Opublikowano 1 września 201014 l ja poprostu palam nienawiscia to gier typu Tomb Rider i tym podobne skakanki. Wiec w momentach gdzie sa same skoki itp to poprostu mam ochote roz(pipi)ac pada To może naucz się skakać? Przetrzyj szlaki w Crashu, szczególnie pierwszym na 100%. Będziesz mógł się czuć wtedy "mistrzem skakania" (jeśli prędzej Cie w kaftanie nie wywiozą). ;D A co do kamery to fakt, był taki jeden jedyny moment w GoW1 (w górach jakiś, nie pamiętam już nazwy), gdzie podczas skoku kamera się diametralnie zmieniała, razem ze sterowaniem. Także łączę się w bólu i pocieszam że to tylko jeden taki event.
Opublikowano 1 września 201014 l "ja poprostu palam nienawiscia to gier typu Tomb Rider i tym podobne skakanki. " To po co sięgasz po GOW? Mało to innych gier.
Opublikowano 1 września 201014 l "ja poprostu palam nienawiscia to gier typu Tomb Rider i tym podobne skakanki. " To po co sięgasz po GOW? Mało to innych gier. podobała mi sie okładka Maliem nadzieje ze będę miał możliwość splądrować parę świątyń, zbeszczescic jakiś grób oraz wypruwać flaki z niewinnych grekom
Opublikowano 1 września 201014 l To było obadać choćby jakiś gameplay na youtube, a nie brać w ciemno i potem się rozczarować. Gry po okładce, to ja ostatni raz w życiu brałem chyba na Pegaza (NES) na bazarach, lata temu. xD
Opublikowano 1 września 201014 l zartowalem ogralem demo 3 spodobal sie ten kawalek to dorwalem cala trylogie
Opublikowano 2 września 201014 l W pierwszej części jest tego dużo, ale później już w każdej kolejnej odchodzili od tego coraz bardziej w stronę walki. I prawidłowo. Tak, jak w Raczet i Klank. Odchodzili od skakania w strunę plucia co rusz pociskami. Być może skuszę się na platynowy trój pak w GoW na PS3. W pierwszej odsłonie go zdobyłem (w zasadzie można go wyrwać za pierwszym podejściem, czyli 100% szybsze niż w Terminator Salvation, na dobrą sprawę). Druga odsłona w kolejce czeka, a i być może zagram za jakiś czas ponownie w trzecią odsłonę. Uważam, że warto posiadać GoW:C jeśli lubi się przygody Kratosa. Tym bardziej, że oprawa (szczególnie w GoWII) za sprawą HD dalej nie powoduje skrzywienia u grającego i pokazuje jakimi tytułami przygody Spartiaty były lata temu. Przecież obie są lepiej animowane, niż większość wychodzących pozycji na obecną generację. Edytowane 2 września 201014 l przez Sylvan Wielki
Opublikowano 2 września 201014 l Czy ja wiem, czy prawidłowo. Dla mnie jedynka była najlepiej zbalansowana, później była już tylko czysta rzeźnia, a po kilku elementach zręcznościowych z jedynki słuch zaginął. Widać, że wielu osobom musiało to sprawiać problemy (jak kolumna z ostrzami na którą trzeba było się wspinać) skoro później nie było odpowiednika tej sekwencji.
Opublikowano 5 września 201014 l Nie był to wymagający element, jednak mógł irytować - dotknięcie kolca było równoznaczne z upadkiem na sam dół. Raz, dwa, jeszcze przejdzie, ale jestem pewien, że niejeden gracz go wielokrotnie zaliczał.
Opublikowano 21 października 201014 l Trailer w związku z tym, że obie części pojawią się na PS Store. http://www.viddler.com/explore/PSBlogEU/videos/797/
Opublikowano 11 grudnia 201014 l GIW I i II przeszedłem na PS2 ale z racji na fakt że pokochałem te gierki chyba pod gwiazdką znajdą się właśnie te gry Mam nadzieje że graficzke odpowiednio podrasowali
Opublikowano 11 grudnia 201014 l GIW I i II przeszedłem na PS2 ale z racji na fakt że pokochałem te gierki chyba pod gwiazdką znajdą się właśnie te gry Mam nadzieje że graficzke odpowiednio podrasowali Tylko rozdzielczość jest wyższa i płynniejsza animacja. Poza tym nie ma większych różnic.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Ale na HD ładnie to wygląda? Cieszy się japa na widok graficzki i właśnie tej płynniejszej animacji ?
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Ale na HD ładnie to wygląda? Cieszy się japa na widok graficzki i właśnie tej płynniejszej animacji ? Tak wygląda to bardzo ładnie, widoki dalej zapierają dech w piersiach. Ja też przeszedłem 1 i 2 na PS2 i uwielbiam tą serię ale reedycje HD łyknąłem w premię USA. Będziesz bardzo zadowolony.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l W oryginale też nie zachwycały, szczególnie z drugiej części na silniku gry.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Być może, ale gdyby je podciągnęli do HD to jeszcze jakoś by to wyglądało.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Rewelacyjnie brzmi to co piszecie. Zacznę przechodzić GOW 1 na Hardzie, później 2, a na samym końcu GOW 3 tym razem na najwyższych stopniu trudności. Uwielbiam tę serię
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Mam, od jutra Kratos znowu będzie u mnie na pierwszym planie GOW II wyglada spoko, jest nawet filmik o powstawaniu gry. GOW I troszke kiszka. Graficznie do GOW III wiadomo grafika startu nie ma, ale fabuła i zabawa z DŁUGIEJ gry to jest coś pięknego
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Jak dla mnie oprawą taka dwójka spokojnie dorównuje Dante's Inferno. Samego gameplayu nie ma nawet co porównywać, bo GOW dowolny jest lepszy.
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Mam, od jutra Kratos znowu będzie u mnie na pierwszym planie GOW II wyglada spoko, jest nawet filmik o powstawaniu gry. GOW I troszke kiszka. Graficznie do GOW III wiadomo grafika startu nie ma, ale fabuła i zabawa z DŁUGIEJ gry to jest coś pięknego No grafioza podciagnieta do dzisiejszych standardow wypada sterylnie, ale w ferworze walki czlowiek nie zwraca uwagi. Skonczylem GOWC na hardzie i moc piekielna wciaz tkwi w pierwszych 2 czesciach! NIe przesadzaj, III czesc jest bardzo dobra, jedyny minus to czas grania. Jest najkrótszą częścia ale ma swietne momenty, polonizacje oraz grafike. Dla mnie to: 1. GOW II 2. GOW III 3. GOW I
Opublikowano 25 grudnia 201014 l A u mnie ranking wygląda zupełnie inaczej. Najlepsza jest jednak pierwsza część, najlepsza fabularnie i najlepiej zbalansowana (zagadki, eksploracja, walka, elementy zręcznościowe), do tego w zasadzie tylko 3 bossów (meduzy nie liczę), ale każda z tych walk była rewelacyjna. Później w każdej kolejnej części walk było coraz więcej kosztem pozostałych elementów. Fabularnie najgorsza jest druga część, głównie przez końcówkę, gdzie Kratos mógł odwrócić swój los, a tego nie zrobił. 1. GOW1 2. GOW2 3. GOW3 4. GOW Ghost Of Sparta 5. GOW Chains Of Olympus Edytowane 25 grudnia 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Jedynka zajęła mi może z 5-6h, z dwójką jeszcze się nie bawiłem, choć na PS2 było to jakieś 10-11h.