adi 189 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 skórka "niebieska pomarańcza" miazdzy albo jestem ślepy, albo głupi ....ale gdzie sie zmienia skórki?
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Na dole po lewo. Nie zaszkodzi poszukać we wcześniejszych postach na przyszłość.
Lucek 4 417 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 A jak akurat chce wrócić dwa poziomy wyżej? np. z tematu Halo 3 w podforum achievements od razy do forum xbox360?
adi 189 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Na dole po lewo. Nie zaszkodzi poszukać we wcześniejszych postach na przyszłość. Dzięki Szukałem, ale po kilku stronach dałem sobie spokój
Gość Maiden Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Ważna uwaga - forum się "rozjeżdża" na macowej wersji firefoxa.
Mathiu 180 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Generalnie u mnie jak uzyje Wyświetl nową zawartość i klikne na temat to od razu mnie przenosi do ostatniego nie czytanego posta. Mathiu, u kolegi wyżej i u mnie to działa dobrze - nie ma zielonego kwadracika, ale przenosi do pierwszego nieprzeczytanego. Także to jest coś po Twojej stronie internetu. Wszystko działa jak mówicie Po prostu po aktualizacji trzeba wejść chociaż raz do danego tematu, a potem już normalnie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego posta. Także można normalnie funkcjonować :] Ja już nic więcej nie potrzebuje - ciemny skin jest, prędkość działania jest, klimat jest.
Dark Serge 80 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie chodzi o to czy komus cos szkodzi czy nie szkodzi. To jest skin. Instaluje to co autor przygotowal. Nie ja przygotowuje skiny wiec dla mnie roznice to robi bo grzebanie w cudzym skinie nie jest dla mnie prosta rzecza. No w starym silniku to było łatwe bo wystarczyło w global header skopiować jedną linijke i wkleić niżej. jak sobie grzebalem teraz w skinach to już trzeba konkretną wiedze mieć do ingerowania w kod ;/
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie chodzi o to czy komus cos szkodzi czy nie szkodzi. To jest skin. Instaluje to co autor przygotowal. Nie ja przygotowuje skiny wiec dla mnie roznice to robi bo grzebanie w cudzym skinie nie jest dla mnie prosta rzecza. No w starym silniku to było łatwe bo wystarczyło w global header skopiować jedną linijke i wkleić niżej. jak sobie grzebalem teraz w skinach to już trzeba konkretną wiedze mieć do ingerowania w kod ;/ No to pogrzeb, pogrzeb - jak Ci się uda, to stawiam flaszkę, bo tęskno mi do tej funkcji.
orion50 632 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Mi wszystko bangla jak należy. Windows 7 i Google Chrome.
bajej 28 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 nie da sie przywrocic postow ze starego forum? kilka tematów zaczyna sie gdzies od srodka, czy maja np 1 post (np dziwactwa i nawyki w hp) no i? Tak często czytasz pierwszy post? tak.
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 skocz do archiwum forum (www.archiwum.psxextreme.info)
gekon 1 787 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) A po co jest to ocenianie postów skoro to nie działa i zawsze wywala, że osiąganłem limit na dziś? A i ogromny plus za wygląd. Czasem chodzę po roznych forach i ładniejszego skina jeszcze nie widziałem. Tylko te zielone wstążka u dołu forum pasuje do całości jak pięść do oka i trochę dziwnie wygląda duża biala przestrzeń za wyszukiwarką u gory forum. Ppoza tym jest idealnie jesli chodzi o czytelność i stylistykę. A no i może by się przydało jakos oodznaczyc bardziej tematy przyklejone. Edytowane 7 września 2009 przez gekon 1
Dark Serge 80 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie chodzi o to czy komus cos szkodzi czy nie szkodzi. To jest skin. Instaluje to co autor przygotowal. Nie ja przygotowuje skiny wiec dla mnie roznice to robi bo grzebanie w cudzym skinie nie jest dla mnie prosta rzecza. No w starym silniku to było łatwe bo wystarczyło w global header skopiować jedną linijke i wkleić niżej. jak sobie grzebalem teraz w skinach to już trzeba konkretną wiedze mieć do ingerowania w kod ;/ No to pogrzeb, pogrzeb - jak Ci się uda, to stawiam flaszkę, bo tęskno mi do tej funkcji. ech no to jest zależne od skina, kiedyś to własnie się łatwiutko zmieniało, a teraz to trzeba szukać gdzie to umieszczone przez autora skina jest. Z tego co wyniuchałem w moich skinach to trzeba szukać linijki <foreach loop="navigation:$items['navigation'] as $idx => $data"> w skinie w jakim sie tym bawiłem było to w "skin_global" -> 'globalTemplate' do wyszukiwania tej linijki kodu używamy 'search and replace' w menusach wyglądu. 1
luk_ash 88 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 mi się taka dziwna rzecz robi, że czasami (raz częściej raz rzadziej, ale dzisiaj tylko) jak klikam na jakiś temat czy np. napisz wiadomość to mi przeglądarka (chrome) ściąga taki plik: page__gopid__1941566&
Dark Serge 80 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 to jest to samo co miałes wczesniej na forumie - wczesniej gwiazdki, teraz reputacja. zbedne imo
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 Za jakis czas ocenimy. Zmobilizuje czy nie. Wylacze je czy zostawie.
Lucek 4 417 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 nie, reputacja to jest to od oceny postow 1
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 Odnosnie linkow, ktore otwieraja sie w tym samym oknie to juz wlaczylem co trzeba. Znalazlem jednak taka wskazowke na jednym z for: Linki w ramach danego forum będą zawsze otwierały się w tej samej karcie. Tylko linki do innych serwisów będą otwierane osobno.
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Fenix dobrze mówi - to przy postach nie służy tylko ich chowaniu, ale też ogólnemu poziomowi reputacji. Właśnie Ci niechcący podniosłem poziom o jeden, bo przecież nie zasługujesz. Zbędna opcja, nikogo do niczego nie zmobilizuje. Ja bym wyłączył. Troszkę lipa z tymi linkami, no ale jakoś trzeba przeżyć. Będzie coś grzebane jeszcze przy skinach? Z tym paskiem nawigacji u dołu i sugestie dot. belki info o userze przy poście? Reszta śmiga aż miło. Dzięki! imo forum nabrało nowego blasku - każdy kto narzeka i tak niebawem przywyknie, bo wiadomo, nie zawsze łatwo się przestawić.
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Ogolnie gwiazdki tez powinny byc wylaczone, nie mam pojecia czemu sluza. W tym momencie mamy i gwiazdki i reputacje, jak w jakims erpegie sie czuje ;]
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Ale ekranu walki już nie ma. Widzę że wszyscy sobie zabawę znaleźli - ja już mam -2 repa
gekon 1 787 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Teraz skoro już ta opcja u mnie działa mogę stwierdzić, że jest nawet przydatna. Coś jak soq. 1
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 Aby bardziej zmobilizowac do pracy nad swoja Reputacja dorzucilem zewnetrzny modul na stronie glownej.
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Ale Fenix te systemy oceniania to farsa, ktos kogos nie lubi, to moze notorycznie zanizac gwiazdki, ptaszki, serduszka itp itd. Nie rozumiem w jakim celu to funkcjonuje, no chyba ze piecze przejeli tu wydawcy serwisu fotka.pl. Edytowane 7 września 2009 przez Gość
Rekomendowane odpowiedzi