szeni 114 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Jak dla mnie jest niezle. Bardzo duzo sie zmienilo, teraz forum wydaje sie byc bardziej "pro" i hax0r, do tego minimalistyczne - pamietam, ze dokladnie takie same odczucia mialem przy zmianie silnika z PHPBB na IPB. Nowy wyglad, nowe opcje - co prawda wymaga to wszystko przyzwyczajenia, ale na pewno idzie za tym "nowa jakosc".
Gość Marvelous Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Sprawnie to działa też na konsolowisku więc nie mam kłopotu ze zmianą.
Hela 1 962 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Jedyne co zauważyłem do poprawy, to zupełnie nieczytelne cytaty w postach napisanych przed aktualizacją jak np. tu - http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=37996&st=820 Edytowane 4 września 2009 przez Hela
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Klikniecie w link otwiera go w tej samej karcie.Musze uzywac scrolla.
orion50 632 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Mi się podoba. Schludnie, ładnie, nowocześnie. Pewnie przez jakiś czas będą eliminowane choroby wieku dziecięcego. Już jest git, a będzie lepiej. Brawa dla Fenixa, za szybkie załatwienie sprawy. Teraz szybciej działa wszystko
Masorz 13 214 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Każdy może sobie tak ustawić czy to tylko BieŃ dostał prezent na urodziny? Edytowane 4 września 2009 przez Masorz
Les777 124 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Próbowałem zmienić awatar, ale nie da się.
Robak 1 235 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Również nie mogę zmienić avka. Nawet jak usuwam starego, wgram nowy plik to i tak wgrywa mi tego starego. A żeby było ciekawiej jeśli wpisuje jego inny rozmiar to wgrywa mi właśnie ten inny. A tak poza tym nie ma nigdzie listy grupowców i kto do nich należy. Ogólnie forum za to chodzi szybciej i to jest plus, jednak czekam na jakieś ciekawe skórki i zmiany w kosmetyce forum, bo teraz jest niestety mało przejrzyście.
Masorz 13 214 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Robak- ja u Ciebie widzę już nowego avka. Na starym forumie też się tak zdarzało, że jeszcze przez jakiś czas widziało się swojego starego avatara, podczas gdy inni użytkownicy widzieli już tego nowego.
Robak 1 235 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) A to lipa, bo chciałem kilka wypróbować jak to wygląda na samym forum i wybrać najlepszy z nich, a tak to dupa. U mnie nadal stary. No nic, dzięki za info. Yano: Dzięki, ctrl + F5 działa ;] Edytowane 5 września 2009 przez Robak 1
Yano 3 697 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) z tymi avkami to warto odswieżac ctrl+F5 , bo czasem przeglądarka korzysta ze starego obrazka jaki mamy w historii , wiec takie kompletne odswieżenie zwykle wtedy pomaga za to od siebie dodam drobne nażekanie - nowy wyglad forum wydaje sie taki dosyc nowoczesne i ipod'owy ;)ale jedyne co sie strasznie odcina to logo na górze , napis psx extreme ma kolorystyke i wyglad zupelnie niepasujacy do nowego wygladu, wiem ze to wasze typowe logo, ale poprostu ta roznica nowe/stare rzuca sie w oczy chociaż moze przesadzam, w sumie tylko ten czerwony X dziwnie wyglada ;p Edytowane 5 września 2009 przez Yano
Gość Grzegosz Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Logo Ekstrima jest już trochę przestarzałe, dlatego może nie pasować do nowoczesnej skórki. Sam skin prezentuje się elegancko, jeszcze tylko trzeba w pełni go spolszczyć i będę mógł pogratulować Wam dobrej roboty.
Kisa v16 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Bardzo fajne jest nowe forum i o wiele szybciej chodzi. Jest jeszcze parę błędów, ale o się chyba zrobi.
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Dla mnie bomba , wszystko jest większe i o wiele milsze dla oka . Szkoda tylko , że zostały te same emoty . Świetna robota Panowie . Nie żebym nabijał posty ale napewno na forum napisałem ich już pewnie ze 100 a nie 5 coś kiepsko liczy ten licznik Edytowane 5 września 2009 przez chris85
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Ogolnie chodzi duzo szybciej, chociaz czekam na inne skorki bo ta niebieska jest tragiczna. Edytowane 5 września 2009 przez Forebode
Emet 1 098 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Niby ladnie ale jakos.. niezbyt praktycznie. Szczegolnie na PS3 na SD wszystko jest dziwnie przemieszane. Mam nadzieje, ze bedzie wybor starej (lub podobnej do niej) skorki. Komu sie podoba nowy wyglad (ktory, w sumie jest ok) i uklad (ktory mi nie pasuje) ok.. ale powinien byc wybor.
Kris Blake 40 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Szybciutko chodzi, to najważniejsze. Nowy wygląd? Hm, tak jak zawsze trzeba się przyzwyczaić .
Blim 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Podziękowania dla Adminów za aktualizacje!
mSzajba 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Niestety ale nowa szata graficzna forum mi sie niepodoba, jest dużo mniej czytelna i jakaś taka tandetna jak inne "tanie" fora... ale może z czasem się przełyknie ten wygląd.
KainGorn 2 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Może przyzwyczaiłem się do starego porządku ale nowy wygląd mało mi pasuje, wszystko wydaje się mniej czytelne, przede wszystkim cytaty - stary mechanizm cytatów był lepszy, teraz nie do końca widać gdzie jest cytat a gdzie tekst. Poprzednio rzucało się to w oczy.
Gość ChOomik Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 jestem lekko zdziwiony pierwsza reakcja- "co się dzieje się?" pewnie się przyzwyczaimy, bo forum konsolowiska chyba ma podobny silnik forum. Chociaż mamy pierwszy plus tej zmiany czyli brak reklam
Kisa v16 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Może przyzwyczaiłem się do starego porządku ale nowy wygląd mało mi pasuje, wszystko wydaje się mniej czytelne, przede wszystkim cytaty - stary mechanizm cytatów był lepszy, teraz nie do końca widać gdzie jest cytat a gdzie tekst. Poprzednio rzucało się to w oczy. Te cytaty, to z całą pewnością jest jakiś błąd, bo raczej tak nie ma być. Pewne to naprawią.O już naprawili Edytowane 5 września 2009 przez Kisa v16
Di 847 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Rzeczywiście jest szybciej, ale mam nadzieję, że nowa skórka pojawi się już niedługo, bo tej nigdy nie lubiłem Fenix, może zrób konkurs na skórkę wśród użytkowników?
Di 847 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Gdzie się je zmienia? Na dolnym pasku mam do wyboru tylko IP.Board i IP.Board Lo-Fi.
Rekomendowane odpowiedzi