Sanryu 0 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Jakby ktos nie wiedzial to w sklepie PE pojawil sie preorder w calkiem przyzwoitej cenie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Przeglądam oferty w polskich sklepach i aukcje na alleDrogo w celu złożenia zamówienia. I teraz tak w niektórych ofertach i aukcjach jest informacja o kodzie na demko GoW3 a w niektórych nie. I stąd moje pytanie to znaczy że, nie w każdym zestawie będzie demko czy jak? Np. Sklep PSX ma dosyć dobrą ofertę cenowo ale nie ma żadnej informacji o demie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Dzięki, najlepsze jest że prawie wszędzie w ofertach nadal widnieje data 11 listopada. Cytuj
rogalmr 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 To kiedy w koncu jest ta premiera ? na Ultimie widnieje data 10 listopada Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Dema Europejczykom dać nie mogą bo wtedy straciliby część potencjalnych klientów w USA, którzy kompilację kupią ze względu na demo. wlasciwie to juz dali:P tz SONY rozsylalo kody min do mnie:) ale i tak kupuje GoW Collection mimo tego ze 1 i 2 przeszlem na Czarnuli ze wzgledu na to ze wypada miec obie gry w kolekcji, zobaczymy jak sie sprawdzi upscaling do 720p i 60fps'ow po filmikach widac ze nie jest zle ale tez nie ma szczeko-opadu Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 poczekam spokojnie az stanieje i kiedy wielu sprzedawcow na Allegro bedzie gre mialo w Polsce i nie bedzie trzeba czekac az przesylka dojdzie ze Stanow. kupie na Świeta, bo w tym miesiacu MW2 i AC2 wyczyszcza skarbonke z oszczednosciami. ale przerwe swiateczna milo bedzie sobie urozmaicic Kratosem. po demie GoW II mam nieodparta chec siania MIAZGI! Cytuj
rogalmr 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 To na 100 % premiera 17 ? to jakiej cholery sklepy jeszcze nie zmienią daty, przykładowo ultima u nich gra ma miec premiere za 4 dni... Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 (edytowane) Porownanie wersji: (gra z ps2 odpalana na ps3 vs port) GOW 1: http://bitmob.com/index.php/mobfeed/graphics-comparison-god-of-war-vs-god-of-war-collection.html GOW 2 http://bitmob.com/index.php/mobfeed/graphics-comparison-god-of-war-2-vs-god-of-war-collection.html PS. Zdjecia ogladac w powiekszeniu Edytowane 7 listopada 2009 przez bebbop Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 http://www.gametrailers.com/video/hydra-battle-god-of-war/58779 Hydra Battle Gameplay http://www.gametrailers.com/video/athens-gameplay-god-of-war/58777 Athens Gameplay Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 np. tu http://www.movietyme.com/catalog/product_info.php?products_id=46715&osCsid=3ac219d9a3eef6f714f1e66ee4f8919f Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 na podstawie tych screenow mysle ze jest naprawde dobrze. najlepsze w calym God of War Collection jest to iż wiemy, że kupujemy dwie megaza(pipi)iste produkcje za cene jednej. (oczywiscie stosunkowo mniej dzisiaj wartych) i jej ocena odnosic sie bedzie tylko do jakosci "make-upu" w HD ciekaw jestem czy do swiat cena zmaleje do 100 zl, bo w tym okresie planuje jej kupno Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Sony zrezygnowało ze wstecznej kompatybilności swojej konsoli. Jak widać było to zamierzone. Pomysł fajny z tym GoW-em, co nie zmienia jednak mojego zdania że jest to niebezpieczne dla graczy a dla Sony to nic innego jak czysty zysk bez kosztów. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 noo widać różnicę , mam nadzieję że cena szybko zejdzie do 100 zł Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 różnica jest tylko czemu wszystko jest tak mocno rozjaśnione? czasami za bardzo Cytuj
