Skocz do zawartości

Lego Batman

deb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie udało mi się już prawie ukończyć całą grę ale nie potrafię przejść poziomu Wayne Manor. Wie ktoś może jak ukończyć ten poziom?? Fajnie było by jakby był znał ktoś jakiś filmik pokazujący jak to przejść....

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

youtube zaprasza. to ten poziom ma 3 poszczególne sekcje które musisz dokładnie obadać. na ulubionej stronie achievementowców jest pisemny poradnik albo looknij na serwis na początku wypowiedzi.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

bym ci pomogl ale musialbys dokladniej napisac bo nie wiem o ktorym miejscu mowisz.

The Richest Man in Gotham.

Max out the stud counter.

40 Punktów

przechodze gre drugi raz dla zrobienia 100% i mam na razie z 40 mln a potrzebuje 4 milardy...duzo. czy jesli ukoncze gre na 100% i powiedzmy ze bede rozwalal wszystko co tylko mozliwe dostane te 4 mld czy bedzie trzeba bezsensownie boostowac jak w dirt zeby miec wymagane 1000 mil?

Opublikowano

w grze możesz wykupić za zebrane juz stundy mnożniki,czy tez radar itp gadzety .

Mnożniki stundów nazywają się chyba tresure bierz najwiekszy na jaki cię stać np x7 .W tedy uruchamiasz go w grze w extras i za zebranie jednego stunda liczony jest x 7 . czyli np jak złapiesz o wartości podstawowej 10 tys to pomnoży ci go x 7 . w ten sposób uzbierasz w mig wymagane 4mld.

Opublikowano

ahh caly czas gralem z mnoznikiem 10x i przy 99.5% gry poczailem sie ze wlaczajac wszystkie mnozniki wyglada to jak 2x4x6x8x10. teraz juz bedzie z gorki :P

enylej dzieki za pomoc canuks :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przy tym osiagnieciu wystraczy podniesc batmana i go rzucic, ale jak podchodze do niego i wciskam B to nic sie nie dzieje o co chodzi;/ Nie mam dwoch padow.

Atomic Backbreaker.

As Bane do the Backbreaker on Batman.