Magik 1 124 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 A nie przyszło Ci do głowy takiej opcji w ogóle poszukać? Znajdziesz ją w ustawieniach swojego konta. <_< Oooo dzieki
orion50 632 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Przed chwilą zauważyłem nową skórkę o nazwie mandarynka. Chyba najlepsza imo Dzięki wielkie za nią
RudiAG 19 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Zostawiłem komputer włączony i poszedłem coś podłubać na pół godzinki odświeżyłem teraz forum i nowy wygląd wskoczył automatycznie, nie wiem czy tak ma być ale jeśli idzie o estetyke to teraz ładniej jest. Tak zywiej jakos
Fenix 3 Opublikowano 23 stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 stycznia 2010 Na dole macie wybieraczke skina. Teraz domyslnym jest "Mandarynka" ale w kazdej chwili mozecie sobie wybrac dowolny inny. Pamietajcie jednak, ze w momencie gdy nie jestescie zalogowani to system wyswietla wam skin domyslny.
tomaszz04 6 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 skocz do archiwum forum (www.archiwum.psxextreme.info) Niestety archiwum nie działa . Czy jest szansa, że zostanie kiedyś naprawione?
QuadraxiS 2 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) Napisałem już kilka postów a na liczniku ciągle zero...Da się coś z tym zrobić? Edytowane 7 maja 2010 przez QuadraxiS
QuadraxiS 2 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) Nie da. Naliczanie postów jest wyłączone Nie żebym chciał sobie nabijać konto jakimiś bzdurami nie na temat tudzież tekstami w stylu"tak","nie",ale czy byłbyś tak łaskaw o wszechmocny adminie i podał mi powód takowej decyzji? Edytowane 7 maja 2010 przez QuadraxiS
Adkwach 6 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) Nie jestem adminem ;p A naliczanie postów wyłączone, żeby właśnie uniknąć niechcianego nabijania postów spamem Edytowane 7 maja 2010 przez Adkwach
QuadraxiS 2 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) Nie jestem adminem ;p A naliczanie postów wyłączone, żeby właśnie uniknąć niechcianego nabijania postów spamem Aha,czyli moderacja poszła na łatwiznę zamiast eliminować spamerów?Można i tak.Co nie zmienia faktu,że spam jest teraz bardziej bezkarny niż wcześniej.RYSTYKPA Edytowane 7 maja 2010 przez QuadraxiS
QuadraxiS 2 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) O, spójrz, jednak posty się liczą - właśnie wskoczył Ci jeden. protip. Liczą się tylko posty "mądre"; forum potrafi je rozpoznać. ;] Sie okaże Grigori.A jak nie to odwiedzi cię brat bliźniak Vulcana Ravena Edytowane 7 maja 2010 przez QuadraxiS
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Z tego co zauważyłem, to liczą się tylko posty pisane w Graczpospolitej. Czyli głównie tam gdzie trwają wojny konsolowe.
QuadraxiS 2 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 A poważnie, to liczą się tylko posty powyżej pewnej liczby znaków (nie wiem jakiej) i tylko w niektórych działach (też nie wiem których, ale Graczpospolita jest na pewno jednym z nich). Poza tym, jest jeszcze drugi liczni postów, który działa normalnie. We własnym profilu każdy go ma. Ta?A od kiedy to ilość idzie w jakość?:confused:.Często jedno zdanie ma w sobie więcej treści niż cały cholerny referat.Po za tym to jakieś dziwne wygibasy.Wniosek z tego taki,że inne działy są mniej wartościowe?No bo jak to rozumieć.Nie chcę żeby ktoś pomyślał,że się czepiam,ale widać tu braki w konsekwencji.Może Wy tego nie zauważacie bo jesteście tu od dawna,ale dla kogoś takiego jak ja wygląda to tak jak gdyby ktoś starał się być mądrzejszy niż jest.Przepraszam,ale tak to widzę.
QuadraxiS 2 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) Chłopie, to tylko licznik postów. Nikt na to nie patrzy. Na datę rejestracji też nikt nie patrzy więc po co jest?Ranga mówi sam za siebie.Znieśmy więc całkowicie licznik postów,datę i zostawmy tylko nick,rangę i awatar.Reszta info w profilu. Edytowane 7 maja 2010 przez QuadraxiS
rinzen 966 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Rozważacie może wprowadzenie wtyczki do Tapatalk? Miło by było wejść na forum wprost z telefonu nie musząc przy tym przechodzić przez koszmar skalowania i czytywania niezoptymalizowanych danych. To tego byłaby to całkiem niezła reklama, bo obecnie nie ma zbyt wielu polskich serwisów decydujących się na to rozwiązanie a jak wiadomo grono użytkowników iOS i Andro ciągle rośnie
arab 1 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Rozważacie może wprowadzenie wtyczki do Tapatalk? Miło by było wejść na forum wprost z telefonu nie musząc przy tym przechodzić przez koszmar skalowania i czytywania niezoptymalizowanych danych. To tego byłaby to całkiem niezła reklama, bo obecnie nie ma zbyt wielu polskich serwisów decydujących się na to rozwiązanie a jak wiadomo grono użytkowników iOS i Andro ciągle rośnie Użyj stylu IPBoard.Lo-Fi (wybieraczka na dole). Jest jak najbardziej zoptymalizowany pod telefony.
Diabeu 1 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Nie jestem adminem ;p A naliczanie postów wyłączone, żeby właśnie uniknąć niechcianego nabijania postów spamem Aha,czyli moderacja poszła na łatwiznę zamiast eliminować spamerów?Można i tak.Co nie zmienia faktu,że spam jest teraz bardziej bezkarny niż wcześniej.RYSTYKPA tak ci się wydaje, chcesz to spamuj, znikniesz szybciej niż się pojawiłeś nie mów nam co ma zostać a co ma wylecieć, dla mnie poruszanie takiej kwestii przez ciebie to jest spam, bo męczysz dupę o pierdoły
estel 806 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Rozważacie może wprowadzenie wtyczki do Tapatalk? Miło by było wejść na forum wprost z telefonu nie musząc przy tym przechodzić przez koszmar skalowania i czytywania niezoptymalizowanych danych. To tego byłaby to całkiem niezła reklama, bo obecnie nie ma zbyt wielu polskich serwisów decydujących się na to rozwiązanie a jak wiadomo grono użytkowników iOS i Andro ciągle rośnie Użyj stylu IPBoard.Lo-Fi (wybieraczka na dole). Jest jak najbardziej zoptymalizowany pod telefony. Czyli zanim zacznę przeglądać forum muszę na telefonie wejść w ustawienia i przestawić skórkę na Lo-Fi? Fajnie by było jakbyście wprowadzili jakieś auto-rozpoznawanie skąd się logujemy i jeżeli jest to telefon to automatyczną zmianę skórki na Lo-Fi. Pewnie popełniłem masę błędów technicznych, bo się nie znam, ale mam nadzieję że sens wypowiedzi został zachowany.
orion50 632 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 czemu archiwum nie działa? link, który podał fenix przenosi do aktualnego forumka, a nie do archiwum
Stona 569 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Zawsze możesz poprosić jakiegoś moda żeby Ci dał screena Sprawdzałeś na innych przeglądarkach/innych kompachy?
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Dlaczego jako chyba jedyny na forum nie moge sprawdzic kto dal mi ostrzezenie? Prosze o wyjasnienie sprawy. Nie jako jedyny, problem był już parokrotnie poruszany, m.in. przeze mnie, ale wszystko co uzyskałem to "sprawdź na innym skinie", albo "skasuj kukis", "zmień przeglądarkę". Naprawdę hakerskie sztuczki, a które sam w życiu bym nie wpadł. Jak kliknę środkowym przyciskiem myszy ("otwórz w nowym oknie") to wyskakuje [#2025] Nie masz uprawnień do przeglądania tej części forum.
Stona 569 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Tak dżej dżej, musisz poczekać na jakieś przecieki forumkowej korespondencji z WikiLeaks, tam pewnie będziesz miał wyjaśnione dlaczego Ty, oraz inni NIEPOKORNI OBRONCY BEKI nie mogą przeglądać warnów. Czasami Wasze teorie spiskowe zaskakują mnie bardziej, niż spiski wymyślane przez PiS. Podałem Ci przecież proste rozwiązanie.
wendiego 11 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Jak zrobić tak żeby w każdym temacie nie wyświetlał mi się u góry zawsze pierwszy post?
Rekomendowane odpowiedzi