Fenix 3 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 W nocy z piatku na sobote idzcie sobie do pubu na piwko lub inny soczek. Forum bedzie nieczynne. W tym czasie planujemy zrobic update silnika. Jesli nie bedzie wiekszych problemow to wracamy online w sobote rano. Przyjemnego spedzenia czasu w realu.
LOKI7777 17 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 Forum dzis tez bylo przez kilka godzin niedostepne:)
Texz 670 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 Nom, ciężko było wytrzymać w realu
Fenix 3 Opublikowano 4 września 2009 Autor Opublikowano 4 września 2009 Cos nie dziala? Sa jakies problemy? Pisac!
kowal_xD 0 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Cos nie dziala? Sa jakies problemy? Pisac! Eee... Gdzie jest to cale Battle ? Bo dluzszy czas nie w temacie bylem,a tera widze ze ni ma ;<
lmz 48 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Działa!! Nie muszę iść na piwo Troszkę czasu minie zanim przyzwyczaimy się do nowego silnika, trochę osób pewnie ponarzeka, zobaczymy. Na razie testujemy. e: no battle miało zniknąć, była o tym mowa wcześniej Edytowane 4 września 2009 przez Łu#
Fenix 3 Opublikowano 4 września 2009 Autor Opublikowano 4 września 2009 battle wroci jak autorzy dostosuja go do nowej wersji silnika jutro moze uda sie uruchomic shoutboxa (poki co testowo) jutro odpalimy tez archiwalne forum ze wszystkimi postami (tutaj zostaly tylko te, ktore nie sa starsze niz 01.01.2008) - www.archiwum.psxextreme.info jutro.. jutro bo dzisiaj to czas odpoczac.. zostawiamy wam forum do testow. powodzenia
Yacek 852 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Domyslny skin troche malonieczytelny - kolorki, czcionki i spacing.
CoATI 1 051 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 jest szansa na powrot poprzedniej kolorystyki? ewentualnie przyda sie kilka skorek w roznych kolorach do wyboru.
Gość Oran Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Jak fajnie No kurcze teraz forumek jest fajniusi Serio, dobry ruch z tą zmianą.
gekon 1 787 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Pewnie nie, ale to jest dużo ładniejsze. Nic tylko przywyknać.
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Jak dla mnie, nowy wygląd na minus... Może za bardzo do starego się przyzwyczaiłem. Teraz to nie to samo jakby co dawne forum PE
Gość mate5 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Nie ma szybkiej odpowiedzi Można będzie zmienić na starą skórkę?
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Byłem przyzwyczajony do starego forum- wiec jak dla mnie minus! Brakuje mi battle
Raptor 226 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Standardowo - trzeba sie przyzwyczaic do nowego wygladu (wyglada bardzo fajnie - oby sie ladnie z ppe komponowalo). Uwazam, ze nowy wyglad jest spoko jedynie pozostaje te glupie uczucie lekkiego zagubienia sie. Ladnie i szybko chodzi. Wywalilbym nadmiar niepotrzebnych smieci z lewej strony jak "interests" i temu podobne. Zwlaszcza, ze u mnie jest to dluzsza lista i po prostu biednie wyglada @mate5: Jest, bo sam jej wlasnie uzywam - nie wyobrazam sobie funkcjonowania na forum bez tej opcji
CoATI 1 051 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 jest szyba odpowiedz.... PgDn... ////// hmmm z tym info pod avatarem to lekkie przegiecie ;] powinien byc limit jak na sygnature :>
Gość Oran Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Nie ma szybkiej odpowiedzi Można będzie zmienić na starą skórkę? Jak nie ma, jak jest? edit: Ograniczcie znaki w zainteresowaniach, albo ogólnie zróbcie tak by nie wyświetlały się w postach, bo rozsypują forumka (wydłuża się nie potrzebnie post). Edytowane 4 września 2009 przez Oran
lmz 48 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Licznik postów MUSI ODEJŚĆ a te plusiki i minusiki to też dobre nie jest chyba. I tak ni e działa chyba. Jak ustawić zegar? zmieniłem i nie działa Edytowane 4 września 2009 przez Łu# 2 1
gekon 1 787 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Jak miałbym się czepiać to jakoś wyróżniłbym cytaty w postach, bo kompletnie nie idać co jest tekstem cytowanym, a co nie. Przynajmniej ja nie widzę. Edytowany No, jest ok. Czasami. Mi się cytaty wyświetlają tak: cytat/ jakies znaczki/ tekst /cytat I ograniczenie znaków by się przydało w zainteresowaniach. Licznik postów wywalić. Edytowane 4 września 2009 przez gekon
matrix_dk 1 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Cały dzień nie mogłem się zalogować, szlak mnie trafiał ale już teraz wiem dlaczego tak było Aktualizacja bardzo ładna, warta dzisiejszych nerwów
Gość mate5 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 przycisku nie zobaczyłem, a niżej nie zjechałem ;f
dee 8 808 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Licznik postów won, cała ta wizytówka pod awatarem zbyt obszerna, rozciąga forum niepotrzebnie, wolałem gdy to było do podejrzenia w profilu. Można to wyłączyć?
Reiko 12 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Szkoda tylko, że w podstawowej skórce tematy przyklejone są w tej samej tabelce co zwykłe ;/ Słabo się to odznacza. Edit: Co oznaczają te znaczki cytowania na folderze od działu? Edytowane 4 września 2009 przez Reiko
Raptor 226 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Jak miałbym się czepiać to jakoś wyróżniłbym cytaty w postach, bo kompletnie nie idać co jest tekstem cytowanym, a co nie. Przynajmniej ja nie widzę. Edytowany No, jest ok. Czasami. Mi się cytaty wyświetlają tak: cytat/ jakies znaczki/ tekst /cytat I ograniczenie znaków by się przydało w zainteresowaniach. Licznik postów wywalić. To wina, ze stare cytaty sie skrzaczyly troszke. Nowe dzialaja juz all OK.
wolek92 4 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Kurde, trochę czasu minie zanim się przyzwyczaję
Rekomendowane odpowiedzi