Gość mate5 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Zwróćcie uwagę, że forum szybciej działa, wszystkie opcje foruma działają i nic sie nie sypie -_-' Ja nie miałem żadnych problemów
Texz 670 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Forum wygląda jak wygląda - da się do tego przyzwyczaić. Przynajmniej jest lepiej w 1920x1200 niż na starym.
ShtaS 174 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Forum działa niesamowicie szybko. Bardzo szybko. Korzystam z gównianego neta i w porównaniu do poprzedniej wersji, a nawet innych stron to jest niebo a ziemia. Zmiana na +.
bzykus15 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Ludzie dajcie tamto forum albo chociaz do wyboru żeby było dwie skórki ta aktualna i ta poprzednia byłoby o wiele lepiej. W ogóle tamta wersja forum była o nieboo lepsza Edytowane 5 września 2009 przez bzykus15
Linek 187 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Ludzie dajcie tamto forum albo chociaz do wyboru żeby było dwie skórki ta aktualna i ta poprzednia byłoby o wiele lepiej. W ogóle tamta wersja forum była o nieboo lepsza Podaj argumenty, co było lepsze.
gekon 1 787 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Troche dziwne, że najwięcej marudzą osoby, które swoje pierwsze posty napisały w TYM temacie. Zmiany zdecydowanie na plus poza tymi drobnymi szczegołami, ktore zostały wymienione.
Grabek 2 780 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 no mam nadzieję, że ten dizajn to jakaś wczesna beta ['].
Yabollek007 314 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Ja tam nieczytenlnosc, oraz usuniecie starych tematow nie uznalbym za drobne szczegoly. [przydaloby sie jakos odddzielic tematy przyklejone od normalnych, tak jak to mialo miejsce wczesniej]. Tych starych tematow tez nie daloby sie przywrocic? Edit: A da sie jakos ustawic, zeby godzina na forum byla pokazywana w 24, a nie 12 stopniowej skali? Edytowane 5 września 2009 przez Yabollek007
Agent_Man 165 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 no mam nadzieję, że ten dizajn to jakaś wczesna beta [']. Ja też. Jak widać cytaty wyglądają na tym silniku co najmniej dziwnie. Edit - Teraz jest już lepiej. Wtf ?
sir_ryszard 80 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Czytajcie uważnie użytkowników, którzy wiedzą o co chodzi w temacie. Wyraźnie oni piszą, że cytowanie bez ramek, to jeszcze cytaty ze starego silnika, natomiast nowy silnik ma wyraźne oddzielenie tekstu zacytowanego w postaci zielonej ramki. Jak będziecie więcej i więcej cytować na tej wersji silnika, to będziecie widzieć coraz więcej i więcej zielonych ramek. Od siebie dodam, iż podoba mi się dizajn w wątkach, jest przejrzysty i czytelny, natomiast uszeregowanie różnorakich podforów, przyklejonych tematów, pozostałości przeczytanych, a nieprzeczytanych, ikonek, odstępów, to już bałagan i rzeczywiście trudno się połapać. Edytowane 5 września 2009 przez sir_ryszard
Berion 207 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Lay jest brzydki. Szczególnie te kilometrowe odstępy pomiędzy tematami. Błagam zmieńcie to. :|
Yano 3 697 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) ktoś 2 strony temu napisał że po lewej jest za duzo miejsca na avka/poboczne informacje o użytkowniku, zajmuje to dużo miejsca a w większości wypadków jest tam pełno pustego miejsca, no chyba że byscie pozwolili np na avatary 150x150, wtedy by bylo sensowniej zgniotłem to troche zeby pokazać jak by moglo wygladac:p Edytowane 5 września 2009 przez Yano
Shago 3 604 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Poczulem sie troche dziwnie, jak to zobaczylem , ale sytuacja nie jest mi obca, wszak do nowego dasha X360 tez musialem przywyknac wiec... nie widze klopotow . Ale licznik postow mozna sobie faktycznie darowac, tymbardziej ze jego dokladnosc jest baaaaardzo daleko od idealu Edytowane 5 września 2009 przez Shagohad
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) O Mój Boże, jakie to forum jest paskudne ;/. Zgodziłem się na aktualizację, bo myślałem, że to tylko zmiany w silniku będą, nie zmieni się wygląd forum O_O. No i nikt nie wspominał, że przy okazji połowę forum wyje,bie przy tym. Jest to dla mnie bardzo duża zmiana, ciężko mi się będzie przestawić. Forum nie opuszczę, ale komfort przeglądania spadł o miliard procent + poprzednia wersja miała bardzo charakterystyczną szatę graficzną, która mi się mega podobała. Gdzie tu się skórki zmienia? Na dole mam tylko IP.Board i IP.Board Lo-Fi oraz English i Polski. I te kilometrowe odstępy między tematami, tego się przeglądać nie da . Edytowane 5 września 2009 przez raven_raven
szaden 228 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Na ten moment czuje się trochę zagubiony, ale wydaje mi się, że wkrótce się przyzwyczaję do nowego layoutu Ta nowa skórka jest strasznie nieczytelna i posty zlewają się w niej w jedno, jest to na pewno do poprawy, tak samo jak bałagan w liście tematów( nie oddzielone od siebie tematy przyklejone i normalne). Podsumowując zmiana na 5-, a jak jeszcze trochę przy tym podłubiecie to będzie 6.
Gość Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Protip dla ustawienie poprawnego formatu daty/godziny - zmieńcie na dole wersje angielską na polską. Eh, jednak godzina jest nadal w formacie 12/12
Masorz 13 214 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Na starym forum było ponad 1.1 miliona postów a teraz zostało 360 tysięcy czyli poleciało chyba z 70%. No jaja.
Sarge 6 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Pół biedy jeszcze jakby czyszczenie forum oznaczało tylko usuwanie całych tematów, w których ostatnie posty są bardzo stare... Tylko że wszystkie posty sprzed 2008 roku zostały usunięte, przez co większość tematów wygląda śmiesznie, zaczynając się od połowy dyskusji:/...
dee 8 816 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Walic stare posty, mi nie są do niczego potrzebne. Koniecznie do poprawy ogólna czytelność Forum, wspomniane, kilometrowe odstępy miedzy tematami, bardziej przejrzyste: oznakowanie przeczytanych tematow, ikonki "go tu last unread post" i "czytaj ostatni post". Ogólnie dobrze, że sie coś zmienia, FPE nie stoi w miejscu, apowoli wszystko się dotrze. Więc za wiele nie narzekać!
Montray 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Nie podoba mi sie wyglad forum... Przyzwyczailem sie strasznie do starego.. teraz to takie brzydkie sie wydaje... Jak dla mnie na minus !
zajman 18 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Jak narazie większośc nowości idzie na minus - "Forum PSX Extreme> PSX Extreme> Opinie, komentarze" cos takiego jest tylko na górze tematu brak tego na dole --> ułatwiało to życie bardzo . Przyklejone tematy są kompletnie niewidoczne. Zielone kropeczki zamiast czerwonych kwadracików (nieprzeczytane posty)też są mniej widoczne . Jest pewnie sporo technicznych plusów tego nowego silnika ale ogólnie wygląd jest mniej przejrzysty .Z przyzwyczajeniem pewnie nie będzie problemów , czekam na nowe skórki no i trzeba być szczerym obecne kolory również są lipne.
KILa 4 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) A mi sie podoba takie WEB 2.0 Ogolnie na + ale jak wiadomo beda ludzie narzekac, tak samo jak ze zmiana wyglada allegro. Trza sie przyzwyczaic i tyle No i wkoncu opcja glosowania w dol i w gore. Adminie jedz na urlop Edytowane 5 września 2009 przez KILa
SNESiak 4 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Bardzo podoba mi się nowa wersja forum, odrazu byłem za i się nie zawiodłem. Mam tylko mały problem, pod Operą 10 stable przy kliknięciu na jakikolwiek link rozwija się na sekundę menu pod nickiem po prawej na górze.
jakee 29 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Wszystko się zlewa w jedną całośc ze wzgledu na kolorystyke nowej skórki (150 odcieni niebieskiego). Wystarczy zmienic skina na bardziej odpowiedniego i będzie dobrze. Nie działa też zakładka "Calendar", wiec proponowalbym ja zlikwidowac albo naprawic.
lutoslav 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Ugh... Strasznie nieczytelne i rozwleczone za bardzo. Za szerokie ramki tematów. Urok poprzedniego layoutu tkwił w jego prostocie. Do poprawy.
Rekomendowane odpowiedzi