Skocz do zawartości

Aktualizacje forum - pytania i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się zrobić normalnych spoilerów w postaci czarnych pasków ? Bo to co jest teraz wygląda obleśnie i rozwala strukturę posta.

EDIT: Pod Chrome nie ma możliwości używania pełnego edytora postów ; /

Opublikowano

snap20090906205109001.jpg

Co bym nie zrobil to sie tak dzieje.Obrazek ma wymiary 300x90 waga kolo 25 K format PNG-24 i troszke dziwne zeby byl za duzy bo chocby ty masz wiele wiekszy.

Sprawdź teraz, powinno działać.

Opublikowano (edytowane)

skórka "niebieska pomarańcza" miazdzy :)

no nie powiem nie jest zła , ale thoreau(ciemny) też jest super. Mogli by dać jeszcze ze 2 skórki w ciemniejszych stonowanych kolorkach.

No i co mnie cieszy naprawili cytowanie ,wkońcu widac cytowaną wypowiedz .

Edytowane przez canuks
  • Minusik 1
Gość Marvelous
Opublikowano

Thoreau (jasny) skórka i już narzekający powinni czuć się jak na starym forum.

Opublikowano

Ze skorkami nie bedziemy szalec.

Jesli pojawia sie modyfikacje, przy ktorych bedzie potrzebna ingerencja w skorke to narobimy sobie tylko niepotrzebnej pracy.

Poki co, silnik praktycznie jest w wersji standardowej, wiec instalacja skinu nie rodzi wiekszego problemu. Jesli pojawia sie nowe skiny to zapewne i tak zrobimy wybor, tak aby docelowo zostal podstawowy + 2 lub 3 dodatkowe.

Gość donsterydo
Opublikowano

Dla mnie nowy styl trochę mało czytelny, owszem ładnie ale przydaly by się większe kontrasty jezeli chodzi o kolory i lepiej zarysowane krawędzie bo tak jak teraz jest to czasem nie wiadomo co się gdzie zaczyna, a gdzie kończy.

Gość Marvelous
Opublikowano

Kwestia czasu, ludzie - dlaczego wy się przywiązujecie do takich błahostek? śmieszne.

Opublikowano

Wygląd jak wygląd. Bardzo podobał mi się stary design, był prosty i przejrzysty. Teraz jest troche mniej hardkorowy :) Ale ok, slorka Thoreau (jasny) daje rade. Moje jedyne zastrzeżenia:

- proszę o przywrócenie drzewka (np. Forum PSX Extreme> Microsoft> Xbox360) na dole strony. Chcąc wrócić bezpośrednio do strony głównej forum/podforum trzeba wrócić na początek strony żeby wcisnąć to drzewko. Przecież to bezsensu.. Było świetnie jak bylo takie samo na dole strony

-litości, nie róbmy tu wykopu z + i - pod każdym postem.

-licznik postów, nie znosze tego na innych forach, na co to komu..

Opublikowano

Wygląd jak wygląd. Bardzo podobał mi się stary design, był prosty i przejrzysty. Teraz jest troche mniej hardkorowy :) Ale ok, slorka Thoreau (jasny) daje rade. Moje jedyne zastrzeżenia:

- proszę o przywrócenie drzewka (np. Forum PSX Extreme> Microsoft> Xbox360) na dole strony. Chcąc wrócić bezpośrednio do strony głównej forum/podforum trzeba wrócić na początek strony żeby wcisnąć to drzewko. Przecież to bezsensu.. Było świetnie jak bylo takie samo na dole strony

Lol, a czytać umiesz ? Jak chcesz wrócic na głowną - klikasz odpowiedni guzik, chcesz wrócić do kategorii - klikasz guzik... Nie trzeba scrollować na poczatek strony...

mi31xv.png

Opublikowano

Wyglad to wyglad.Idzie sie czasem przyzwyczaic.

Dla mnie problemem jest brak przejrzystosci.Wszystko jest takie jakby na sobie,sa za male odstepy od siebie,nie wyraznie zaznaczone nowe posty w temacie i nie przeczytane wiadomosci.

Jest rowniez za mala granica miedzy tematami przyklejonymi a normalnymi.

Ogolny problem jaki tu widze to to ze wszystko sie na sobie zlewa.

Opublikowano (edytowane)

Czy tylko mi po kliknięciu w pomarańczowy kwadrat obok tematu, ten co przenosi od ostatniego przeczytanego posta nie działa? Jak klikam to przenosi mnie do pierwszego postu w temacie, chyba że odwiedziłem go po aktualizacji.

Moję propozycje:

*usunąć licznik postów

*zrobić odstęp między awatarem a resztą informacji

*usunąć system oceniania postów (zrobi się z tego drugi wykop)

*może lepiej by było przenieść ikonki dodaj przyjaciela i napisz pw pod awatar? Teraz wygląda to conajmniej nieestetycznie.

*przydałaby się jeszcze możliwość zwijania statystyk na dole (użytkownicy online, kto ma dziś urodziny itp)

Edytowane przez ArkejD
Opublikowano

-litości, nie róbmy tu wykopu z + i - pod każdym postem.

*usunąć system oceniania postów (zrobi się z tego drugi wykop)

Nie jest aktywny, więc nie macie się czym przejmować.

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi sie ze nie zlicza ilosci wyswietlen tematu.

Dla mnie system oceniania postow jest calkiem spoko

Edytowane przez KILa
  • Minusik 1
Opublikowano

Wydaje mi sie ze nie zlicza ilosci wyswietlen tematu

No nie zlicza.

Opublikowano

nie da sie przywrocic postow ze starego forum? kilka tematów zaczyna sie gdzies od srodka, czy maja np 1 post (np dziwactwa i nawyki w hp)

no i? Tak często czytasz pierwszy post?

Opublikowano

Lol, a czytać umiesz ? Jak chcesz wrócic na głowną - klikasz odpowiedni guzik, chcesz wrócić do kategorii - klikasz guzik... Nie trzeba scrollować na poczatek strony...

LOL, WTF, OMG, ślepy jesteś, hellooooł?!!! Kali nie czytać, Kali tylko pisać. Proponuje herbatkę ziołową albo streskupę jak masz takie ciśnienie.

A jak akurat chce wrócić dwa poziomy wyżej? np. z tematu Halo 3 w podforum achievements od razy do forum xbox360? Czy ta jedna linijka tekstu na stronie i tak przewalonej już tekstem zrobi komuś różnicę? W dodatku nie jestem jedyny który o to prosi..

Opublikowano

nie wiem czy wiesz, ale to nie jest sprawa zaznaczenia jakiejs opcji w administracji forum, tylko odpowiedniego plugina. Szczerze mowiac, watpie zeby ktos teraz pisal taki plugin skoro rzecz o podobnej funkcjonalnosci juz jest.

Opublikowano

Nie chodzi o to czy komus cos szkodzi czy nie szkodzi. To jest skin. Instaluje to co autor przygotowal. Nie ja przygotowuje skiny wiec dla mnie roznice to robi bo grzebanie w cudzym skinie nie jest dla mnie prosta rzecza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...