Szulerr 2 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Zgadzam się z Wojtusior:)Poza tym Sobota ma charakterystyczny i wyraźny głos , nieco podobny do Małolata...:)Teksty sensowne...najbardziej podobał mi się kawałek ,,Życie,, . Cytuj
firana140 622 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 (edytowane) wlasnie slucham jest dobrze najlepiej to oddaje zwrotka znowu nie spietrzecia w nocy snem znuzony patrze w diode power on, takie proste lecz kolejny raz nie moge licznik stoi, sie nie kreci serce bije slysze w uszach niby chce ruszam mysla ale cialo sie nie rusza leze na wznak niczym w trumnie dlon na dloni leze godnie przepocony sweter gryzie uwieraja mokre spodnie leze niemy, dioda swieci przypomina. jeszcze zyje to nie sen, sen nie przyszedl co nie wzmocni to zabije dokladnie to samo teraz czuje ogolnie za duzo hh nie slucham ale ten album idealnie trafia w moj gust Edytowane 4 listopada 2009 przez firana140 Cytuj
Szulerr 2 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 To zachęcam do przesłuchania poprzednich płyt bo warto;) Cytuj
firana140 622 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 (edytowane) No elo, mam wszystko prócz NI. Edytowane 4 listopada 2009 przez firana140 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Ta płyta serio jest trip-hopowa czy tylko tak nazwali? Cytuj
firana140 622 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Nie jestem wkręcony jakoś w hip-hop więc nie chcę tu prawić jakichś jedynych prawd, ale na pewno jest mroczniejsza niż poprzednie, niektóre zwrotki nieźle dają po łbie (przynajmniej mi, choć zaznaczam że hh słucham nie za dużo). Ogólnie to sprawdź ten kawałek Mniej więcej taki klimat jest na całym albumie, w kawałkach przeważa spokojniejsze tempo, nie ma szybkiego nawijania pod pędzący bit. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Kolejny dobry debiut tego roku. Świetna płyta, nie zawiedziecie się. Warto sprawdzić Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Dokładnie płyta Małpy nie jest tylko debiutem roku ale i płytą roku 2009. Cytuj
gilek 3 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Bardzo dobra ta płyta Małpy. Katuję nowe albumy Zeusa, Waldemara Kasty i HiFi Bandy też porządne płyty. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Ostanio z nowości to słuchałem Pjusa - "Life After Deaf". Jestem zaskoczony...pozytywnie:) Polecam. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Flexxip - flexxip bootleg. Kozacki album, mes i blef nie potrafia tu jeszcze rapowac. Zaje,biste poklady klimatu i w ogole, dobre je. np: Flexxip - Flexxtyl Feat. Dizkret "Flexxip Bootleg" \m/ Cytuj
mortis 2 Opublikowano 3 grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 grudnia 2009 fenomen- efekt Jakos sie nie zajaralem moze kiedys bardziej mi przypasi Magiera&L.A. - Poeci Bardzo Ciekawy projekt. Reduta Ordona w wykonaniu 3 Wymiaru poprostu wymiata Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 WdoWA - Superextra Mixtape>Płytka ogólnie na plus. Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) tak mi sie te lil wayne'y z lil jon'ami pomylily w topicu o najnowszym czyms od tede i tak sobie tu wrzucam, zeby rowniez innym humor poprawic: edit: tu pelna wersja: Edytowane 23 czerwca 2010 przez Gość Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Shades of blue Madliba, co ten gosciu robi z tymi bitami to jest chu,j. Mega producent, jaram sie. Prawie cala plyta instrumentalnie, ale baaardzo na poziomie. Enjoy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi