El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Nie wiem o czym mowisz.Widac jak na dloni.
Lucek 4 417 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Proszę Cię, przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Poprzednio miałem to po 1 kliknięciu na dole strony, akurat w miejscu gdzie było najbardziej użyteczne, bo po skończeniu czytania topica mogłem od razu przejść na kolejne podforum. Teraz tak nie mogę i nie jara mnie pykanie w początek strony , page up , home czy inne kwachy żeby wejść na górę strony i tam klikać. Dziękuję za uwagę i cały czas czekam na rozwiązanie. Stonek, ale na dole strony masz liste rozwijana i przycisk 'wykonaj', ja uzywam tego. Fakt, nie jest to dokladnie to samo co wczesniej, ale dziala bez zarzutu Nie wiem o czym mowisz.Widac jak na dloni. otoz to
Gość Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) Przyda sie wywalic plec spod avatara i miedzy info a samym avatarem zrobic odstep. Calkowicie numeryczny zapis rejestracji na forum tez IMO bylby lepszy. Licznik postow, tez albo wlaczyc, albo wyrzucic. Ja widze to tak, zeby widniala tylka grupa i rejestracja, a reszta opcjonalnie, dla tych ktorzy dane rubryki powypelniaja. Edytowane 15 września 2009 przez Gość
Iron 18 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 jest definitywnie inaczej ... nie mam jeszcze wyrobionego zdania popracuję trochę to sie zobaczy
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Wg. mnie to forum prezentuje się teraz genialnie. Pełen (no prawie) minimalizm, schludnie, czysto - no ideales po prostu. Aż posty lepiej smakują w takim środowisku. Ofkoz jestem na defaultowym skinie. 1
Gość Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Proszę Cię, przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Poprzednio miałem to po 1 kliknięciu na dole strony, akurat w miejscu gdzie było najbardziej użyteczne, bo po skończeniu czytania topica mogłem od razu przejść na kolejne podforum. Teraz tak nie mogę i nie jara mnie pykanie w początek strony , page up , home czy inne kwachy żeby wejść na górę strony i tam klikać. Dziękuję za uwagę i cały czas czekam na rozwiązanie. Stonek, ale na dole strony masz liste rozwijana i przycisk 'wykonaj', ja uzywam tego. Fakt, nie jest to dokladnie to samo co wczesniej, ale dziala bez zarzutu Doceniam Lucku ale mi chodzi o to uberjednoklikanie. Mamy sobie ułatwiać życie, nie utrudniać Wtedy miałem to dostępne od razu, teraz musze się bawić w pageUP ;/
Gooral 9 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Stona nie jesteś sam. Mi też brakuje tego paska na dole.
Gość Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Feniuuuuuuuu, daj topten zamiast top5 w userach. CPE już top5 ma opanowane. Przyda się nam nowe wyzwanie ;/
Gość Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Feniuuuuuuuu, daj topten zamiast top5 w userach. CPE już top5 ma opanowane. Przyda się nam nowe wyzwanie ;/ no to wreszcie się dowiedziałem co to za kumoterstwo jest, że jacyś nieznani soq, robak i c-boy są w top 5. <_<
Dark Serge 80 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 znani znani, masońskie lobby żydowskie zawszew topie ;]
Gość Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Czacik rządzi, czacik radzi, czacik nigdy Cię nie zdradzi!!!! (pipi) IRC (pipi) szałt. Onli ril hiphop end truskul czat!!! To jak tam będzie z moimy apelami odnośnie listwy na dole? Jest to możliwe czy po prostu nie ma tego w nowym skinie? Czy to tylko kwestia kawałka kodu czy jak? 1
Robak 1 235 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 no to wreszcie się dowiedziałem co to za kumoterstwo jest, że jacyś nieznani soq, robak i c-boy są w top 5. <_< My jesteśmy znani, ale jesteśmy gwiazdami niszowych produkcji, dlatego mainstream nas nie poznaje A co do listwy na dole to również się podpisuję pod prośbę Stony. Było to szybkie i bardzo wygodne, a teraz kombinować trzeba. 2
Yacek 852 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) W poprzedniej wersji silnika, przy dodawaniu odpowiedzi w trybie pelnym, mozna bylo zaznaczyc opcje aby silnik nie zamienial pisanych emot na emotikony graficzne. Czy ta funkcja powroci ? Jest opcja wymuszenia nie zmieniania pisanych na obrazkowe ale dziala to raczej tylko po stronie usera i juz inni, czytajac moj post nadal widza te glupie graficzne emoty. update: Zaznaczajac, aby nie wyswietlalo emotek, nie wyswietla tez normalnych obrazkow w tagach img. Edytowane 18 września 2009 przez Yacek
Texz 670 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Dopiero teraz to zauważyłem - podgląd w ankietach kto jak głosował jest słaby, bardzo słaby. Nie po to wynaleziono ankiety, żeby później napiętnować tych co się wypowiedzieli inaczej niż mainstream. http://www.psxextreme.info/topic/82847-ocen-okladke-psx-extreme-146
Gość Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Podglad w ankietach jest opcjonalny, tworzacy ankiete decyduje. Zreszta w podanym przez ciebie temacie i tak wszyscy wypisuja swoje oceny, wiec o co chodzi?
Yacek 852 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Mi sie ta opcja podoba. Chyba, ze ktos glosuje i sie wstydzi wlasnego glosu. Udzial w ankiecie jest dobrowolny.
Gość Grzegosz Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Z radością muszę oznajmić, że od momentu aktualizacji forum ani razu nie zostałem samoczynnie wylogowany - wcześniej zdarzało się to bardzo często. Dziękuję i gratuluję rozwiązania problemu.
ogqozo 6 549 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Ja proponuję zrobić top 5 userów o najniższej reputacji, chciałbym też mieć o co się starać.
hooki 194 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 da rade jakoś wyłączyć pokazywanie w każdym temacie na samym szczycie pierwszego postu?
Gość Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Tak - zmienić w ustawieniach na standardowy sposób wyświetlania postów
hooki 194 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) fęks EDIT: ale co ciekawe jak wszedłem w ustawienia było na standardowy, kliknąłem raz jeszcze i potem na zapisz zmiany to dopiero zadziałało. Edytowane 20 września 2009 przez hooki
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 A strona z ostrzeżeniami dalej nie hula. Otrzymałem warna i nawet nie mogę zobaczyć od kogo i za co! Znaczy, domyślam się za co, ale to nie zmienia faktu, że nie zgadzam się na takie traktowanie! <_< 1 1
Gość Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Wszystkim hula, tylko Tobie nie. Zobacz, może na innym skinie zadziała; ostatecznie na innej przeglądarce. A za co dostałeś wiesz, od kogo się domyśl.
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 No dobra, ale nawet gdy już wejdzie strona, to wyświetla się: [#2025] Nie masz uprawnień do przeglądania tej części forum. a to już chyba nie kwestia skina, czy przeglądarki? 1
Gość Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Hmm... no masz prawo czuć się nietypowo.
Rekomendowane odpowiedzi