Opublikowano 15 lutego 201015 l Z tego co pamiętam za Muse key, też jest pucharek, a dokładniej za zebranie dwóch. Kurde musiałeś coś przeoczyć bo nigdzie nie słyszałem, nie czytałem, że by był taki glitch.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Cos tam wlasnie tez w necie doczytalem. I tak i tak jest c(pipi), bo nie bede wymaksowany Będziesz o ile zbierzesz wszystkie pióra i oczy. Muse key tylko pomaga w szybszym zdobyciu tego, a potem w skrzyniach po piórach i oczach są czerwone orby. Dokładnie. Muse Key's dają wejście do komnaty zeusa, gdzie są skrzyneczki. Jedna dopakowuje zdrowie, druga manę, a kolejne dają w cholerę czerwonych orbów. No i chyba za zebranie tych kluczy jest trofeu. edit: to żaden glitch - w wielu grach jest myk, że możemy minąć coś bezpowrotnie, a klucze nie są konieczne do ukończenia gry Edytowane 15 lutego 201015 l przez Look4z
Opublikowano 15 lutego 201015 l Przecież zebranie Muse Keys powieksza życie i magie o jeden poziom, no i dodaje czerwonych orbów. Z tego co wiem to są trzy skrzynie z Muse Key.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Juz wszystko wiem Dzieki. Na szczescie sa 3 srzynie z muse key a mialem sejva kapke wczesniej.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Przecież zebranie Muse Keys powieksza życie i magie o jeden poziom, no i dodaje czerwonych orbów. Z tego co wiem to są trzy skrzynie z Muse Key. Hę? Jakie 3? Edytowane 15 lutego 201015 l przez Kyo
Opublikowano 15 lutego 201015 l No zebrac trzeba dwa, ale sa trzy. 1. Za posagiem atlasa 2. W zalanym przejsciu za sciana 3. Zaraz po pierwszej walce z cerberusami, jak sie wspina na gore po prawej.(i do tego wlasnie nie moglem sie wrocic)
Opublikowano 15 lutego 201015 l Klucze są dwa ale są trzy skrzynie gdzie można znaleść klucz. Po prostu jak zbierzemy z dwóch pierwszych to w trzeciej są czerwone orby. Edytowane 15 lutego 201015 l przez Square
Opublikowano 15 lutego 201015 l No zebrac trzeba dwa, ale sa trzy. 1. Za posagiem atlasa 2. W zalanym przejsciu za sciana 3. Zaraz po pierwszej walce z cerberusami, jak sie wspina na gore po prawej.(i do tego wlasnie nie moglem sie wrocic) 4. Challenge of Hades - zanim zjedzie się do wyjścia liną po sekcji z tymi belkami idzie się w praaaawo po belce i tam jest 4 Edytowane 15 lutego 201015 l przez Kyo
Opublikowano 15 lutego 201015 l No proszę, ja znalazłem dwie pierwsze i nawet nie myślałem, że można je dorwać gdzie indziej. Sytuacja podobna to piór i oczu gorgonich - kiedy znajdziesz wszystkie w kolejnych skrzynkach gdzie można je znaleźć są orby.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Wczoraj ukończyłem GOW 1 i muszę przyznać, że mimo tylu lat na karku gra dalej może konkurować z nowymi produkcjami Gra w full HD wygląda za(pipi)iście. Aż nie chcę się wierzyć że kiedyś taką grę stara PS2 potrafiła uciągnąć. Zobaczymy jak będzie z GOW 2
Opublikowano 28 lutego 201015 l mam do was pytanie, gdzie najtaniej mogę kupić GoW Collection? może się orientujecie
Opublikowano 28 lutego 201015 l zagranicą tu KLIK ~83zł + przesyłka w Polsce, np tu KLIK 129 zł + przesyłka
Opublikowano 28 lutego 201015 l właśnie chce z tego pierwszego zamawiać. wiesz może czy wysyłają do polski i czy w tej cenie jest przesyłka?
Opublikowano 28 lutego 201015 l aha dzięki bardzo za odp a wiecie ile przesyłka kosztuje na tej stronie? Edytowane 28 lutego 201015 l przez pele15
Opublikowano 28 lutego 201015 l aha dzięki bardzo za odp a wiecie ile przesyłka kosztuje na tej stronie? Przesyłka to 7$ więc niewiele. Sklepik też polecam - sam tam kupowałem i z karty zdjęło mi 108 zł z wysyłką, więc na dzień dzisiejszy to najtańsza opcja. W dodatku paczka dotarła po tygodniu
Opublikowano 4 marca 201015 l GOW2 ukończony. Gra dalej po tylu latach wymiata. W full hd na 40 calach ta gra to majstersztyk. Ogólnie GOW Collection 10/10. Już się nie mogę doczekać GOW III
Opublikowano 11 marca 201015 l No, GOW Collection zaliczony. Historia nawet niezła. Gra za(pipi)ista. Mam takie pytanie: Czy można gdzieś zobaczyć filmiki z GoW2(np. ten co jest w dodatkach w grze z tymi hd filmikami) z polskimi napisami, bo chociaż większość zrozumiałem, to jednak chciałbym wszystko dokładnie zrozumieć. Można gdzieś taki filmik obejrzeć?? Byłoby miło.
Opublikowano 14 marca 201015 l Od paru dni niemiłosiernie katuję Collection i śmiem twierdzić, że nie dość, że gry nie zestarzały się ani trochę, to jeszcze miażdżąco zjadają wszystkie obecne slaszery na śniadanie. Odświeżona grafika wygląda zaskakująco dobrze a epickość i artyzm lokacji i postaci ciagle wypalają gałki oczne i zapewne zostaną przebite jedynie przez God Of War 3. Z pełną odpowiedzialnością 10/10