Skocz do zawartości

Tylko składki na gry PSS - Komentarz = Warn - Pierwszy post !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składka na Call of Duty Modern Warfare (99zł)

-BasiekPL

-

Składka na Call of Duty Modern Warfare 2 (99zł)

-BasiekPL

-

Koszt obu gier to 100 zł, lub 50 zł w przypadku kupna 1 gry. Bardzo mi zależy na kupnie tych gier, ale nie chce wydawać 200 zł sam. Pozdrawiam

-BasiekPL

-hellspawn81 (bk)

Opublikowano

Journey - 47/2=23,50zł

1. przegraj_kowal (bk)

2.biechu

Mam kartę na UK PSN,wiec jakby co,to mozemy stamtad kupic,jesli nie przeszkadza

Nikt nie chce?

odblokuj pocztę, bo nie mogę wysłać pm

Opublikowano

Składka na Call of Duty Modern Warfare (99zł)

-BasiekPL

-

-BasiekPL

-hellspawn81 (bk)

Koszt obu gier to 100 zł, lub 50 zł w przypadku kupna 1 gry. Bardzo mi zależy na kupnie tych gier, ale nie chce wydawać 200 zł sam. Pozdrawiam

Został jeszcze tylko CoD 4 tak więc up'uję

Cena 50 zł

(Dodam jeszcze, że współpraca z użytkownikiem Hellspawn81 przebiegła sprawnie i pomyśnie, tak więc polecam)

Opublikowano

Datrua 29 / 2 = 14,50zł

1. humanno (k)

2. Kyo*

Opublikowano

DLC do KoA:R. To, które wyszło już z piratami, i to nowe, które ma się pojawić w przyszłym tygodniu Teeth of Naros. Cena obecnego DLC 36 zl, mam nadzieje, że to nowe też będzie tyle kosztować. Szukam kogoś, kto na tym koncie kupi również wszystkie przyszłe DLC'ki. W tej chwili 72/2 = 36.

1. faranel ( karta jest, w piatek bede mogl sprawdzic czy przejdzie, bo kiedys byly problemy;)

2.

DLC do KoA:R. To, które wyszło już z piratami, i to nowe, które ma się pojawić w przyszłym tygodniu Teeth of Naros. Cena obecnego DLC 36 zl, mam nadzieje, że to nowe też będzie tyle kosztować. Szukam kogoś, kto na tym koncie kupi również wszystkie przyszłe DLC'ki. W tej chwili 72/2 = 36.

1. faranel

2.

Podbijam.

Opublikowano

1. faranel

2. Taki

sprawdź PM

Opublikowano (edytowane)

witam..ktoś chętny na survival-horror?

1)AMY 18/2 (zrzutka po 10zł z racji ograniczenia min płatności do 20zł na PSS)

1.dejf84pl(karta)

2.

Edytowane przez dejf84
Opublikowano

Składka na dlc do Batman Arkham City Harley Quinn's Revenge , ceny jeszcze nie znam , szukam chętnych.

1. artex

2.

posiadam kartę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...