Opublikowano 5 września 200915 l Nieliniowy, posępny, mroczny Dungeon Crawler z przednią grafiką - dla mnie bomba O&E był zbyt oldschool'owy - surowy jak dla mnie, FF (heh) prezentuje zupełnie inną jakość. Więcej info - click! P.S. Kostur z baraniego łba wymiata XD Edytowane 5 września 200915 l przez stoodio
Opublikowano 20 września 200915 l Właśnie taka gre ... Taką grę pragnąłem, od zawsze mieć na DS'ie, nareszcie się doczekałem !!
Opublikowano 2 listopada 200915 l dawno dawno temu po pierwszych zapowiedziach a jeszcze na długo przed obrazkami miałem cichą nadzieję że będzie to gra bardziej przypominająca BG lub IWD a nie thife + levele
Opublikowano 16 listopada 200915 l Gdy zobaczyłem pierwsze screeny z gry pomyślałem "Daggerfall". Entuzjazm trochę zanikł po przeczytaniu zapowiedzi, z których wynikało, że gra będzie raczej sieczką niż klasycznym RPG, w dodatku krótką (parę godzin zabawy). Mimo to na filmach wyglądało nieźle. Widać, że konsolka ma potencjał na coś więcej. Nintendo Power 4/10. Można temat zamknącCo, zabrakło w grze spedalonych hydraulików i innych gotujących mamusiek?
Opublikowano 16 listopada 200915 l Daggerfalla to mogliby fani na DSa sami przeklepać, gra jest teraz freeware więc to chyba nawet legalne Bo fakt faktem, idealnie by w to się grało na tej konsoli. Z resztą nawet na PSP bym nie pogardził Brak na handheldy RPGów z dużą ilością eksploracji.