Skocz do zawartości

Aktualizacje forum - pytania i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z pomarańczy i uważam, że ona rządzi.

A co do "skinów podobnych do poprzedniego" to dajcie sobie już spokój, marudzą ludzie bo się przyzwyczaili, szybko się odzwyczają, a nowa jakość nadeszła i w końcu forumek wygląda ładnie, nie jak jakieś postawione na szybko forum dla cyganów.

Opublikowano

Dokładnie.

Tylko te dwa skiny są w sumie identyczne Thoreaue jasny i Clean Cut. Bardziej przejrzyste niż niebieska pomoarańcza, ale z kolei ta jest prześliczna i nowoczesna wiec korzystam z tej.

Opublikowano

Tylko skórek zamierzacie zostawić czy poleci kilka na pysk?

Te które są obecnie zostaną na pewno (o ile nie pojawi się jakaś zmiana w IPB, która spowoduje ich niekompatybilność, a skiny nie zostaną zaktualizowane przez twórców).

Opublikowano (edytowane)

jakies opinie o nowym skinie? nowym ale utrzymanym w klimatach poprzedniej wersji forum.

Skin bylby naprawde przyjemny ale czarne elementy psuja caly efekt. Moze zmience je recznie na niebieskie ?

Trwaja prace nad IP.Board Pro Classic. Jak tylko wyjdzie to bylo by dobrze aby byl dostepny.

Tutaj mozna go zobaczyc w akcji: http://forums.invisionpower.com/topic/292310-general-feedback-on-preview/

Skiny zmienia sie na dole.

Edytowane przez Yacek
Opublikowano

mam pytanie o "poziom reputacji" jaki jest w profilu kazdego usera, o co z nim chodzi? kto to ocenia? (dodaje plusy i minusy?) , prosze o jakies informacje o tym , nie zauwazylem opcji oceniania (oprocz tej przy kazdym poscie, czy ten poziom wlasnie z +/x przy postach sie podlicza czy jak?

Opublikowano

Tak, to jest to i możesz dać tylko jednego plusa/minusa dziennie. Na razie jest to uruchomione testowo.

Opublikowano (edytowane)

Tak to jest to przy postach. Podnosisz i obniżasz poziom repa komu chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz. Chyba jakieś limity są, 1 minus i 1 plusy dziennie chyba, ale w sumie to nie wiem bo ogqozo dzisiaj nawalał minusami jak z karabinu xD

Edit: a to po jednym jednak.

Edytowane przez teddy
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Własnie dałem 2 plusy pod rząd, dziś już trzeciego plusa komuś też wcześniej dałem. Minusy się kończą po jednym. OCB?

edit: o znikły

Edytowane przez t3xz
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Da sie cos zrobic z przyklejonymi tematami, zeby byly jakos lepiej oddzielone od zwyklych tematow? Przydaloby sie takie cos, obecnie jest duzo mniej czytelnie niz na starej wersji forum.

Ten skin IP Board Pro Classic - swietna sprawa, jakby byl tutaj dostepny to wybralbym wlasnie go.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Ten skin klasyczny będzie chyba najlepszym rozwiązaniem. Wszyscy będą zadowoleni ;)

Btw. Na PC nowe forum jest ok (poza kilkoma brakami), wygląda zdecydowanie ładniej niż stare. Niestety w 90% przypadków przeglądam forum na PS3.

• Plusik 1
Opublikowano

Tak to jest to przy postach. Podnosisz i obniżasz poziom repa komu chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz. Chyba jakieś limity są, 1 minus i 1 plusy dziennie chyba, ale w sumie to nie wiem bo ogqozo dzisiaj nawalał minusami jak z karabinu xD

Edit: a to po jednym jednak.

No, sporo tego poszło. Tobie dałem chyba z 5, kilka innych osób z czołówki listy dostało po 2-3. Widocznie jakiś błąd w systemie był. Ale po chwili się pokazało, że już wykorzystałem limit. No cóż, jest to trochę enigmatyczny i niepojęty system.

• Plusik 1
  • Minusik 2
Opublikowano

Wyskakuje. Tylko że jest przytwierdzona do belki u góry. Tak jak poprzednio, jak jej nie zauważysz, to po następnym odświeżeniu już jej nie będzie.

Opublikowano

Przyznam szczerze, że forum po aktualizacji zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Poprzednia skórka wymiatała, ale te nowe też są niezłe. Niebieska pomarańcza, Thoreau ciemne są bardzo dobre + forum zachwyca teraz szybkością, wyglądem i usprawnieniami.

Mam tylko 2 zastrzeżenia, po których spełnieniu forum będzie dla mnie idealne. Zmniejszyć odstępy między tematami oraz wydzielić przyklejone od normalnych jakąś belką i będzie idealnie.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

No panowie - skórką Clean Cut trafiliście idealnie w mój gust. ;) Ta skórka ma wszytsko czego mi potrzeba by wygodnie przeglądać foruma.

nie dziala mi historia ostrzeżeń

Mi też nie działa a chciałbym zobaczyć kto mi zdjął ostrzeżenie.

Edytowane przez Gooralesko
  • Minusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...