Słupek 2 143 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 EEeee no to kiszka na maksa. Podwyższyli roździałke, zarzucili 60 klatek a nie mogli dodać DD. Trudno jakoś to przeżyje. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Na pudełku jest Dolby Pro Logic II lepsze to niż stereo ale i tak powinni się wstydzić. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 jak to jest w GoW I i GoW II z odblokowaniem najwyzszych poziomow trudnosci? trzeba przejsc gre na byle jakim poziomie czy najwyzszym mozliwym za 1 podejsciem? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 (edytowane) mam ytanie do wszystkich ktorzy nabylo swoje wersje amerykanskie God of war collection... kazda kopia gry ktora widzialem i chcialem kupic wygladala jakby byla foliowana nie tak jak inne gry na pS3 tylko jak jakies (pipi) i moje podejrzeniasa takie ze oni to sami jakos zafoliowali. pare detali: folia nie posiada żadnego paska za ktory sie pociaga i ja zrywa, po zerwaniu z przedniej strony przy otwarciu widnieje ewidentnie nakladany klej. Czy wszystkie kopie gry tak wygladaja czy po prostu wszedzie chca mnie wydymac foliujac urzywana juz gre?? Edytowane 21 grudnia 2009 przez QTF Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 90% zamowien z usa przychodzi w nieorginalnej folii zapewne gamestopy itd wyjeli kody Cytuj
QTF 8 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 hehhe to juz wiadomo dlaczego... a to (pipi)... Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 jak to jest w GoW I i GoW II z odblokowaniem najwyzszych poziomow trudnosci? trzeba przejsc gre na byle jakim poziomie czy najwyzszym mozliwym za 1 podejsciem? W jedynce God odblokowuje się po przejściu gry, a dwójke polecam zacząć na hardzie bo jest łatwiejsza Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 jak to jest w GoW I i GoW II z odblokowaniem najwyzszych poziomow trudnosci? trzeba przejsc gre na byle jakim poziomie czy najwyzszym mozliwym za 1 podejsciem? W jedynce God odblokowuje się po przejściu gry, a dwójke polecam zacząć na hardzie bo jest łatwiejsza ale odblokowuje sie tak samo? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Nie pamiętam dokładnie, ale chyba trzeba skończyć na hardzie <90% pewności>. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 folia nie posiada żadnego paska za ktory sie pociaga i ja zrywa, po zerwaniu z przedniej strony przy otwarciu widnieje ewidentnie nakladany klej. Czy wszystkie kopie gry tak wygladaja czy po prostu wszedzie chca mnie wydymac foliujac urzywana juz gre?? Tak wyglada orginalne opakowanie w USA. Tam nie ma paska takiego jak u nas z napisem Playstation. Swoja droga to ulatwia powtorne foliowanie. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 W GoW 1 dotarlem wlasnie na pustynie,czas gry to 0:59:xx. Dam rade w takim tempie skonczyc gre ponizej 5 godzin? (drugie przechodzenie i znam zagadki na pamiec). Cytuj
Berion 207 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) folia nie posiada żadnego paska za ktory sie pociaga i ja zrywa, po zerwaniu z przedniej strony przy otwarciu widnieje ewidentnie nakladany klej. Czy wszystkie kopie gry tak wygladaja czy po prostu wszedzie chca mnie wydymac foliujac urzywana juz gre?? Tak wyglada orginalne opakowanie w USA. Tam nie ma paska takiego jak u nas z napisem Playstation. Swoja droga to ulatwia powtorne foliowanie. A ja właśnie myślę, że chcą go wszędzie wydymać. Co prawda, nie dam za to głowy, ale wydaje mi się, że w każdym regionie Sony używa folii z tym paskiem. Miałem kiedyś MGS4 w NTSC/U i nie kojarzę aby było inaczej. Każda firma stosuje jakiś patent. Sony folie z paskiem, MS i N stickery po bokach. Edytowane 22 grudnia 2009 przez Berion Cytuj
QTF 8 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 folia nie posiada żadnego paska za ktory sie pociaga i ja zrywa, po zerwaniu z przedniej strony przy otwarciu widnieje ewidentnie nakladany klej. Czy wszystkie kopie gry tak wygladaja czy po prostu wszedzie chca mnie wydymac foliujac urzywana juz gre?? Tak wyglada orginalne opakowanie w USA. Tam nie ma paska takiego jak u nas z napisem Playstation. Swoja droga to ulatwia powtorne foliowanie. A ja właśnie myślę, że chcą go wszędzie wydymać. Co prawda, nie dam za to głowy, ale wydaje mi się, że w każdym regionie Sony używa folii z tym paskiem. Miałem kiedyś MGS4 w NTSC/U i nie kojarzę aby było inaczej. Każda firma stosuje jakiś patent. Sony folie z paskiem, MS i N stickery po bokach. Jestem ciekaw czy moj przypadek jest odosobniony czy Wy jak kupowaliscie wsoja kopie to tak samo to wygladalo? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 orginalnie zapakowanegry w USA posiadaja pasek te w ktorych byly kody itd najczesciej sa przepakowywane bo np. promocja dotyczy tyko USA Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Moja jest bez paska playstation z reszta jak kazga gra z USA. Z Demons Souls, Riddick'iem i Tools of Destruction bylo tak samo. Kod na demo byl w srodku GoW Collection, z tym ze na okladce jest napisane ze ma byc. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Moj GoW zapakowany inaczej bez paska Playstation a Demons Souls ktore przyszlo w folii wyglada jakby bylo pakowane na stanowisku z konswerami eh...mam nadzieje ze nei jest porysowana w srodku Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 W GoW 1 dotarlem wlasnie na pustynie,czas gry to 0:59:xx. Dam rade w takim tempie skonczyc gre ponizej 5 godzin? (drugie przechodzenie i znam zagadki na pamiec). Powinieneś spokojnie dać rade Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 w zasadzie nie wiem w jakim temacie zlozyc moja prosbe, wiec napisze w temacie gry. do platyny zostaly mi Challenge of the Titans. chce sobie dzisiaj gre odpalic i zdobyc platyne i chu.j z graniem. na plycie pojawilo sie pekniecie, przez ktore konsola nie czyta plyty. pekniecie, w miejscu, gdzie pudelko zatrzaskuje sie na plycie. kuerwa, jak ja nienawidze tych pudelek... a tak staralem sie delikatnie wkladac je za kazdym razem... tutaj moja prosba. jest ktos w stanie mi pozyczyc ta gre na doslownie kilka dni? jestem w stanie zaplacic. chce zaliczyc platyne, a gra i tak miala trafic do kolekcji, bo i tak ze sprzedazy mam nici... Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Siemka, nie wiem gdzie się o to zapytać, więc zrobię to tutaj, chyba odpowiednie miejsce. Właśnie doszła do mnie nowiutka, zapakowana w folie gra, razem z kodem na pobranie GoW3, wpisuje kod tam gdzie trzeba, ale nie chce go przyjąć, dlaczego, gra jest nowa, nie rozpakowywana, a kod musiałem zdrapać, więc nie ma mowy żeby ktoś przede mną z niego skorzystał, i co mam z tym zrobić? zadzwonić do sony? a może potrzebuję być zalogowanym na amerykańskim koncie? (mam polskie konto ps network) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 (edytowane) Musisz wklepać kod na USA PSS/koncie. Jak nie zadziała to stracił ważność. Na kuponie powinien być podany 'okres ważności'. Edytowane 26 stycznia 2010 przez Kyo Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Kody rozsyłane przez Sony mają ważność do 31/12/2011 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 No i jestem w czarnej (pipi)e, ale moze da sie to rozwiazac. Gram w Gow 1 i jestem w swiatyni pandory zaraz po posejdon chalange, ale przed hades chalange. No i (pipi)a, bo inaczej sie nie wyraze mam tylko jeden MUSE KEY, ten z atlas chalange. Przeczytalem jakis opis i okazalo sie ze ominalem jeden klucz w posejdon chalange. Z tych pierscieni pandory niestety nie moge sie zawrocic do miejsca gdzie klucz lezy. Sejva tez nie mam wczesniejszego.To jest jakis glitch, przeciez to jest nienormalne zebym ominal przedmiot, ktory jest potrzebny do pchniecia fabuly dalej i nie mogl po niego wrocic. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 (edytowane) Już do końca nie pamiętam, ale muse key służy do czego innego. Do wymaksowania bez zbierania oczek i piór magii i "życia". Także coś innego musiałeś pominąć. Edytowane 15 lutego 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Cos tam wlasnie tez w necie doczytalem. I tak i tak jest (pipi)owo, bo nie bede wymaksowany Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Cos tam wlasnie tez w necie doczytalem. I tak i tak jest c(pipi), bo nie bede wymaksowany Będziesz o ile zbierzesz wszystkie pióra i oczy. Muse key tylko pomaga w szybszym zdobyciu tego, a potem w skrzyniach po piórach i oczach są czerwone orby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi