Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Dlaczego nie pojechałeś/łaś na EP ? Wymówki. Ja nie pojechałem bo byłem akurat przed wypłatą. A drugi powód , większość z CPE nie pojechała ;] ( chooje )
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Wesele tego dnia. Tak to może bym wpadł na godzinkę, dwie na spontanie się pokręcić, bo miałem jakieś 30 minut do tego klubu.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Nie miałem pieniędzy na wyjazd a jak tak patrze po wrażęniach to nawet nie było największych gwiazd foruma czyt. nuuuuda.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Bez wątpienia była to fajna imprezka dla sympatyków PE,okazja do spotkania redaktorów i dobrej zabawy,ALE,co tu ściemniać,nie pojechałem bo szkoda mi jednak kasy,dojazd ze Szczecina do Wawy i z powrotem,jakieś jeszcze koszty na miejscu na pewno,są inne wydatki.Ochota na pewno była,jednak od razu założyłem że raczej nie pojadę.Najlepiej mieli mieszkający w Warszawie i okolicach.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Wróciłem dzień wcześniej z wakacji i nie chciało mi sie ruszyć du.py z domu. Żałuje
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Szkoda mi było kasy. ; ] I dlatego, że większość osób, które chciałam poznać - też nie pojechały.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l To samo :potter: Większość forumowych vipów olało sprawę, a ja z płotkami się nie zadaję :closedeyes: Z tego co czytam, to impreza mogła być atrakcyjna dla ludzi, którzy pojechali tam grać w gry tudzież podziwiać redaktorów. Ja chyba już za stary na tego typu podnietki jestem. Jak zlot to tylko w plenerze i w proporcjach vodka - connecting people 90%, gry i pochodne klimaty 10%
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Tak jak obiecałam - nie zapomniałam o EP czytelników - w takich klimatach jak Tokar wyżej napisał. Więcej informacji wkrótce. z tym, że niekoniecznie plener.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Szkoda kasy niestety - ciułam sobie na PS3, a przejazd z Oświęcimia do Warszawy jednak trochę kosztuje.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Bo wymieniam okna w mieszkaniu. Poza tym nie pojechala wiekszosc osob, ktore chcialbym poznac.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Nie pojechalem, bo koledzy z forum by sie ze mnie smiali, ze jestem z Afganistanu.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Po co miałbym tam jechać? Ekstrima nie czytam od lat, nie mam konsoli, a przede wszystkim - mało ciekawych dla mnie person zadeklarowało udział w EP.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Za dużo gier, za mało picia. A po za tym brak kasy. A może i jej dostatek ale na inne "ważniejsze" cele.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l A drugi powód , większość z CPE nie pojechała ;] ( chooje ) podbijam! a poza tym jakoś chyba nie dałbym rady łazić między konsolami przez 10h... 2 old 4 that taaa plener i % to byłoby coś o niebo lepszego Edytowane 31 sierpnia 200915 l przez timo86
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Z "grupy" forumowiczów każdy pisze, że nie pojechał, bo reszta nie pojechała. To nie może być powód, bo wtedy by to wyglądało na spisek <Kolombo>
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l w planach miałem ruszyć z Luckiem. Nie ruszyłem ze względu na to że nie chciało mi się drałować przez pół polski na jeden wieczór zabawy gdyby impreza była dłuższa (jak EP3/4) to zapewne bym się zmobilizował.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Rekonstrukcja nalotu bombowego na Mławę + rekonstrukcja Bitwy pod Mławą (brałem udział, jako aktor xd). No i urodzinowa biba.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Dlaczego nie pojechałeś/łaś na EP ? Wymówki. Ja nie pojechałem bo byłem akurat przed wypłatą. A drugi powód , większość z CPE nie pojechała ;] ( chooje ) ja byłem dziadu ! :<
Opublikowano 1 września 200915 l Większość forumowych vipów olało sprawę, a ja z płotkami się nie zadaję :closedeyes: Z tego co czytam, to impreza mogła być atrakcyjna dla ludzi, którzy pojechali tam grać w gry tudzież podziwiać redaktorów. Ja chyba już za stary na tego typu podnietki jestem. Jak zlot to tylko w plenerze i w proporcjach vodka - connecting people 90%, gry i pochodne klimaty 10% Dokladnie tak, prawie niekogo nie bylo kogo znam lub chcialbym poznac.
Opublikowano 1 września 200915 l Za daleko miałem. No i brak kasy też zrobił swoje. Byłem na Fun Dayu i wystarczy