Sanryu 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Review http://ps3.ign.com/articles/104/1043793p1.html jezeli ktos potrzebuje Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Odebralem dzis z gamestopu... ostatnia gra ktora kupuje w tym roku... sie przetestuje. kodzik na demo GoW3 jest, a jako, ze demo mam to pewnie bedzie je jakos mozna zdobyc sluchajac podcastu EF. Anyway uwazam, ze idealny zakup na zakonczenie tegorocznego holiday season Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 (edytowane) czy ten kod bedzie dzialal z polskim kontem PSN (wpisany w polskim PSStore)? Edytowane 19 listopada 2009 przez Jaszczur Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 czy ten kod bedzie dzialal z polskim kontem PSN (wpisany w polskim PSStore)? Oczywiście że nie bo demo GoF3 było dostępne tylko na PSStore USA. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 czy ten kod bedzie dzialal z polskim kontem PSN (wpisany w polskim PSStore)? Oczywiście że nie bo demo GoF3 było dostępne tylko na PSStore USA. Niestety guzik prawda kody mozesz wpisywac w dowolnym storze Kod z ign (dostep tylko dla usa bla bla bla) wpisalem na polskim storze zreszta kody zawsze sciagam z polskiego Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/review-god-of-war/59202 recenzja EDIT: Kto nie grał, jest ktoś taki? Niech nie ogląda, spoilery. Ocena: 9.0 Edytowane 19 listopada 2009 przez SłupekPL Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Jesli ktos nie gral wczesniej w GOWy to do Jasnej Cholery niech nie oglada tego syfu od GT! Flety doje.baly tyle spoilerow ,ze glowa mala ,a walk z bossami to chyba 3/4 przedstawili (Nawet cutscenki ze smiercia zamiescili).Tak wiec jak ktos nie gral ,a chce sie delektowac tym tytulem ,to naprawde odradzam ogladania! Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Tak Kod z pudełka z amerykańskiej gry? Nie. Nie będzie działać na polski PSS! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 gram w jedynke i staram sie zrobic tego trophy za przejscie gry ponizej 5h... mam 3h na liczniku i robie pierwszy challenge w swiatyni, ciekawe czy sie uda. Anyway... graficznie jest duuuuuza roznica. Czasami gra sie naprawde podoba. Serdecznie polecam wszystkim. Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 gram w jedynke i staram sie zrobic tego trophy za przejscie gry ponizej 5h... mam 3h na liczniku i robie pierwszy challenge w swiatyni, ciekawe czy sie uda. Anyway... graficznie jest duuuuuza roznica. Czasami gra sie naprawde podoba. Serdecznie polecam wszystkim. Mam GoF I i II na PS2 i odpalałem na PS3 ze wsteczną kompatybilnością i gra wyglądała naprawdę nieźle... Czy aż tak poprawili grafikę że faktycznie warto zakupić ten tytuł jeszcze raz? Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Masz 2x wyzsza rozdzielczosc... wiec odpowiedz sobie sam. I nie, nie oznacza to 2x ladniejszej grafiki. Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Kod z pudełka z amerykańskiej gry? Nie. Nie będzie działać na polski PSS! no dokladnie o to mi chodzi, bo w przyszlym tygodniu bede mial przesylke z USiA (oby!). kod nie zadziala na polskim koncie - tzn. demo musze pobrac z konta amerykanskiego? a jak jednak sprobuje na polskim i sie nie uda, to czy kod ulegnie "anulowaniu" (utraci waznosc)? Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Nie zmarnujesz go, ale i tak Ci nie pójdzie. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 poza 2 razy wieksza rozdzialka jest jeszcze 2xAA i to tez robi roznice... szczegolnie przy GoW, GoW2 prezentowal sie swietnie wiec nie wiem czy bedzie tak duza roznica jak w przypadku jedynki Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 sprawa z kodem sie rozwiazala sama - po prostu w mojej kopii go nie ma. sa dwie wersje: kupowane w preorderze (te zawieraja kod) i wersje (po)premierowe (te nie zawieraja kodu). egzemplarze dostepne w polsce (allegro, sklepy wszelakie) sa rozne, do niektorych dotarly z kodem, do innych bez kodu, jeszcze inni maja czesc takich a czesc takich. wiec albo loteria, jaka sie trafi, albo polowanie i szukanie wersji z kodem (ktorych jest mniej). Cytuj
dragon55 4 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Hej może ktoś wie jak przejść GOW1 w levelu Chelenge of Hades.Trzeba zabić wszystkich na planszy i zapełnić drzwi tym czerwonym żeby sie otworzyły,i ja wybiłem wszystkich i nic.Gra jest zepsuta czy co? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Tuż przed tymi drzwiami po prawej stronie jest mały pokój, aby do niego wejść poczekaj aż kamień wsunie sie do końca. Cytuj
dragon55 4 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 (edytowane) Mam głupie pytanie: jak podnieść ciało tego gostka w wodzie z końca filmiku?Niepokazuje mi sie R1 nieważne jak stane,juz dostaje szału z tym. Edytowane 27 listopada 2009 przez dragon55 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Wczoraj znalazłem coś w stylu buga w jedynce. Po przypłynięciu do Aten, zanim pojedziemy windą na wyższy poziom, po prawej jest przejście przez ciasny korytarz do dodatkowej skrzynki. Po wibiciu przciwnika do góry w tym korytarzu, naciskając kółko możemy odbijać przciwnika od ziemi (standardowy ruch). Normalnie ginie po 3-4 odbiciach, ale mogłem tak robić w nieskończoność Po kilkudziesięciu mi się znudziło. dragon55 Nie możesz go podnieść z wody czy go wrzucić do niej ? Próbowałeś restartować, wgrywać ponownie sejw, ewentualnie zacząć od jakiegoś wcześniejszego ? (przypuszczam że tak) Zawsze można zacząc od nowa Cytuj
dragon55 4 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Nie moge go podnieść z wody,tego drugiego ciała za kolcami.Wczytalem poprzedni save,zaczołem gre od początku i doszłem do tego momentu i dalej to samo.Czy tej wersji nieda sie przejść,ma tak samo ktoś jeszcze? Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 (edytowane) Jakby ktoś chciał, a nie wiedział, że idzie takie coś zrobić, to tu macie sposób na nieskończone czerwone orby: Wklejam, bo np. ja grając w 1 cześć nie wiedziałem, że tak się da. Edytowane 28 listopada 2009 przez agst Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Jakby ktoś chciał, a nie wiedział, że idzie takie coś zrobić, to tu macie sposób na nieskończone czerwone orby: Wklejam, bo np. ja grając w 1 cześć nie wiedziałem, że tak się da. Akurat mi ten sposób nigdy nie wychodził. Jest znacznie prostszy i wcześniej. Po walce z meduzą wyskakują minotaury i mamy za zadanie zamienić je w kamień i rozbić. Wystarczy zmienić magię na błyskawice Posejdona i nawalać w nich cały czas tym czarem, można tak nabić mnóstwo orbów i bardzo wysokie combo, magia akurat cały czas się respawnuje, tak samo jak i przeciwnicy. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Ale w nieskończoność się nie da. Po iluś tam zabitych nie dostaje się orbów. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Dostajesz orby cały czas, że nie widać wylatujących orbów z przeciwników, to nie znaczy, że ich nie dostajemy. :] Im wyższe combo, tym więcej się dostanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi