Opublikowano 2 września 200915 l Witam czy konsola z data produkcji 15.1.09 to bedzie falcon czy jasper?
Opublikowano 3 września 200915 l Strzelam, że masz czerwonego Elite'a, zgadza się? Jeśli tak, to jasper
Opublikowano 4 września 200915 l Tylko czerwone. mam nadzieje ze chodzi Ci tylko o stwierdzenie WSZSYTKIE, a nie ze Czarne nie moga byc Japserami Czarne Elite tez sa jak najbardziej Jaspery, trzeba patrzec na date produkcji tak samo jak w PRO czy Arcade... a ta nowa seria, która wchodzi do sprzedaży? wszystkie sa juz Jaspery od marca 2009, wiec nowa seria tym bardziej Edytowane 4 września 200915 l przez Juchy
Opublikowano 4 września 200915 l ja 10 razy tego samego nie musze powtarzać, wiec nie zmuszaj mnie do tego
Opublikowano 5 września 200915 l Chodziło mi o to, że do czasu Bundlea z Residentem włącznie, wszystkie czarne elite to falcony. Teraz oczywiste jest, że się to zmieniło
Opublikowano 9 września 200915 l czesc panowie ,mam male pytanko lepszy falcon czy jasper ,bede zmienial xboxa ,czy jest to bez roznicy czy ktorys lepszy i mniej awaryjny, grzebac w sklepac w pudelkach czy brac jak leci