Skocz do zawartości

Okami Den

Enkidou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łatwo i tanio zrobić i wydać grę na DSa więc jest to normalne, że żadna licencja nie może się zmarnować. Oby coś z tego wyszło.

Opublikowano

Viewtiful Joe na DS-a wyglądał rewelacyjnie, bez takiej ilości detali, ale styl był oddany perfekcyjnie. Jednakże tamta gra miała tę wadę, że w porównaniu z pierwowzorem była... po prostu nudna. Mam nadzieję, że Okami nie dotknie ten sam problem. W sumie to nie wiem dokładnie, kto ma robić ten sequel, ale podobno nie ci sami ludzie, co jedynkę, więc jestem raczej pełen obaw.

Opublikowano

Tak jak ogqkoqzo mowi, jezeli przy produkcji nie biora udzialu jacys ludzie z ekipy Clover to moze byc ciezko. Smród odcinania kuponu aż wisi w powietrzu.

Opublikowano

A co w tym skanie wywołuje w Tobie takie obawy?

Ta gra chyba ostatecznie skłoni mnie do zakupu w swoim czasie DSa :) Grafika wg mnie prezentuje się nadwyraz dobrze.

Opublikowano

Pewnie chodzi o chibi Amaterasu. Ale w grze ma być wyjaśnione skąd ta forma. Baj de łej - Chibiterasu nie ma też tak samo rozwiniętych umiejętności jak Amaterasu, więc może wraz z biegiem fabuły będzie wracać do dawnego imydżu.

Opublikowano

No ja tu widzę pewną logikę, typową dla środowiska graczy: grasz dorosłym wilkiem - gra dla dorosłych, grasz młodym wilkiem - gra dla dzieci.

Pierwsze Okami było tak cholernie dojrzałe i ambitne, że myślę, iż zrobienie z tego gry dla dzieci odebrało by cały sens zabawie. Tfu, chciałem powiedzieć, prawdziwemu hardkorowemu graniu!

Opublikowano (edytowane)

Bo to jedyna metoda, na twoje pseudo intelektualne docinki, a obawy RoL'a akurat są po części uzasadnione, gdyż gra faktycznie będzie "wygładzana" i robiona pod większą publikę, co brzmi co najmniej wieloznacznie. Teraz to nikt narąbany sake się ni znajdzie xD A na poważnie, to nie ma co kruszyć kopii. Trza poczekać co Capcom pokaże na TGS,ale bądź co bądź Chibiterasu na skanach wygląda słitaśnie xD Ja kcem takjego !!

Edytowane przez C-Boy
Opublikowano

No najlepiej to zwyzywać kolegę brzydkimi słowami. Jesteś z siebie dumny?

skoro sugerowanie że czarny jest brudasem nie jest obraźle to nazywanie czarnego czarnuchem jest ? :P

Po stylu ze skanów można wywnioskować że gra będzie dziecinna, mimo to liczę na coś bardziej dojrzałego ... taki TWEWY też nie był typową grą, która mogła trafić do wszystkich, a specjalnie go nie udziecinniali ... no i wyszło za(pipi)iscie :)

• Plusik 1
Gość _Milan_
Opublikowano

fajne, gra powinna wyjsc na psp, bo widać że jechali po krawedzi mozliwosci konsoli, nie kupie tej smiesznej konsoli dla jednej gry.

gupi ds.

Opublikowano

Sprzedaj PSP, kup sobie DS-a, kasy nie stracisz a będziesz miał podziesiąćkroć więcej ciekawych gier do pogrywania.