Simplex 0 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Orientuje sie kto s jak jest z cenami na regionalnych PSStore? Jest jakis jeden kraj, gdzie wszystkie gry sa tansze, czy jest roznie - jedna gra jest tansza tam, a inna tam?
Kac_r 2 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Moge sie dołożyć do WHD z "furami", tylko jak rozumiem zakup będzie w kanadyjskim PS, bo tam prawie 20zł zaoszczędzimy na tym zestawie no i super ... w takim razie kto kupuje ? ja oficjalnie sie wpisuje, jestem chetny ... zrobmy jakas liste i jedziemy z koksem
gianbuffon 11 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) Orientuje sie kto s jak jest z cenami na regionalnych PSStore? Jest jakis jeden kraj, gdzie wszystkie gry sa tansze, czy jest roznie - jedna gra jest tansza tam, a inna tam? roznice w cenie sa, ale to zalezy od kursu. pamietam jak kiedys dolar byl taniutki i gry z US PSS bardzo sie oplacaly. teraz tez chyba wychodzi taniej na US, ale pamietac trzeba o podatkach. sa takie stany, zwlaszcza w Kanadzie, gdzie nie placi sie podatkow. nie polecam robic zakupow na UK PSS, bo kurs funta jest wysoki... nie ma natomiast czegos takiego, ze na jakims PSS sa tansze gry (jesli nie patrzec na kursy walut). ale czasem zdarzy sie, ze sa jakies promocje. jak np. teraz crash commando za pol ceny, ale chyba jest to na kazdym PSS Edytowane 11 września 2009 przez gianbuffon
KainGorn 2 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Battle Tanks 1.KainGorn 2.aigorr 3.drab 4. 5. Smash Cars 1.KainGorn 2.ShadowUS 3.aigorr 4.cesarz 5.
Kimari 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Battle Tanks 1.KainGorn 2.aigorr 3.drab 4.Kimari 5. Smash Cars 1.KainGorn 2.ShadowUS 3.aigorr 4.cesarz 5.Kimari jesli mi obiecacie ze nie zmienicie pozniej hasla do tego konta (juz mi tak jeden zrobil ... tak sie zrazilem ze 4 miechy nie kupywalem na polke... napiszcie mi po ile i kto na pm, bo nie bylem na biezaco z tematem
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Battle Tanks 1.KainGorn 2.aigorr 3.drab 4.Mordo Ty Moja 5. Smash Cars 1.KainGorn 2.ShadowUS 3.aigorr 4.cesarz 5.Mordo Ty Moja Też jestem zainteresowany a najlepiej jakbysmy zostali w takim teamie juz i w przyszlosci kupowali stuff z PSN Store
KainGorn 2 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) Battle Tanks 1.KainGorn 2.aigorr 3.drab 4.Kimari 5.Mordo Ty Moja Smash Cars 1.KainGorn 2.ShadowUS 3.aigorr 4.cesarz 5.Kimari Edytowane 11 września 2009 przez KainGorn
Sikor 1 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Orientuje sie kto s jak jest z cenami na regionalnych PSStore? Jest jakis jeden kraj, gdzie wszystkie gry sa tansze, czy jest roznie - jedna gra jest tansza tam, a inna tam? roznice w cenie sa, ale to zalezy od kursu. pamietam jak kiedys dolar byl taniutki i gry z US PSS bardzo sie oplacaly. teraz tez chyba wychodzi taniej na US, ale pamietac trzeba o podatkach. sa takie stany, zwlaszcza w Kanadzie, gdzie nie placi sie podatkow. nie polecam robic zakupow na UK PSS, bo kurs funta jest wysoki... nie ma natomiast czegos takiego, ze na jakims PSS sa tansze gry (jesli nie patrzec na kursy walut). ale czasem zdarzy sie, ze sa jakies promocje. jak np. teraz crash commando za pol ceny, ale chyba jest to na kazdym PSS Dolar kanadyjski jest teraz jakieś 20gr tańszy od US, a ceny takie same, więc i wybór oczywisty Najniższy podatek bodajże w stanie Alberta. Ktoś się orientuje jakie są ceny w australijskim PS? Ceny w dolarach są wyższe niż w USA, czy tam np. piosenki do Rock Banda też kosztują 2 dolce?
gianbuffon 11 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) EKIPA na MGS i Mortal Kombat IIgianbuffon x2 Square Yabollek007 jaro3003 postaram sie kupic w poniedzialek/wtorek, poniewaz jutro wyjezdzam i nie bedzie mnie do poniedzialku. chyba, ze ktos bedzie mial mozliwosc kupna, to dajcie znac Nadal aktualne? Ja jestem nadal chętny. ja rowniez. tylko problem w tym, ze niestety nie mam mozliwosci kupna mam karte w skoku, ale bylem zapewniany, ze mozna nia kupowac w store. niestety tylko visa, master card i cos tam jeszcze ale moze poprosimy kogos, zeby nam doladowal, najwyzej doplacimy pare zlotowek prowizji? :> Ja zagadam do kumpla, pozniej powysylam PMki co i jak. jstescie chetni, aby dorzucic jeszcze silent hill? jak nie, to szukam ekipy na SH, Zen Pinball, Shatter, Siren, Final Fantasy VII, Resident Evil. przynajmniej na czesc z nich, bo nie chce marnowac konta na jedna gre... na wiekszosc z tych gier mam juz 3 chetnych. brakuje jeszcze dwoch (na SH i RE oprocz dynio jeszcze jeden ) Edytowane 11 września 2009 przez gianbuffon
dynio 2 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Ja jeszcze nie jestem dokładnie pewny, ale mógłbym się złożyć na SH i RE )
balon 5 334 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 EKIPA na MGS i Mortal Kombat IIgianbuffon x2 Square Yabollek007 jaro3003 postaram sie kupic w poniedzialek/wtorek, poniewaz jutro wyjezdzam i nie bedzie mnie do poniedzialku. chyba, ze ktos bedzie mial mozliwosc kupna, to dajcie znac Nadal aktualne? Ja jestem nadal chętny. ja rowniez. tylko problem w tym, ze niestety nie mam mozliwosci kupna mam karte w skoku, ale bylem zapewniany, ze mozna nia kupowac w store. niestety tylko visa, master card i cos tam jeszcze ale moze poprosimy kogos, zeby nam doladowal, najwyzej doplacimy pare zlotowek prowizji? :> Ja zagadam do kumpla, pozniej powysylam PMki co i jak. jstescie chetni, aby dorzucic jeszcze silent hill? jak nie, to szukam ekipy na SH, Zen Pinball, Shatter, Siren, Final Fantasy VII, Resident Evil. przynajmniej na czesc z nich, bo nie chce marnowac konta na jedna gre... na wiekszosc z tych gier mam juz 3 chetnych. brakuje jeszcze dwoch (na SH i RE oprocz dynio jeszcze jeden ) Ja bym był chętny na Siren ale na całość, po ile gdzieś to wychodzi? proszę o info na PM lub gg pozdro
zagul 326 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Ja też szukam i mam KK więc jakby co to możemy połączyć siły Moge się do was dołaczyć moje gg: 3967580 jakby co Moge sie dołożyć do WHD z "furami", tylko jak rozumiem zakup będzie w kanadyjskim PS, bo tam prawie 20zł zaoszczędzimy na tym zestawie no i super ... w takim razie kto kupuje ? ja oficjalnie sie wpisuje, jestem chetny ... zrobmy jakas liste i jedziemy z koksem Ja chętny na WHD
Sikor 1 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 zrobmy jakas liste i jedziemy z koksem Wipeout HD + Fury: -Kac_r -Sikor -?Dusuś? -?drab? -zagul Wszyscy chcecie kupić grę razem z dodatkiem?
gianbuffon 11 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) Resident Evil, Shatter 3/5 1. gianbuffon 2. Pstronk 3. Square 4. 5. Siren 3/5 1. gianbuffon 2. Pstronk 3.balon1984 4. 5. Final Fantasy VII, Zen Pinball, Silent Hill 2/5 <- mozna rozdzielic 1. gianbuffon 2. Pstronk 3. 4. 5. sa chetni na te gry? Edytowane 11 września 2009 przez gianbuffon
Kimari 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Resident Evil, Shatter 3/5 1. gianbuffon 2. Pstronk 3. Square 4.Kimari 5. Siren 3/5 1. gianbuffon 2. Pstronk 3.balon1984 4.Kimari 5. Final Fantasy VII, Zen Pinball, Silent Hill 2/5 <- mozna rozdzielic 1. gianbuffon 2. Pstronk 3.Kimari 4. 5. sa chetni na te gry? ja ja ja ... Jestem po wypłacie XD
ShadowUS 1 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Jak komuś się odechce składać na Wipeouta HD + Fury to pisać Jestem chętny.
Duduś 9 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 a ja poszukuję stałego teamu, który by kupował gierki i nie tylko, bo szkoda konta, chętni niech się zgłaszają (tylko potrzebna karta kredytowa)
Sikor 1 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 a ja poszukuję stałego teamu, który by kupował gierki i nie tylko, bo szkoda konta, chętni niech się zgłaszają (tylko potrzebna karta kredytowa) A tego Wipeouta z nami kupujesz? Wipeout HD + Fury: -Kac_r -Sikor -?Dusuś? -?drab? -zagul 6. ShadowUS
Duduś 9 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 a ja poszukuję stałego teamu, który by kupował gierki i nie tylko, bo szkoda konta, chętni niech się zgłaszają (tylko potrzebna karta kredytowa) A tego Wipeouta z nami kupujesz? Wipeout HD + Fury: -Kac_r -Sikor -?Dusuś? -?drab? -zagul 6. ShadowUS no mógłbym kupić, oczywiście jeżeli to będzie stała paczka no i jeszcze mam pytanie czy ktoś z tych osób ma LBP bo do tej gierki też bym chciał pokupować parę rzeczy
raVen20 1 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Szukam chętnych na żółwie ninja
zagul 326 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 a ja poszukuję stałego teamu, który by kupował gierki i nie tylko, bo szkoda konta, chętni niech się zgłaszają (tylko potrzebna karta kredytowa) A tego Wipeouta z nami kupujesz? Wipeout HD + Fury: -Kac_r -Sikor -?Dusuś? -?drab? -zagul 6. ShadowUS Ja biorę w 5 osób to po ile wyjdzie kasy ?
Duduś 9 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) a ja poszukuję stałego teamu, który by kupował gierki i nie tylko, bo szkoda konta, chętni niech się zgłaszają (tylko potrzebna karta kredytowa) A tego Wipeouta z nami kupujesz? Wipeout HD + Fury: -Kac_r -Sikor -?Dusuś? -?drab? -zagul 6. ShadowUS Ja biorę w 5 osób to po ile wyjdzie kasy ? a macie jeszcze chęć na ruchomy temat z LBP ? skoro juz kupować to można jeszcze to Edytowane 11 września 2009 przez Duduś
drab 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Ja najchetniej samo Fury bo WHD juz mam. Ale w ost moge sie dolozyc do obu, w koncu to zadne koszty a gra wysmienita .Pzdr
Sikor 1 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) Mam karte, moge kupic WHD+F, 17,43zl na glowe, ale na razie tylko to. Wipeout HD + Fury: -Kac_r -Sikor -zagul -ShadowUS - Edytowane 11 września 2009 przez Sikor
Rekomendowane odpowiedzi