Skocz do zawartości

Guitar Hero versus Rock Band

Gryzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tutaj możemy dyskutować o dwóch gigantach w świecie gier muzycznych .

Fakt faktem , że Guitar Hero wypuściło więcej tytułów niż Rock Band ale jak wiemy więcej nie znaczy lepiej :)

Serdecznie zapraszam do zabrania głosu w tym temacie jak i głosowania w ankiecie .

Z poważaniem Gryzek .

Edytowane przez Gryzek
  • Minusik 1
Opublikowano

Mi tam wsio ryba. Mogę klikać zarówno kółeczka jak i prostokąciki. Jak mjuzik jest dobry, to reszta też dobra (GH:Metallica, RB2).

Opublikowano

Wnoszę o zamknięcie tematu, bo:

a) jest on debilny

b) może doprowadzić do mini wojenki/głupiego bezsensownego spamu

c) wiadomo, że RB2 miecie wszystko.

Jeśli się więcej tu nie będziesz wpisywał to na pewno , ale to na pewno nie będzie żadnych mini wojen .

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję.

Teraz już jestem ok jak nie mówię wszystkiego?

Powiedz mi PO CO ta ankieta? PO CO ci wiedzieć, że bardziej tutaj lubimy RB? Jak nie wiesz co wybrać to się spytaj po prostu, a nie jakieś durne tematy tworzysz.

Edytowane przez qb3k
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie o to chodzi czy ktoś jest lepszy czy gorszy ... a nieważne . Z resztą mam i jedno i drugie to po co mam się dowiadywać co lepsze . Chciałem PO pROSTU wiedzieć jak myślicie WY użytkownicy TEGO TUTAJ forum

A z resztą TEMAT DO ZAMKNIĘCIA . :excl:

Edytowane przez Gryzek
Opublikowano

Nie o to chodzi czy ktoś jest lepszy czy gorszy ... a nieważne . Z resztą mam i jedno i drugie to po co mam się dowiadywać co lepsze . Chciałem PO pROSTU wiedzieć jak myślicie WY użytkownicy TEGO TUTAJ forum

A z resztą TEMAT DO ZAMKNIĘCIA . :excl:

Aha to przepraszam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Temat do zamknięcia.

GH wymiata jak mój tata, a rock band gra na patatach.

lul

Stawiam loda za wyjaśnienie hasła pataty.

To są ziemniaki?

55076120016857206cdp.th.jpg

sry, adam.

BTW. zdjęcia użyte za zgodą

Edytowane przez Mac167
Opublikowano

Zdecydowanie Mayhem, bo tutaj coś więcej potrzeba niż double-bass. Blasty, drum rolle etc... , a w GH:M po prostu jak masz 2 stopy to bez problemu zagrasz wszystko, nawet co dziwne, przeszedłem nawet połowę Dyers Eve na Destroyerze, ofkoz jednym, naciskając stopę w tych trudnych niby partiach na pałę - to świadczy o poziomie trudności :) - mówię o perce no i pod względem soundtracku GH:M i tak rządzi