Tokar 8 267 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie da się zrobić normalnych spoilerów w postaci czarnych pasków ? Bo to co jest teraz wygląda obleśnie i rozwala strukturę posta. EDIT: Pod Chrome nie ma możliwości używania pełnego edytora postów ; /
arab 1 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Co bym nie zrobil to sie tak dzieje.Obrazek ma wymiary 300x90 waga kolo 25 K format PNG-24 i troszke dziwne zeby byl za duzy bo chocby ty masz wiele wiekszy. Sprawdź teraz, powinno działać.
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nic z tego chyba ze z tym obrazkiem jest cos nie tak.
Lucek 4 417 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 skórka "niebieska pomarańcza" miazdzy
canuks 63 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) skórka "niebieska pomarańcza" miazdzy no nie powiem nie jest zła , ale thoreau(ciemny) też jest super. Mogli by dać jeszcze ze 2 skórki w ciemniejszych stonowanych kolorkach. No i co mnie cieszy naprawili cytowanie ,wkońcu widac cytowaną wypowiedz . Edytowane 7 września 2009 przez canuks 1
Lucek 4 417 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Od samego poczatku bylo widac. Problem jest tylko ze starymi cyctatami.
Gość Marvelous Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Thoreau (jasny) skórka i już narzekający powinni czuć się jak na starym forum.
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 Ze skorkami nie bedziemy szalec. Jesli pojawia sie modyfikacje, przy ktorych bedzie potrzebna ingerencja w skorke to narobimy sobie tylko niepotrzebnej pracy. Poki co, silnik praktycznie jest w wersji standardowej, wiec instalacja skinu nie rodzi wiekszego problemu. Jesli pojawia sie nowe skiny to zapewne i tak zrobimy wybor, tak aby docelowo zostal podstawowy + 2 lub 3 dodatkowe.
Gość donsterydo Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Dla mnie nowy styl trochę mało czytelny, owszem ładnie ale przydaly by się większe kontrasty jezeli chodzi o kolory i lepiej zarysowane krawędzie bo tak jak teraz jest to czasem nie wiadomo co się gdzie zaczyna, a gdzie kończy.
Gość Marvelous Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Kwestia czasu, ludzie - dlaczego wy się przywiązujecie do takich błahostek? śmieszne.
skypawel 2 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Wygląd jak wygląd. Bardzo podobał mi się stary design, był prosty i przejrzysty. Teraz jest troche mniej hardkorowy Ale ok, slorka Thoreau (jasny) daje rade. Moje jedyne zastrzeżenia: - proszę o przywrócenie drzewka (np. Forum PSX Extreme> Microsoft> Xbox360) na dole strony. Chcąc wrócić bezpośrednio do strony głównej forum/podforum trzeba wrócić na początek strony żeby wcisnąć to drzewko. Przecież to bezsensu.. Było świetnie jak bylo takie samo na dole strony -litości, nie róbmy tu wykopu z + i - pod każdym postem. -licznik postów, nie znosze tego na innych forach, na co to komu..
Dark Serge 80 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Wygląd jak wygląd. Bardzo podobał mi się stary design, był prosty i przejrzysty. Teraz jest troche mniej hardkorowy Ale ok, slorka Thoreau (jasny) daje rade. Moje jedyne zastrzeżenia: - proszę o przywrócenie drzewka (np. Forum PSX Extreme> Microsoft> Xbox360) na dole strony. Chcąc wrócić bezpośrednio do strony głównej forum/podforum trzeba wrócić na początek strony żeby wcisnąć to drzewko. Przecież to bezsensu.. Było świetnie jak bylo takie samo na dole strony Lol, a czytać umiesz ? Jak chcesz wrócic na głowną - klikasz odpowiedni guzik, chcesz wrócić do kategorii - klikasz guzik... Nie trzeba scrollować na poczatek strony...
Velius 5 709 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Wyglad to wyglad.Idzie sie czasem przyzwyczaic. Dla mnie problemem jest brak przejrzystosci.Wszystko jest takie jakby na sobie,sa za male odstepy od siebie,nie wyraznie zaznaczone nowe posty w temacie i nie przeczytane wiadomosci. Jest rowniez za mala granica miedzy tematami przyklejonymi a normalnymi. Ogolny problem jaki tu widze to to ze wszystko sie na sobie zlewa.
SNESiak 4 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Czy tylko mi po kliknięciu w pomarańczowy kwadrat obok tematu, ten co przenosi od ostatniego przeczytanego posta nie działa? Jak klikam to przenosi mnie do pierwszego postu w temacie, chyba że odwiedziłem go po aktualizacji. Moję propozycje: *usunąć licznik postów *zrobić odstęp między awatarem a resztą informacji *usunąć system oceniania postów (zrobi się z tego drugi wykop) *może lepiej by było przenieść ikonki dodaj przyjaciela i napisz pw pod awatar? Teraz wygląda to conajmniej nieestetycznie. *przydałaby się jeszcze możliwość zwijania statystyk na dole (użytkownicy online, kto ma dziś urodziny itp) Edytowane 7 września 2009 przez ArkejD
bajej 28 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 nie da sie przywrocic postow ze starego forum? kilka tematów zaczyna sie gdzies od srodka, czy maja np 1 post (np dziwactwa i nawyki w hp)
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 -litości, nie róbmy tu wykopu z + i - pod każdym postem. *usunąć system oceniania postów (zrobi się z tego drugi wykop) Nie jest aktywny, więc nie macie się czym przejmować.
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) ciemny Thoreau jest super , mniejsze przerwy między tematami i oczy się tak nie męczą na dużym monitorze. Co jest grane z tym licznikiem postów ? Edytowane 7 września 2009 przez chris85
KILa 4 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Wydaje mi sie ze nie zlicza ilosci wyswietlen tematu. Dla mnie system oceniania postow jest calkiem spoko Edytowane 7 września 2009 przez KILa 1
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Wydaje mi sie ze nie zlicza ilosci wyswietlen tematu No nie zlicza.
SNESiak 4 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie widzę możliwości wyłączenia szybiej odpowiedzi. Nie widzę czy jej nie ma?
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie ma. Przeszkadza Ci ona, że jest automatycznie?
django 549 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 nie da sie przywrocic postow ze starego forum? kilka tematów zaczyna sie gdzies od srodka, czy maja np 1 post (np dziwactwa i nawyki w hp) no i? Tak często czytasz pierwszy post?
skypawel 2 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Lol, a czytać umiesz ? Jak chcesz wrócic na głowną - klikasz odpowiedni guzik, chcesz wrócić do kategorii - klikasz guzik... Nie trzeba scrollować na poczatek strony... LOL, WTF, OMG, ślepy jesteś, hellooooł?!!! Kali nie czytać, Kali tylko pisać. Proponuje herbatkę ziołową albo streskupę jak masz takie ciśnienie. A jak akurat chce wrócić dwa poziomy wyżej? np. z tematu Halo 3 w podforum achievements od razy do forum xbox360? Czy ta jedna linijka tekstu na stronie i tak przewalonej już tekstem zrobi komuś różnicę? W dodatku nie jestem jedyny który o to prosi..
django 549 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 nie wiem czy wiesz, ale to nie jest sprawa zaznaczenia jakiejs opcji w administracji forum, tylko odpowiedniego plugina. Szczerze mowiac, watpie zeby ktos teraz pisal taki plugin skoro rzecz o podobnej funkcjonalnosci juz jest.
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 Nie chodzi o to czy komus cos szkodzi czy nie szkodzi. To jest skin. Instaluje to co autor przygotowal. Nie ja przygotowuje skiny wiec dla mnie roznice to robi bo grzebanie w cudzym skinie nie jest dla mnie prosta rzecza.
Rekomendowane odpowiedzi