jrq 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Witam, przywiozłem sobie DSa Lite z Kanady, niestety dostarczona z nim ładowarka wg "tabliczki znamionowej" nie współpracuje z naszym 220V... Nie ryzykowałem więc podłączania jej do naszej sieci przez przejściówkę... Moje pytanie jest następujące: jaka ładowarkę najlepiej zakupić?? Oryginału Nintendo nie znalazłem, a na aukcjach dominują produkty do 20zł, co raczej nie wzbudza mojego zaufania... Z góry dziękuję za odpowiedź... Pozdrawiam Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 A ile, twoim zdaniem, powinna kosztować ładowarka? Stówkę co najmniej? To tylko ładowarka. Przesyła prąd do baterii. Niewielka filozofia. Sam używałem przez dłuższy czas ładowarki z Allegro za 20 zł, jakoś DS mi od tego nie ucierpiał (później rozleciała się obudowa, ale myślę, że to nie wina zasilacza). Cytuj
jrq 0 Opublikowano 7 września 2009 Autor Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Miałem niestety okazję obcować z ładowarkami po 20zł do telefonu komórkowego, więc doświadczenia mam... niestety negatywne- długi czas ładowania i awaryjność... Dlatego pytam, czy ktoś może polecić jakiś konkretny model/ producenta, który sprawdza się w praktyce... Nie wiem skąd ta irytacja? Edytowane 7 września 2009 przez jrq Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 No to może jednak szkodzą... Ale nigdy nie słyszałem o awaryjnych ładowarkach do DS-a. Być może ten problem jest ignorowany przez świat. Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Sam korzystam z takiej za dwie dychy i jakoś nic się nie dzieje. Nawet jakby się popsuła, to nie szkoda mi kasy na nową, bo to grosze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi