stoodio 2 079 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Nieliniowy, posępny, mroczny Dungeon Crawler z przednią grafiką - dla mnie bomba O&E był zbyt oldschool'owy - surowy jak dla mnie, FF (heh) prezentuje zupełnie inną jakość. Więcej info - click! P.S. Kostur z baraniego łba wymiata XD Edytowane 5 września 2009 przez stoodio Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 o_O dawać mi to i to już! Wygląda mi jak Heretic albo Hexen :> Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Właśnie taka gre ... Taką grę pragnąłem, od zawsze mieć na DS'ie, nareszcie się doczekałem !! Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 dawno dawno temu po pierwszych zapowiedziach a jeszcze na długo przed obrazkami miałem cichą nadzieję że będzie to gra bardziej przypominająca BG lub IWD a nie thife + levele Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Nintendo Power 4/10. Można temat zamknąc Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Gdy zobaczyłem pierwsze screeny z gry pomyślałem "Daggerfall". Entuzjazm trochę zanikł po przeczytaniu zapowiedzi, z których wynikało, że gra będzie raczej sieczką niż klasycznym RPG, w dodatku krótką (parę godzin zabawy). Mimo to na filmach wyglądało nieźle. Widać, że konsolka ma potencjał na coś więcej. Nintendo Power 4/10. Można temat zamknącCo, zabrakło w grze spedalonych hydraulików i innych gotujących mamusiek? Cytuj
Antares 20 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Daggerfalla to mogliby fani na DSa sami przeklepać, gra jest teraz freeware więc to chyba nawet legalne Bo fakt faktem, idealnie by w to się grało na tej konsoli. Z resztą nawet na PSP bym nie pogardził Brak na handheldy RPGów z dużą ilością eksploracji. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Akurat nintendo power to bym nie brał zbyt poważnie.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi