Gość Kyo Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Nie są. Są na porównywalnym poziomie z lekką przewagą ps3. Liczyłeś czy tylko tak sobie napisałeś? Są jeszcze działy online (właśnie - dlaczego tego nikt nie przenosił?) E: W sumie z BF'em to jeszcze rozumiem ale zmiana z COD'em będzie rodzić tylko niepotrzebne napinki. Edytowane 4 października 2011 przez Kyo
tomaszz04 6 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Powinien być dział dla gier multiplatformowych i nie było by problemu. Trochę bez sensu jest to, że tematy się dublują, bo często dyskutuje się w nich o tym samym.
Shankor 1 620 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 W imieniu przyszłych graczy w Diablo 3 proszę o stworzenie odpowiedniego działu w pod-forum PC->Games. Są póki co dwie koncepcje: 1) tylko dla Diablo 2) ogólnie dla gier Blizzarda (Diablo, StarCraft, World of Warcraft i inne). Forum dla Diablo się przyda, żeby nie zaśmiecać ogólnego o grach. Spis BattleTagów, handel, strategie dla klas, dyskusja o fabule itp w jednym temacie to trochę za dużo jak dla tej gry i liczby zainteresowanych.
MichAelis 5 618 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Zrobilem jako diablo na pocztek jak bedzie trzeba zmieni sie.
Szwed 642 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) Skoro już o działach mowa- czy nie możnaby zrobić podforum o Grze o Tron w serialach? Na miejsce tego o Prison Breaku (ostatnie posty sprzed trzech lat są). Moglibyśmy porobić tematy odnośnie samego serialu, dyskusji nt. serial vs książka itd. Niektórzy strasznie się burzą o spoilery książkowe w temacie o serialu na przykład. Edytowane 11 maja 2012 przez Manga Ryu
AiszA 91 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Wiem, że to bzdet jest, ale może ktoś z czasem tym się zainteresuje Tło profilu zamiast automatycznie dostosować swój rozmiar, to się kurczy. Tak się dzieje od jego zmiany, próbowałam już wszystkiego - usuwałam dostosowania, ładowałam na nowo, powielałam i nadal wygląda jak wygląda. Z góry dzięki za pomoc.
Perez 1 722 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Obadamy po weekendzie, co może być problemem.
Perez 1 722 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Forum został zaktualizowane do najnowszej dostępnej wersji, więc gdyby komuś coś nagle nie działało lub zaobserwowal jakieś dziwne zmiany - prosimy o informację. Na prośbę userów dodaliśmy również Tapatalk.
Słupek 2 155 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) - zakładka MEMBERS jest 2 razy - zniknął status ostrzeżeń - nie wyświetla się lista osób w danym temacie tylko coś takiego <<< - nie można klikać w reputację w danym poście - jest się widzialnym mimo opcji "anonimowy" To chyba tyle z popsutych rzeczy. PS. Odkąd wyszło na jaw, że pewien użytkownik ma łydki jak drzewa Baobab, forum zamula - wolno chodzi :confused: Edytowane 9 lipca 2012 przez SłupekPL 1
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 - zakładka MEMBERS jest 2 razy - zniknął status ostrzeżeń - nie wyświetla się lista osób w danym temacie tylko coś takiego <<< - nie można klikać w reputację w danym poście - jest się widzialnym mimo opcji "anonimowy" To chyba tyle z popsutych rzeczy. PS. Odkąd wyszło na jaw, że pewien użytkownik ma łydki jak drzewa Baobab, forum zamula - wolno chodzi :confused: + wyleciało tło w profilu
Gość szpic Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 na komorce jest automatycznie skorka mobilna i nie da sie jej wylaczyc...
Mejm 15 316 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Po updacie nie zniknela tez upierdliwa od 3 dni, wyskakujaca reklama HP. Tak wiec do poprawki.
Square 8 609 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 (edytowane) - zakładka MEMBERS jest 2 razy - zniknął status ostrzeżeń - nie wyświetla się lista osób w danym temacie tylko coś takiego <<< - nie można klikać w reputację w danym poście - jest się widzialnym mimo opcji "anonimowy" To chyba tyle z popsutych rzeczy. PS. Odkąd wyszło na jaw, że pewien użytkownik ma łydki jak drzewa Baobab, forum zamula - wolno chodzi :confused: Jest status ostrzeżeń pod ilością postów, znikł tylko pasek z postępem. Zmień styl na IP.Board to zniknie <<< Po anonimowym zalogowaniu masz * przy swoim nicku na liście zalogowanych, ale inni cię nie widzą. + popsuło się kilka innych rzeczy. Edytowane 9 lipca 2012 przez Square
MichAelis 5 618 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Nie da rady przerzucic sie z mobilnej skorki na inna, jak sie daje pelna wersja na dole nic sie nie dzieje.
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Uszanowanie. Czy ktos z moderatury/wladz forum moglby wypowiedziec sie na temat zmian w ostrzezeniach? Zniknal pasek postepu, weszly jakies punkty. O co chodzi?
Perez 1 722 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Do weekendu postaramy się wszystkie zgłoszone poprawki ogarnąć.
Perez 1 722 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Ukazała się nowa aktualizacja forum, stąd dzisiaj zostanie zainstalowana i po tym weźmiemy się za ewentualne błędy, których nie usunie.
Square 8 609 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Z tego co widziałem to nie usunęła nic ta nowa aktualizacja (oprócz podwójnego Forums i Members na górze strony). A doszło między innymi coś nowego, jak niemożność edycji zamkniętych tematów, tzn po kliknięciu edytuj, przyciski zatwierdzjace nie są aktywne.
Mejm 15 316 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Mozna zamienic zakladki Forums i Memberes? Wczesniej byly odwrotnie i teraz z przyzwyczajenia wbijam ciagle do members.
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Mozna zamienic zakladki Forums i Memberes? Wczesniej byly odwrotnie i teraz z przyzwyczajenia wbijam ciagle do members. O kurwa, myślałem, że tylko ja się tak mylę. xD Też jestem za tą zmianą.
Gość szpic Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 na mobilej skórce nie da sie sprawdzic komunikatora itp. wyp**r&&lcie to cos w powietrze przeciez to taki niewypal ze nic tam nie dziala
Perez 1 722 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Po aktualizacji forum, aktualizacji wymagają też skórki (m.in. BlackStream).
Rekomendowane odpowiedzi