Opublikowano 1 września 200915 l Bo za daleko, bardziej odpowiadały by mi okolice redakcji. Katowice itp. Poza tym koszt piwa, o wódce nie wspominając był hmmmm, zbyt wysoki?
Opublikowano 1 września 200915 l e tam. na dole byl supermarket, wiec jak ktos chcial, to mogl sie zmiekczyc tanim kosztem. browar z kolei tez nie byl jakos strasznie drogi - 7zl. przeciez to teraz standardowa cena w pubie
Opublikowano 1 września 200915 l chyba w powalonej warszawce, normalna cena browara w pubie to 6zł i to z butelki. a nie 7 zł za smutną, rozcieńczoną warkę z kija. A z tym supermarketem to faktycznie uzyliśmy pomysłu - zjazd na dół, piwo w ręke, wypad na te korytarze z tyłu, i mozna dopijac ;] IMO brakowało tam czegoś. Klimat szymocic imo był najlepszy. Moglibyśmy do tego wrócić
Opublikowano 1 września 200915 l Tak czytam wasze wspomnienia i widzę że to była imprezka typu dziecięcy samczy spęd.
Opublikowano 1 września 200915 l Tak czytam wasze wspomnienia i widzę że to była imprezka typu dziecięcy samczy spęd. A spodziewałaś się zlotu mafii geriatrycznej?
Opublikowano 1 września 200915 l miałam jechać, ale bajeczka z moich okolic nie jechała *spam* tez nie za bardzo... koledze Sladarowi z Wawy odwróciły sie plany w ostatniej chwili że jednak bedzie btw. miał pozdrowić ode mnie chyba jedynego tam żółwia RoL'a ;\\\ najbardziej chciałam poznać Zgredów(nie ukrywam no) zobaczyc sie ze e-znajomymi i pograć w gry które nie grałam jeszcze i jeszcze to że buduje dom xD <każdy gupi sie tŁumaczy>
Opublikowano 1 września 200915 l Brak środków, za daleko, nikt ze znajomych nie był zainteresowany lub też wypłacalny.
Opublikowano 5 września 200915 l Plan był, ale gdzie kasa? stracona robota, nie miałem do tego głowy.
Opublikowano 18 listopada 200915 l Nie dostałem urlopu 2 dniowego :> ale na następnego extrima będę na przymus