Gryzek 5 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) Tutaj możemy dyskutować o dwóch gigantach w świecie gier muzycznych . Fakt faktem , że Guitar Hero wypuściło więcej tytułów niż Rock Band ale jak wiemy więcej nie znaczy lepiej Serdecznie zapraszam do zabrania głosu w tym temacie jak i głosowania w ankiecie . Z poważaniem Gryzek . Edytowane 9 września 2009 przez Gryzek 1 Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Rock Band Rock's wpis, temat do zamknięcia! 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Mi tam wsio ryba. Mogę klikać zarówno kółeczka jak i prostokąciki. Jak mjuzik jest dobry, to reszta też dobra (GH:Metallica, RB2). Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Wnoszę o zamknięcie tematu, bo: a) jest on debilny b) może doprowadzić do mini wojenki/głupiego bezsensownego spamu c) wiadomo, że RB2 miecie wszystko. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Fakt faktem , że Guitar Hero wypuściło więcej tytułów niż Rock Band ale jak wiemy więcej nie znaczy lepiej I koniec dyskusji RB 4 LIFE NIGZ !!! 1 Cytuj
Gryzek 5 Opublikowano 9 września 2009 Autor Opublikowano 9 września 2009 Wnoszę o zamknięcie tematu, bo: a) jest on debilny b) może doprowadzić do mini wojenki/głupiego bezsensownego spamu c) wiadomo, że RB2 miecie wszystko. Jeśli się więcej tu nie będziesz wpisywał to na pewno , ale to na pewno nie będzie żadnych mini wojen . 1 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. 1 Cytuj
Gryzek 5 Opublikowano 9 września 2009 Autor Opublikowano 9 września 2009 RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Oto jest przykład odpowiedzi na dany temat . Ja również dziękuję Pelipe Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 (edytowane) RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Teraz już jestem ok jak nie mówię wszystkiego? Powiedz mi PO CO ta ankieta? PO CO ci wiedzieć, że bardziej tutaj lubimy RB? Jak nie wiesz co wybrać to się spytaj po prostu, a nie jakieś durne tematy tworzysz. Edytowane 9 września 2009 przez qb3k 1 Cytuj
Gryzek 5 Opublikowano 9 września 2009 Autor Opublikowano 9 września 2009 (edytowane) RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Teraz już jestem ok jak nie mówię wszystkiego? Nie o to chodzi czy ktoś jest lepszy czy gorszy ... a nieważne . Z resztą mam i jedno i drugie to po co mam się dowiadywać co lepsze . Chciałem PO pROSTU wiedzieć jak myślicie WY użytkownicy TEGO TUTAJ forum A z resztą TEMAT DO ZAMKNIĘCIA . Edytowane 9 września 2009 przez Gryzek Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 (edytowane) Uwa co za typ ;* Edytowane 9 września 2009 przez qb3k Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 RB lepszy w każdym aspekcie, dziękuję. Teraz już jestem ok jak nie mówię wszystkiego? Nie o to chodzi czy ktoś jest lepszy czy gorszy ... a nieważne . Z resztą mam i jedno i drugie to po co mam się dowiadywać co lepsze . Chciałem PO pROSTU wiedzieć jak myślicie WY użytkownicy TEGO TUTAJ forum A z resztą TEMAT DO ZAMKNIĘCIA . Aha to przepraszam. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Ja tam chętnie poznam usera, który twierdzi, że RB sprząta kupy po GH Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Chryste Panie, czy Wy naprawdę nie widzicie, że TUTAJ jest temat do wojenek ? Odpuśćcie sobie spam. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Lepiej idź się napij, wolę czytać Twoje posty po pijaku niż ten bullshit. Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Temat do zamknięcia. GH wymiata jak mój tata, a rock band gra na patatach. lul Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Temat do zamknięcia. GH wymiata jak mój tata, a rock band gra na patatach. lul Stawiam loda za wyjaśnienie hasła pataty. To są ziemniaki? Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) Temat do zamknięcia. GH wymiata jak mój tata, a rock band gra na patatach. lul Stawiam loda za wyjaśnienie hasła pataty. To są ziemniaki? sry, adam. BTW. zdjęcia użyte za zgodą Edytowane 15 grudnia 2009 przez Mac167 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Za młody jesteś na lody, więc lipa. Ale dzięki za info. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Zastanawia mnie kwestia prawdziwego hardkoru. Co się bardziej nadaje do spuszczenia wpie.rdolu graczowi: GH: Metallica (gitara/expert, perka/expert+) czy Mayhem Pack w RB ? Różnicujemy poziom trudności jednego i drugiego. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Zdecydowanie Mayhem, bo tutaj coś więcej potrzeba niż double-bass. Blasty, drum rolle etc... , a w GH:M po prostu jak masz 2 stopy to bez problemu zagrasz wszystko, nawet co dziwne, przeszedłem nawet połowę Dyers Eve na Destroyerze, ofkoz jednym, naciskając stopę w tych trudnych niby partiach na pałę - to świadczy o poziomie trudności - mówię o perce no i pod względem soundtracku GH:M i tak rządzi Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Aha. To słabo. Ja przeszedłem tą piosenkę za każdym razem na normalnej stopie z RB. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi