Fenix 3 Opublikowano 8 września 2009 Autor Opublikowano 8 września 2009 jakies opinie o nowym skinie? nowym ale utrzymanym w klimatach poprzedniej wersji forum.
Scorp1on 8 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Jest calkiem fajny lecz tlo jest w 100% biale, w nocy bedzie mocno bilo w oczy. Ja obecnie korzystaj z jasnego Thoreasu i jestem zadowolony
Gość Oran Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Ja z pomarańczy i uważam, że ona rządzi. A co do "skinów podobnych do poprzedniego" to dajcie sobie już spokój, marudzą ludzie bo się przyzwyczaili, szybko się odzwyczają, a nowa jakość nadeszła i w końcu forumek wygląda ładnie, nie jak jakieś postawione na szybko forum dla cyganów.
gekon 1 787 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Dokładnie. Tylko te dwa skiny są w sumie identyczne Thoreaue jasny i Clean Cut. Bardziej przejrzyste niż niebieska pomoarańcza, ale z kolei ta jest prześliczna i nowoczesna wiec korzystam z tej.
teddy 6 881 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Tylko skórek zamierzacie zostawić czy poleci kilka na pysk?
arab 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Tylko skórek zamierzacie zostawić czy poleci kilka na pysk? Te które są obecnie zostaną na pewno (o ile nie pojawi się jakaś zmiana w IPB, która spowoduje ich niekompatybilność, a skiny nie zostaną zaktualizowane przez twórców).
Texz 670 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Czy "Clean Cut" ma cokolwiek wspólnego z obrzezaniem? Acha, strasznie zamula pod Firefoxem, jako jedyna z dostępnych skórek.
nero2082 790 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 pomarańcza powinna być defaultem tego forum, najbardziej przejrzysta i czuć w tym jakiś dizajn i pomyślunek, trochę przypomina mi forum soccerpulse.com
Yacek 852 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) jakies opinie o nowym skinie? nowym ale utrzymanym w klimatach poprzedniej wersji forum. Skin bylby naprawde przyjemny ale czarne elementy psuja caly efekt. Moze zmience je recznie na niebieskie ? Trwaja prace nad IP.Board Pro Classic. Jak tylko wyjdzie to bylo by dobrze aby byl dostepny. Tutaj mozna go zobaczyc w akcji: http://forums.invisionpower.com/topic/292310-general-feedback-on-preview/ Skiny zmienia sie na dole. Edytowane 8 września 2009 przez Yacek
arab 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Trwaja prace nad IP.Board Pro Classic. Jak tylko wyjdzie to bylo by dobrze aby byl dostepny. Tutaj mozna go zobaczyc w akcji: http://forums.invisi...ack-on-preview/ Skiny zmienia sie na dole. Wiemy, trzymamy rękę na pulsie - zobaczymy co z tego wyjdzie.
jakbu 168 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Cos nie dziala? Sa jakies problemy? Pisac! Ano jest... NIE MA SZAŁTA :<!
Yano 3 697 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 mam pytanie o "poziom reputacji" jaki jest w profilu kazdego usera, o co z nim chodzi? kto to ocenia? (dodaje plusy i minusy?) , prosze o jakies informacje o tym , nie zauwazylem opcji oceniania (oprocz tej przy kazdym poscie, czy ten poziom wlasnie z +/x przy postach sie podlicza czy jak?
Gość Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Tak, to jest to i możesz dać tylko jednego plusa/minusa dziennie. Na razie jest to uruchomione testowo.
teddy 6 881 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) Tak to jest to przy postach. Podnosisz i obniżasz poziom repa komu chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz. Chyba jakieś limity są, 1 minus i 1 plusy dziennie chyba, ale w sumie to nie wiem bo ogqozo dzisiaj nawalał minusami jak z karabinu xD Edit: a to po jednym jednak. Edytowane 8 września 2009 przez teddy 2
Texz 670 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) Własnie dałem 2 plusy pod rząd, dziś już trzeciego plusa komuś też wcześniej dałem. Minusy się kończą po jednym. OCB? edit: o znikły Edytowane 8 września 2009 przez t3xz 1 1
Yabollek007 314 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Da sie cos zrobic z przyklejonymi tematami, zeby byly jakos lepiej oddzielone od zwyklych tematow? Przydaloby sie takie cos, obecnie jest duzo mniej czytelnie niz na starej wersji forum. Ten skin IP Board Pro Classic - swietna sprawa, jakby byl tutaj dostepny to wybralbym wlasnie go. 1 1
orion50 632 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 jest dobrze. jakby była możliwość dodać jeszcze jakiś ciemny skin byłoby git, bo korzystam z Thoreau Ciemny i pasi. forum bo updacie o wiele ładniejsze, przyjemniej się przegląda. szybsze i stabilniejsze. zmiana in plus 1 1
Emet 1 089 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Ten skin klasyczny będzie chyba najlepszym rozwiązaniem. Wszyscy będą zadowoleni Btw. Na PC nowe forum jest ok (poza kilkoma brakami), wygląda zdecydowanie ładniej niż stare. Niestety w 90% przypadków przeglądam forum na PS3. 1
ogqozo 6 549 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Tak to jest to przy postach. Podnosisz i obniżasz poziom repa komu chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz. Chyba jakieś limity są, 1 minus i 1 plusy dziennie chyba, ale w sumie to nie wiem bo ogqozo dzisiaj nawalał minusami jak z karabinu xD Edit: a to po jednym jednak. No, sporo tego poszło. Tobie dałem chyba z 5, kilka innych osób z czołówki listy dostało po 2-3. Widocznie jakiś błąd w systemie był. Ale po chwili się pokazało, że już wykorzystałem limit. No cóż, jest to trochę enigmatyczny i niepojęty system. 1 2
firana140 621 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 czemu nowa wiadomość już nie wyskakuje na wierzch? mało kto zerka co minutę na to czy ma nową wiadomość (no chyba że akurat prowadzi jakąś konwersację ;p) 1
Gość Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Wyskakuje. Tylko że jest przytwierdzona do belki u góry. Tak jak poprzednio, jak jej nie zauważysz, to po następnym odświeżeniu już jej nie będzie.
Zeratul 415 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 nie dziala mi historia ostrzeżeń 1
arab 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 nie dziala mi historia ostrzeżeń Wyloguj sie, i zaloguj ponownie.
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Przyznam szczerze, że forum po aktualizacji zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Poprzednia skórka wymiatała, ale te nowe też są niezłe. Niebieska pomarańcza, Thoreau ciemne są bardzo dobre + forum zachwyca teraz szybkością, wyglądem i usprawnieniami. Mam tylko 2 zastrzeżenia, po których spełnieniu forum będzie dla mnie idealne. Zmniejszyć odstępy między tematami oraz wydzielić przyklejone od normalnych jakąś belką i będzie idealnie. 1
Gooral 9 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) No panowie - skórką Clean Cut trafiliście idealnie w mój gust. Ta skórka ma wszytsko czego mi potrzeba by wygodnie przeglądać foruma. nie dziala mi historia ostrzeżeń Mi też nie działa a chciałbym zobaczyć kto mi zdjął ostrzeżenie. Edytowane 8 września 2009 przez Gooralesko 1
Rekomendowane odpowiedzi