Skocz do zawartości

Tylko składki na gry PSS - Komentarz = Warn - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

czy te dodatki działaja z europejska wersja gry?

sądzę, że tak

nie ma żadnej informacji, więc powinno śmigać bez problemów :)

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 348,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• The Last of Us 239/2 = 119.50.   Składka tradycyjna (2 osoby). Grę kupuję 14.06.2013 !   1. Biały (karta)     Podziwiam imbecyli, którzy wzięli się za minusowanie w temacie składkowym - rozum

• God of War Collection 19,80zł/os:   1. winner (bez karty) 2. 3. 4. 5.     Stała ekipa na wszystkie dodatki do Black Ops wersja PL:   1. winner (bez karty) 2. 3. 4. 5.

Opublikowano

Ktoś chetny na flower i Worms?

Ewentualnie prosze podac swoje propozycje.

Nie mam karty.

Opublikowano

kiseki nie szalej z tymi grami bo maksymalnie tylko 16 kont mozesz miec na swojej czarnulce, a według mnie to trochę szkoda jednego konta na jedną gierkę POZDRO

Czasem są problemy z zebraniem kompletu ludzi, którym by wszystkie tytuły pasowały, a tak jest przynajmniej jakiś wybór i każdy może się zadeklarować co chce. Podejrzewam, że jeżeli uzbiera się komplet to kupimy przynajmniej 3 tytuły z 4 wymienionych. Poza tym, nie ma się co oszukiwać ale większość gierek z PSS to popierdółki, które po tygodniu-dwóch przechodzisz, zdobywasz trofea i leżą na dysku bezużytecznie.

Opublikowano

czy te dodatki działaja z europejska wersja gry?

sądzę, że tak

nie ma żadnej informacji, więc powinno śmigać bez problemów :)

to źle sądzisz - nigdy dodatki nie są kompatybilne między regionami.

Opublikowano

Ktoś chętny na Call of Duty? Nie mam karty :) Cena to 55 zł, na osobę 11 zł. :)

1. ksips1 (nie mam karty)

2.

3.

4.

5.

Edytowane przez ksips1

Opublikowano

Szukam chętnych na Metal Gear Solid (cena zależna gdzie taniej z PL 36zł czy US 10$)

1. ciuh (karta)

2.NerkoWiktor ( bez karty )

3.

4.

5.

ja też się piszę :)

Opublikowano

Ktoś chętny na Call of Duty? Nie mam karty :)

1. ksips1 (nie mam karty)

2. Sadzikkk ( Brak karty )

3.

4.

5.

Opublikowano

Szukam chętnych na Metal Gear Solid (cena zależna gdzie taniej z PL 36zł czy US 10$)

1. ciuh (karta)

3. Kaucz (brak karty)

4.

5.

Ja byłbym chętny.

Edytowane przez Kaucz

Opublikowano

1. ciuh (karta)

3. Kaucz (brak karty)

4.

5.

Ja byłbym chętny.

skąd Ci się sadzikkk wziął na tej liście ?

Opublikowano

Trochu porabal cytowanie i kto na co sie sklada.

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

1. ciuh (karta)

2. Nerkowiktor ( Brak karty )

3. Kaucz (brak karty)

4.

5.

ok, to lista wygląda tak na ten moment

Opublikowano

Trochu porabal cytowanie i kto na co sie sklada.

Eh. Pomieszało mi się. Sorry.

Opublikowano

1.

2. Nerkowiktor ( Brak karty )

3. Kaucz (brak karty)

4.

5.

ok, to lista wygląda tak na ten moment

UWAGA !! wycofuję się z z zakupu MGS (znajomy poinformował mnie, że posiada wolny slot). Sorka za zamieszanie.

Opublikowano

Z tego powodu ,że poprzednia składka nie cieszyła się zbytnim powodzeniem , urządzam nową

Składka na :

Call of Duty Classic - 55 zł

Magic Ball (Magic Orbz) - 36 zł

Rag Doll Kung Fu - 36 zł

Dinner Dash - 36 zł

Suma: 163zł / 5 = 32.60 zł na osobę

1. badys ( mam kartę )

2.

3.

4.

5.

(ewentualnie ,można jakąś grę zmienić bądź dołożyć)

Opublikowano

Robię składkę na MGSa 1 i COD:Classic

Metal Gear Solid - 36 zł

COD: Classic - 55 zł

Suma: 91(cena na osobę 18.20 zł)

1. Kaucz (nie mam karty)

2.

3.

4.

5.

Opublikowano

Składka na dodatki do Burnout Paradise. Aktualnie jest promocja na rynku USA i za 19,99$ otrzymujemy: Big Surf Island, Cops and Robbers, Party, Toy and Legendary Cars, Boost Specials :)

W przeliczeniu na złotówki i na głowę mamy więc 12zł. Ja mam kartę i kupuję. Wolne 3 sloty

1. ja

2. ja

3.

4.

5.

mam konto w inteligo i BZWBK gdyby kogoś to interesowało ;)

Mała aktualizacja, dodatek z USA nie działa z wersją EU, dlatego też zmieniamy zasady i kupujemy na polskim PSStore. W takim wypadku koszt dodatku (wszystko to samo co w poprzednim opisie), to 69zł, co po podzieleniu na 5 osób daje: 14zł.

3 sloty wolne - ktoś chętny?

1.ja

2.ja

3.

4.

5.

Opublikowano

Burnout Paradise Complete (Gra + wszystkie dodatki). 99 zł/30$, składka 20 zł /17,50 zł, zakup w PL lub USA (do ustalenia)

1. Look4z (mam kartę)

2.

3.

4.

5.

Dodatki do Resident Evil 5 wersja PAL (zakup w polskim PSS), pierwszy Lost in Nightmares 14 zł, składka ~3 zł. Koniecznie osoby, które chcą kupić kolejne dodatki

1. Look4z (mam kartę)

2.

3.

4.

5.

Opublikowano

Burnout Paradise Complete (Gra + wszystkie dodatki). 99 zł/30$, składka 20 zł /17,50 zł, zakup w PL lub USA (do ustalenia)

1. Look4z (mam kartę)

2. Owiec

3.

4.

5.

Opublikowano

Dodatki do Resident Evil 5 wersja PAL (zakup w polskim PSS), pierwszy Lost in Nightmares 14 zł, składka ~3 zł. Koniecznie osoby, które chcą kupić kolejne dodatki

1. Look4z (mam kartę)

2. pleju

3.

4.

5.

Ja jestem chętny na dodatki do RE5

Opublikowano

1. Look4z (mam kartę)

2.

3.

4.

5.

dopisz mnie do tej listy.

Opublikowano

Nikt nie chce sie zlozyc na dodatki do borderlands?

1. zajete

2. zajete

3

4

5

Edytowane przez KainGorn

Opublikowano

1. Look4z (mam kartę)

2.

3.

4.

5.

1. Look4z (mam kartę)

2.

3.

4.

5.

witam. jestem chetny na burnout paradise complete. dopisz mnie prosze do listy. dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

1. Look4z (mam kartę)

2. Owiec

3. Cykomaton

4. radzimisz

5.

Dodatki do Resident Evil 5 wersja PAL (zakup w polskim PSS), pierwszy Lost in Nightmares 18 zł (wcześniej błędnie wpisałem 14 zł), składka ~3,6 zł.

Koniecznie osoby, które chcą kupić kolejne dodatki

1. Look4z (mam kartę)

2. pleju

3.

4.

5.

Edytowane przez Look4z

Opublikowano

Sami sie dopisac nie umiecie? oO Patrzysz czy nikt sie nie dopisal, cytujesz, wpisujesz swoj nick, ciezkie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.