mortis 2 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Slyszal juz ktos? Jak narazie mi sie podoba ale bez rewelacji. Taki podobny poziom do tetrisa. ale przeslucha sie wiecej razy to sie zobaczy Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Ja słyszałam ale w zasadzie tylko kawałki z gośćmi trzymają poziom. No i ze dwa bez. Ogólnie nic specjalnego. Cytuj
eraef 96 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Wybiórczo przesłuchałem kawałki z eldo, słoniem i borysem.. zwrotki gościnne w porządku onara jakoś zbytnio nie trawię więc o nim nie będę się wypowiadał Cytuj
mortis 2 Opublikowano 8 września 2009 Autor Opublikowano 8 września 2009 dokladnie kawalki ze sloniem i eldo najlepsze ;] Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Pierwsza płyta onara jaką słyszałem, nie przepadam za typem, krążek taki se. Nic specjalnego. Raz przesłuchałem i starczy Cytuj
kotlet_schabowy 2 731 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Bity takie sobie, w sensie, że mnie średnio jarają, natomiast teksty dobre, w stylu Onara. Płyta ok, ale bez rewelacji. To Ma Sens dobry kawałek. Co do zwrotki Eldoki, to jakoś tak bez mocy specjalnej, spodziewałem się po nim, że lepiej będzie. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Refren w To ma sens mega chu.jowy, ale zwrotki dają radę. Reszty płyty za krótko jeszcze słuchałem żeby się wypowiadać. Cytuj
Ari 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 oczywiscie znowu kupuje płyte w sklepie i sie potem dowiaduje ze jakbym zamówił przez net to bym miał 5 nowych kawałków -_- co to za patologia w tym polskim rapie? jak ma 19 kawałków to niech wyda 19 a nie tnie na dwie części żeby ludziom limitke wciskać... jezu aż mam ochotę to na śmietnik wywalić, wrzuciłbym na złość na neta ale już i tak hula od paru dni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi