zakaru 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie zastanawiam sie nad kupnem monitora LCD do Xboxa 360. Moj wybor padl na kilka modeli i teraz musze wybrac ten jeden konkretny, ktory sobie zamowie Ponizej przedstawiam moja liste (wraz z odnosnikami do opisow), jezeli macie chwilke zerknijcie i wypowiedzcie sie na temat, ktory monitor Waszym zdaniem jest the best, a moze i posiadacie wlasne typy w przedziale do 550 zl? Lg FLATRON L222WS, LCD 22 Lg FLATRON L225WS, LCD 22 Lg FLATRON W2234S, LCD 22 Btw. slyszal ktos moze o tym sklepie do ktorego linki podaje (opisy monitorow)? Bo ceny naprawde maja konkurencyjne i zastanawia mnie czy rowniez jakosc obslugi i wysylka jest na wysokim poziomie? Moze macie jakies opinie o nich? Cytuj
Halski 2 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 a mnie zastanawia czy HDMI daje na prawdę znacznie lepszy efekt czy nie ma co dopłacać do monitora z tym złączem? Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 tylko dlaczego z tego powodu bawisz się w archeologa? zerknij na datę posta Cytuj
Halski 2 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Ech. Na pierwszej stronie był ten topic. Nie zauważyłem, że jest martwy ten dział... Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) post do usuniecia przenioslem go do dzialu xbox360 hardware.. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez LooKaZ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi