Yabollek007 314 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 GoW 2 przeszedlem, ale jedynka mnie niestety ominela - fajnie, ze bede mogl sobie zagrac A i dwojeczke tez z przyjemnoscia sie przejdzie (jak dla mnie God of Wary to jedne z najlepszych gier ever - do dzisiaj wogole sie nie zestarzaly, bo tak naprawde w gatunku nie nastapila jakas ewolucja). Zeby jeszcze wydali tak MGSa - trojka mnie niestety ominela Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Ej no, powinny być w FULL HD. czemu tylko 720p ? no ale lepsze to niż nic. podciagajac te tekstury do 720p i tak jest bardzo dobrze. tak, to jest lepsze niz nic. dla mnie w przypadku GoW I i II to czy bedzie to 720p czy 1080p - nie ma zadnego znaczenia. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Weźcie tak nie gadajcie, bo to nie od Sony zależy, tylko od Konami. Z jednej strony musieliby napisać MGS1 praktycznie od nowa, żeby to chociaż trochę wyglądało currentgenowo, choćby na poziomie 2 i 3. Nie muszę chyba nikomu mówić, że pewnie po drodze postanowiliby "ulepszyć" kilka rzeczy, tym samym pewnie niszcząc legendę. No i najważniejsze - z pewnością zrobiliby wersje na X'a. Chcemy tego? Naah. Grigori - wiem, ze to zalezy od Konami, ja tylko tak ogolnie mowilem A jesli chodzi o wydanie - dla mnie wystarczylaby zwykla konwersja, tak zeby gra dzialala na PS3 (na takiej zasadzie, na jakiej dzialaja gry z PSXa na PSN - bez ulepszen). Generalnie - mogliby sie zabrac za portowanie poszczegolnych gier z PS2, mieliby pewnie z tego spory zarobek (co zreszta moze i nastanie - dyski w nowych PS3 sa coraz wieksze, wiec spokojnie mogliby je wrzucac na PS Store). Edytowane 31 sierpnia 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Co, bedziecie kupowac gry z PS2 w jakosci 720 p ? XD XD XD. Pogratulowac Sony nowego przemyslu . Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2009 Co, bedziecie kupowac gry z PS2 w jakosci 720 p ? XD XD XD. Pogratulowac Sony nowego przemyslu . zapomniałeś dopisać słowa klucz : Co, bedziecie kupowac gry z PS2 w jakosci 720 p z TROFEAMI ? XD XD XD. Pogratulowac Sony nowego przemyslu . Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Nie tyle gry - to GoW - klasa sama w sobie God i Titan anyone? 8) Grigori: jak już to niech przerobią Twin Snakes (bo nie grałem xD ) Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Juz mi sie marzy SotC i ICO przed premiera Last Guardian Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 tak patrze na cisnienie przez to info... jesli sie sprawdzi i dobrze sprzeda (a NA PEWNO tak bedzie), to sony z pewnoscia zrobi tak tez z innymi grami z PS2 oni zarobia, a my bedziemy mieli to co chcieli - i wszyscy zadowoleni Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 To ja jeszcze poproszę ulepszony Resident Evil 4 z trofeami, bajerami i w Full Hd. GoWy napewno przejdę jeszcze raz. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 obawiam sie, ze jesli to sie dobrze sprzeda to zaleja nas innymi rema... tfu! to nawet nie jest remake tylko wyciaganie kasy od userow... na zlosc mamie odmroze sobie uszy i kupie uzywane ps2 + te wszystkie gry ;/ Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 tak patrze na cisnienie przez to info... jesli sie sprawdzi i dobrze sprzeda (a NA PEWNO tak bedzie), to sony z pewnoscia zrobi tak tez z innymi grami z PS2 oni zarobia, a my bedziemy mieli to co chcieli - i wszyscy zadowoleni Wolałbym żeby to była jednorazowa akcja - może poza grami Team ICO. Czemu? Bo to wyklucza permanentnie wsteczną kompatybilność, w którą mimo ostatnim doniesieniom wciąż wierzę. Zwłaszcza że nie tak dawno pojawiły się schematy opatentowanej przez Sony technologii emulacji. Chyba że... te GoW'y właśnie na tym śmigają. O_o No to nas wydoją... Nie ma szans na BC A juz na pewno nie teraz kiedy maja zamiar wydac GoW. Ja wiem ze to byly dwuwarstwowki i klopoty z nimi itd itp, niemniej jednak BC to zbedny problem, rozwiazywanie ktorego nie jest oplacalne w tym momencie. Szkoda, bo to hest fajna rzecz, ale szanse na to sa nikle Ja najpewniej tez sobie sprawie te kolekcje. Jedynke mam PAL'owska, ale i tak gralem na piracie NTSC zeby miec wiecej klatek/plynniejsza gre, bo za czasow PS2 PAL zasysal mocno, mocno... Moze dodadza tam demo GoW3... mam taka nadzieje ;p Cytuj
Calrsberg 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Do pełni szczescia brakowac bd tylko GoW COO Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Takie pytanie - ukaże się to w wersji pudełkowej? Edit: już wiem Edytowane 1 września 2009 przez Maiden Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 1 września 2009 Autor Opublikowano 1 września 2009 Takie pytanie - ukaże się to w wersji pudełkowej? Edit: już wiem tylko w pudełkowej Przecież Gow1 i 2 jest na dwuwarstwowym dvd to by obie zajmowały grubo ponad 10gb jakby je umieścili w store.Dwie na jednej płycie za 40 dolców. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Siren z 9 giga tez zajmuje (mniej wiecej) chociaz jest w partach, to tyle zajmuje po calkowitej instalacji z PSStore . Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Takie pytanie - ukaże się to w wersji pudełkowej? Edit: już wiem tylko w pudełkowej Przecież Gow1 i 2 jest na dwuwarstwowym dvd to by obie zajmowały grubo ponad 10gb jakby je umieścili w store.Dwie na jednej płycie za 40 dolców. ciekawe jaka ustala polska cene. 40 dolarow to przy aktualnym kursie 113 zl, wiec moze w Polsce pojawi sie na polkach za 119 zl. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 I pewnie dadzą lodówkę w prezencie ;p dream on...w EU to będzie prawie na bank "ekwiwalent" dolarów czyli 40 Euro.... ;p Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Ale zawsze mozna importowac z USA Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Jeszcze tylko dubbing Boberk jako Kratos i jesteśmy w 7 niebie, hehehhee joke Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Jak będzie się to dało wyhaczyć w rozsądnej cenie na allegro , nawet trochę po premierze, to chętnie kupię bo z GoWów gralem tylko w trochę chyba 2 jak Psy2 pożyczyłem. Co racja to racja, żeby im nie odbiło i żeby nie zapomnieli o tej emulacji wprowadzić, ale w sumie pare zestawów gier w takich edycjach bym zobaczył Hmm Ratchety ? Jaki? FFX i XII? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Ja się nad tym zastanowię gdy cena zejdzie do 70-80 zł. Znając życie na starcie ok 140 zeta, to trochę za dużo jak na gry z PS2 w podniesionej rozdziałce. Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 A ja mam poważny dylemat bo już mam obie gry w wersji na PS2 i nie wiem czy kupować raz jeszcze tego samego odgrzewanego kotleta (choć nie powiem bardzo smakowity). Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 No ja (pipi)e, genialny interes. Podbić rozdziałkę w 5 letniej grze, dorzucić trofea i zbić (pipi) grubą kasę za nic. Dlaczego ja na to nie wpadłem? :< Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Bo nie masz pleja ;\ Wszystkie trophy whores ruszą szturmem na sklepy. Byle tylko zostało coś dla "normalnych" graczy Cytuj
agst 131 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Dobra informacja dla tych co nie grali w poprzednie cześci. A dla tych co grali cóż... Ja bym się chyba nie skusił, ale skoro mój brat nie grał w drugą cześć, to pewnie ten pack wyląduje też u mnie. :] No i mam wielką nadzieję, że przed premierą Last Guardian Sony wypuści w takim packu ICO i SotC. Jak np Team ICO Collection. Na pewno bym takie coś kupił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi