Berion 207 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ja poprostu palam nienawiscia to gier typu Tomb Rider i tym podobne skakanki. Wiec w momentach gdzie sa same skoki itp to poprostu mam ochote roz(pipi)ac pada To może naucz się skakać? Przetrzyj szlaki w Crashu, szczególnie pierwszym na 100%. Będziesz mógł się czuć wtedy "mistrzem skakania" (jeśli prędzej Cie w kaftanie nie wywiozą). ;D A co do kamery to fakt, był taki jeden jedyny moment w GoW1 (w górach jakiś, nie pamiętam już nazwy), gdzie podczas skoku kamera się diametralnie zmieniała, razem ze sterowaniem. Także łączę się w bólu i pocieszam że to tylko jeden taki event. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 "ja poprostu palam nienawiscia to gier typu Tomb Rider i tym podobne skakanki. " To po co sięgasz po GOW? Mało to innych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Może lubi mitologię? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 "ja poprostu palam nienawiscia to gier typu Tomb Rider i tym podobne skakanki. " To po co sięgasz po GOW? Mało to innych gier. podobała mi sie okładka Maliem nadzieje ze będę miał możliwość splądrować parę świątyń, zbeszczescic jakiś grób oraz wypruwać flaki z niewinnych grekom Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 To było obadać choćby jakiś gameplay na youtube, a nie brać w ciemno i potem się rozczarować. Gry po okładce, to ja ostatni raz w życiu brałem chyba na Pegaza (NES) na bazarach, lata temu. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 zartowalem ogralem demo 3 spodobal sie ten kawalek to dorwalem cala trylogie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) W pierwszej części jest tego dużo, ale później już w każdej kolejnej odchodzili od tego coraz bardziej w stronę walki. I prawidłowo. Tak, jak w Raczet i Klank. Odchodzili od skakania w strunę plucia co rusz pociskami. Być może skuszę się na platynowy trój pak w GoW na PS3. W pierwszej odsłonie go zdobyłem (w zasadzie można go wyrwać za pierwszym podejściem, czyli 100% szybsze niż w Terminator Salvation, na dobrą sprawę). Druga odsłona w kolejce czeka, a i być może zagram za jakiś czas ponownie w trzecią odsłonę. Uważam, że warto posiadać GoW:C jeśli lubi się przygody Kratosa. Tym bardziej, że oprawa (szczególnie w GoWII) za sprawą HD dalej nie powoduje skrzywienia u grającego i pokazuje jakimi tytułami przygody Spartiaty były lata temu. Przecież obie są lepiej animowane, niż większość wychodzących pozycji na obecną generację. Edytowane 2 Września 2010 przez Sylvan Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Czy ja wiem, czy prawidłowo. Dla mnie jedynka była najlepiej zbalansowana, później była już tylko czysta rzeźnia, a po kilku elementach zręcznościowych z jedynki słuch zaginął. Widać, że wielu osobom musiało to sprawiać problemy (jak kolumna z ostrzami na którą trzeba było się wspinać) skoro później nie było odpowiednika tej sekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nie był to wymagający element, jednak mógł irytować - dotknięcie kolca było równoznaczne z upadkiem na sam dół. Raz, dwa, jeszcze przejdzie, ale jestem pewien, że niejeden gracz go wielokrotnie zaliczał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Trailer w związku z tym, że obie części pojawią się na PS Store. http://www.viddler.com/explore/PSBlogEU/videos/797/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 GIW I i II przeszedłem na PS2 ale z racji na fakt że pokochałem te gierki chyba pod gwiazdką znajdą się właśnie te gry Mam nadzieje że graficzke odpowiednio podrasowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 GIW I i II przeszedłem na PS2 ale z racji na fakt że pokochałem te gierki chyba pod gwiazdką znajdą się właśnie te gry Mam nadzieje że graficzke odpowiednio podrasowali Tylko rozdzielczość jest wyższa i płynniejsza animacja. Poza tym nie ma większych różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ale na HD ładnie to wygląda? Cieszy się japa na widok graficzki i właśnie tej płynniejszej animacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ale na HD ładnie to wygląda? Cieszy się japa na widok graficzki i właśnie tej płynniejszej animacji ? Tak wygląda to bardzo ładnie, widoki dalej zapierają dech w piersiach. Ja też przeszedłem 1 i 2 na PS2 i uwielbiam tą serię ale reedycje HD łyknąłem w premię USA. Będziesz bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tylko jakość filmików to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 W oryginale też nie zachwycały, szczególnie z drugiej części na silniku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Być może, ale gdyby je podciągnęli do HD to jeszcze jakoś by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Pamiętam, że Perseusz miał rozpixelowaną gębę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Rewelacyjnie brzmi to co piszecie. Zacznę przechodzić GOW 1 na Hardzie, później 2, a na samym końcu GOW 3 tym razem na najwyższych stopniu trudności. Uwielbiam tę serię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mam, od jutra Kratos znowu będzie u mnie na pierwszym planie GOW II wyglada spoko, jest nawet filmik o powstawaniu gry. GOW I troszke kiszka. Graficznie do GOW III wiadomo grafika startu nie ma, ale fabuła i zabawa z DŁUGIEJ gry to jest coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak dla mnie oprawą taka dwójka spokojnie dorównuje Dante's Inferno. Samego gameplayu nie ma nawet co porównywać, bo GOW dowolny jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mam, od jutra Kratos znowu będzie u mnie na pierwszym planie GOW II wyglada spoko, jest nawet filmik o powstawaniu gry. GOW I troszke kiszka. Graficznie do GOW III wiadomo grafika startu nie ma, ale fabuła i zabawa z DŁUGIEJ gry to jest coś pięknego No grafioza podciagnieta do dzisiejszych standardow wypada sterylnie, ale w ferworze walki czlowiek nie zwraca uwagi. Skonczylem GOWC na hardzie i moc piekielna wciaz tkwi w pierwszych 2 czesciach! NIe przesadzaj, III czesc jest bardzo dobra, jedyny minus to czas grania. Jest najkrótszą częścia ale ma swietne momenty, polonizacje oraz grafike. Dla mnie to: 1. GOW II 2. GOW III 3. GOW I Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) A u mnie ranking wygląda zupełnie inaczej. Najlepsza jest jednak pierwsza część, najlepsza fabularnie i najlepiej zbalansowana (zagadki, eksploracja, walka, elementy zręcznościowe), do tego w zasadzie tylko 3 bossów (meduzy nie liczę), ale każda z tych walk była rewelacyjna. Później w każdej kolejnej części walk było coraz więcej kosztem pozostałych elementów. Fabularnie najgorsza jest druga część, głównie przez końcówkę, gdzie Kratos mógł odwrócić swój los, a tego nie zrobił. 1. GOW1 2. GOW2 3. GOW3 4. GOW Ghost Of Sparta 5. GOW Chains Of Olympus Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ile godzin wam zajeło przejścia każdej z części GOW na Hardzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jedynka zajęła mi może z 5-6h, z dwójką jeszcze się nie bawiłem, choć na PS2 było to jakieś 10-11h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi