Skocz do zawartości

Aktualizacje forum - pytania i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie poodoba mi się nowy sposób przeglądania wszystkich postów użytkowników. Kiedyś jak miałem ochotę na przeczytanie moich zaje.bistch wpisów z przed roku to wchodziłem na 90 stronę i tyle, a teraz trzeba otwierać wszystkie te tematy bo wyświetla się tylko kilka pierwszych linijek.

A tak to spoko.

Opublikowano (edytowane)

Próbuje cały czas obejrzeć okno ostrzeżeń ale wywala taki ot komunikat (jeśli otworzę w noym oknie) lub pokazuje się biała strona z adresem psxextreme "coś tam"

8acfa73de1e2f3b5m.jpg

Uzywam opery ale w IE jest to samo. Ma to jakis w ogóle związek z softwareme którego używam do przeglądania netu czy wina leży po stronie silnika forum?

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

Wyskakiwalo mi to samo, a teraz po prostu blank page, mam to na FF, IE i Chromie.

Opublikowano

Czemu ciągle nie ma tej belki z lokalizacją na dole strony? Już 10 dni minęło i nic. Będzie to kiedyś w ogóle czy nie?

Opublikowano

"Ścieżka zdrowia" na dole forum taka sama jak u góry. Nie obchodzi mnie, że mam :

* <- Poprzedni temat | Software | Następny temat ->

oraz

* Strona główna

Ja chcę takie coś:

* Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software

bo teraz, jeśli chcę z czytanego tematu przeskoczyć do działu PC żeby wybrać inne podforum TO NIE MOGĘ. Muszę włazić na górę strony ;/

Dziękuję :*

• Plusik 1
Opublikowano

Czy to była ironia? Nie obchodzą mnie te małe napisiki-odnośniki. To znaczy, no używam ich, bo nie mam wyboru. Ale chciałbym po prostu dużą, wygodną ścieżkę, tuż pod tematem. Jest duża i wygodna. Po prostu lepsza, niż klikanie w te małe napisiki. Jeśli jakieś rozwiązanie jest po prostu lepsze, to chcę, żeby je wprowadzono, albo mi powiedziano chociaż, dlaczego się go nie wprowadzi. Sorry, ale argument o treści "po co ci wygodniejsze - masz mniej wygodne" nie jest dla mnie wystarczający. Dlatego pytam.

Opublikowano

"Ścieżka zdrowia" na dole forum taka sama jak u góry. Nie obchodzi mnie, że mam :

oraz

* Strona główna

Ja chcę takie coś:

*  Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software

bo teraz, jeśli chcę z czytanego tematu przeskoczyć do działu PC żeby wybrać inne podforum TO NIE MOGĘ. Muszę włazić na górę strony ;/

Możesz kliknąć Początek strony i tam Software/Hardware czy co tam chcesz.

• Minusik 1
Opublikowano

oraz

* Strona główna

Ja chcę takie coś:

*  Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software

Możesz kliknąć Początek strony i tam Software/Hardware czy co tam chcesz.

Proszę Cię, przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Poprzednio miałem to po 1 kliknięciu na dole strony, akurat w miejscu gdzie było najbardziej użyteczne, bo po skończeniu czytania topica mogłem od razu przejść na kolejne podforum. Teraz tak nie mogę i nie jara mnie pykanie w początek strony , page up , home czy inne kwachy żeby wejść na górę strony i tam klikać.

Dziękuję za uwagę i cały czas czekam na rozwiązanie.

Opublikowano

Mówcie co chcecie. Wygląd nowego forum jest ohydny. Ale najgorsze jest to, że teraz ciężko zobaczyć, czy jest nowy post czy nie (wczesniej był widoczny znaczek). No ale to tylko forum, nie będe się wieszał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...