rogalmr 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 To jak w koncu z tą premierą ? na Ultimie bez zmian wg nich premiera jest 10 Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Moze dodaj to w opisie tematu? ;p Roznica w grafice jest OGROMNA... sam az sie zastanawiam nad ta kolekcja, ale jak widze cen pokroju 169 zl to az mnie odrzuca... Poczekam az stanieje, albo az wydadza wersje EU, albo az ktos przejdzie i bedzie chcial sprzedac ;p Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Moze dodaj to w opisie tematu? ;p Roznica w grafice jest OGROMNA... sam az sie zastanawiam nad ta kolekcja, ale jak widze cen pokroju 169 zl to az mnie odrzuca... Poczekam az stanieje, albo az wydadza wersje EU, albo az ktos przejdzie i bedzie chcial sprzedac ;p Tak, mozna poczekac az stanieje(nie mowie o sobie bo nie naleze do ludzi cierpliwych ) i brac, ale tylko wersje US bo jezeli EU bedzie ocenzurowana jak ta "zwykla" wersja z Ps2 to nie chce bo posiadam w kolekcji Tylko dzieki wersji nieocenzurowanej mozna zobaczyc jakim Kratos jest zimnym s*****em (badz utwierdzic sie jeszcze bardziej w przekonaniu ) Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 [...] Roznica w grafice jest OGROMNA... [...] Chyba jakis zart albo mowa o innej grze.... Przeciez roznicy w grafice nie ma w ogole. 100% przeniesione z PS2. Roznica jest jedynie w rozdzielczosci i dodanym AA. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Gra wyglada oblesnie na screenach, to jakby odpalic na dobrym kompie stara gre, wszedzie kanty i slabe tekstury ale w wysokiej rozdzielczosci, przez co wszystko wyglada jakby było wypucowane. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 (edytowane) [...] Roznica w grafice jest OGROMNA... [...] Chyba jakis zart albo mowa o innej grze.... Przeciez roznicy w grafice nie ma w ogole. 100% przeniesione z PS2. Roznica jest jedynie w rozdzielczosci i dodanym AA. Dokładnie - nie ma żadnych różnic w grafie - plus dodali stałe 60fps prócz tego co napisał Emet. Czy ja mam tylko takie wrażenie że gra wygląda blado? Przez to odbieram że kolory są "słabe"... Edytowane 9 listopada 2009 przez Kyo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 jest fajnie, z efektu moznabyc zadowolonym, ale tak naprawde ogromej pracy nie wykonali. gdyby stworzyli nowe tekstury, to napewno Kolekcja robilaby wrazenie. na nasze szczescie, GoW i GoW II jak na PS2 prezentuja wysoki poziom, wiec gra nie bedzie razic w oczy ze jest to port z PS2. mam nadzieje, ze cena szybko spadnie do 100 zl, bo wtedy Kolekcje biore od razu. Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) A ja jestem zadowolony z efektu nie wiem jak wyglądał God po odpaleniu na PS3 60GB, ale po sprawdzeniu trailera z US Store, gra prezentuje się dużo lepiej niż odpalona z PS2 na LCD. Owszem nie jest to efekt jaki mógłby być po włożeniu większej pracy w tą edycje, ale jest dobrze. Jeszcze tylko tydzień. PS. To demo trójki to będzie to samo co z E3 ? Edytowane 11 listopada 2009 przez Square Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) Lol, no jak nie ma roznicy :o Dwukrotnie wieksza rozdzielczosc to ZADNA roznica... zwlaszcza z AA. W wersja z PS2 nie dalo sie grac, byla tak rozmana i tak paskudnie wygladala na LCD ze z najpiekniejszej gry na PS2 robila sie kupa. Oczywiscie ze grafika sama w sobie sie nie zmienila, ale jej odbior juz tak. Skoro purystom jezykowym przeszkadza slowo 'grafika' to niech i bedzie, uzyje innego slowa 'prezentacja'. Gra prezentuje sie o NIEBO lepiej niz to samo w wersji ps2 albo emu. Edytowane 11 listopada 2009 przez Trzcina Cytuj
izon 995 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Ja mam 60 gb i GoWa II przechodzilem wlasnie na ps3. Teraz zobaczylem trailer z US store i powiem, krotko. Roznica w prezencji jest naprawde duuza. To niesamowite ale ta gra teraz wyglada wciac kapitalnie i robi wrazenie. Wedlug mnie doskonale przetarcie przed God Of War 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi