Scorp1on 8 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Zgadzam sie, wywalic sogi, karmy czy reputacje. 2
teddy 6 881 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Chłopaki wyżej mają rację. Stawiam im po plusiku. 2
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 nerwusi.. macie racje. obnizam mozliwosc wystawienia negatywa do JEDNEGO dziennie ;P
Dark Serge 80 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Grigor - browar sie nalezy, odnalazłem co trzeba, teraz tylko Fenio musi zaimprowizować zmiane w skinie i będzie gites lubie to IPB 3.x ^__^ 1
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Nie wiem czy ktos wspominal, ale mimo ze zaglada sie do danego tematu, to licznik wyswietlen niepokornie wskazuje 0. Swietnie by bylo jakby pod avkiem byla tylko grupa i data rejestracji, no i odstep miedzy tymi informacjami a samym avatarem.
Gość Oran Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 No i to jest bez sensu z tą reputacją, można się nią tak fajnie bawić i dawać komu popadnie. Dlatego popieram Psyko - dwa plusiki się należą!
Fenix 3 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 Grigor - browar sie nalezy, odnalazłem co trzeba, teraz tylko Fenio musi zaimprowizować zmiane w skinie i będzie gites lubie to IPB 3.x ^__^ Oka, gdzie, konkretnie co i juz wklejam.
Linek 187 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Z tą reputacją to spoko, na początku będzie szał, ale w kilka miesięcy się uspokoi i ludzie będą z tego normalnie korzystać, dając plusa tylko wtedy, kiedy faktycznie ktoś im pomoże, a minusa, kiedy zrobi coś złego. Tak, wierzę w ludzi. Prawdopodobnie będzie to i tak wymagało resetu reputacji, bo po pierwszym szale połowa porządnych ludzi tego forum będzie na minusie. 1
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Jak juz sie tak statsami zajaraliscie to ok, ale albo reputacja, albo gwiazdki. IMO najlepiej nic z tych rzeczy.
Gość Oran Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Trzeba jeszcze pochwalić w IPB nowym, system PMek, no geniusz A co by nie szaleć z reputacją (jeżeli tak strasznie chcecie ją zachować) to dać tylko po JEDNYM punkcie nie tylko do negatywów, ale i pozytywów. Wtedy to może rzeczywiście nikomu nie będzie się chciało tym bawić. Mi na pewno nie, a ja prosty chłop jestem, więc mówię głosem ludu. 1
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Grigor - browar sie nalezy, odnalazłem co trzeba, teraz tylko Fenio musi zaimprowizować zmiane w skinie i będzie gites lubie to IPB 3.x ^__^ Oka, gdzie, konkretnie co i juz wklejam. ech no to jest zależne od skina, kiedyś to własnie się łatwiutko zmieniało, a teraz to trzeba szukać gdzie to umieszczone przez autora skina jest. Z tego co wyniuchałem w moich skinach to trzeba szukać linijki <foreach loop="navigation:$items['navigation'] as $idx => $data"> w skinie w jakim sie tym bawiłem było to w "skin_global" -> 'globalTemplate' do wyszukiwania tej linijki kodu używamy 'search and replace' w menusach wyglądu. to zamiast tego Opcje tematu: Wyślij Wydrukuj Pobierz Nie wiem tylko o którym skinie piszesz Serdżu. Ale jak zadziała, to przy pierwszej okazji dostaniesz to piwo a nawet dwa.
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Sygna juz dziala za to dzieki. Pytanie ktore juz wczesniej padlo.Jest szansa by przy kazdym profilu/poscie byla strzalka przenoszaca do gory strony jak na starym IPB??
Dark Serge 80 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Grigor - browar sie nalezy, odnalazłem co trzeba, teraz tylko Fenio musi zaimprowizować zmiane w skinie i będzie gites lubie to IPB 3.x ^__^ Oka, gdzie, konkretnie co i juz wklejam. ech no to jest zależne od skina, kiedyś to własnie się łatwiutko zmieniało, a teraz to trzeba szukać gdzie to umieszczone przez autora skina jest. Z tego co wyniuchałem w moich skinach to trzeba szukać linijki <foreach loop="navigation:$items['navigation'] as $idx => $data"> w skinie w jakim sie tym bawiłem było to w "skin_global" -> 'globalTemplate' do wyszukiwania tej linijki kodu używamy 'search and replace' w menusach wyglądu. to zamiast tego Opcje tematu: Wyślij Wydrukuj Pobierz Nie wiem tylko o którym skinie piszesz Serdżu. Ale jak zadziała, to przy pierwszej okazji dostaniesz to piwo a nawet dwa. Jak pisałem wcześniej, kiedyś to było zunifikowane i w każdym skinie zmieniało się tak samo, tutaj trzeba odnaleźć ten wpis i odpowiednio go przekleić. Nie bawiłem sie tym dokładnie, więc nie wiem jak nisko trzeba to wkleić ;/
Emet 1 089 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Jeszcze zrobcie cos z tym manu rozwijajacym sie obok nicku na gorze strony. Na PS3 to nie dziala przez co nie moge uzywac PM ani (normalnie) wejsc do ustawien forum czy profilu.
Lucek 4 417 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Podejrzewam, ze jestes jedyna osoba przegladajaca forum przez konsole do gier. 1
Lucek 4 417 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 No jakos nikt inny nie narzeka.
Scorp1on 8 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Czytaj posty,itp a PW odpiszesz z PC
Emet 1 089 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Nikt inny nie narzeka.. moze akurat nikt inne nie zwrocil na to jeszcze uwagi? Jesli nie da sie tego naprawic to ok, trudno... ale sprobowac chyba mozna, a nie wyskakiwac z tekstem, ze "tylko ty przegladasz forum przez konsole" wiec walic to... 1
Lucek 4 417 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 To zglos sie z tym do Fenixa, a nie narzekasz co drugi post. Ja wyrazam wlasne zdanie, ze bzdura jest przegladanie forum przez konsole i watpie by dla tych 2-3 uzytkownikow ktos grzebal w kodzie zamiast wprowadzic usprawnienia, ktore przydadza sie 99,99% forumowiczow. 1
Cris 120 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 To zglos sie z tym do Fenixa, a nie narzekasz co drugi post. Ja wyrazam wlasne zdanie, ze bzdura jest przegladanie forum przez konsole i watpie by dla tych 2-3 uzytkownikow ktos grzebal w kodzie zamiast wprowadzic usprawnienia, ktore przydadza sie 99,99% forumowiczow. Zgadzam się.Takie rzeczy można zostawić na koniec gdy już wszystko będzie dobrze ładnie hulało.
SNESiak 4 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) Dokładnie Emet, rozumiem twoją sytuację, bo sam czasami mam problemy ze stronami, belkami i ogólnie css i js na stronach pod operą i wiem jak to potrafi zirytować. Ale pomyśl z drugiej strony, czy ktoś specjalnie będzie dłubał w kodzie żeby mi pomóc? Nie. A sam przecież jestem w mniejszości przeglądarkowej, tak samo jak Ty i nic na takie błędy nie poradzimy. Edytowane 8 września 2009 przez ArkejD
Linek 187 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Co do strzałek powrotu na górę strony - wystarczy nacisnąć Home na klawiaturze - nie bójcie się tych klawiszy, one też mają swoje funkcje Home to góra strony, a End to dół. Pomaga przy przeglądaniu, naprawdę, a zazwyczaj będąc na forum i tak ma się klawiaturę pod ręką, więc nie ma problemu
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) No tak, ale jak siedze wywalony na fotelu z myszka na kolanach nie zbyt wygodnie jest mi do klawierki siegac.Choc sam z tych klawiszy czesto i gesto korzystam to jednak te strzaleczki lubialem.Przezyje bez nich jak by co ,ot pytanie bylo czy sie da. Nowy skin juz posiada ta opcje widze co cieszy. Edytowane 8 września 2009 przez El Loco Chocko
ogqozo 6 549 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Ta "ścieżka lokalizacji" powinna być na dole i tyle, tak jest po prostu wygodnie, jasne, że można klikać gdzie indziej, ale to nie znaczy, że nie powinno się coś zrobić, żeby ONA wróciła.
Rekomendowane odpowiedzi