_One_ 36 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 nie chodzi mi o obrazki wymagające okularów 3d tylko o obrazki w tym stylu: jak one się w ogóle nazywają? bo nie wiem nawet pod jaką nazwą szukac. dla tych co nie wiedzą o co chodzi, jak się dłużej przypatrzymy temu obrazkowi własnymi oczami, zobaczymy jakis obiekt który będzie nam się wydawał ze jest w 3 wymiarze Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Chodzi chyba o stereogram. Kiedyś bez problemu potrafiłem odgadnąć jaki obrazek został ukryty. Teraz musiałem jednak trochę poćwiczyć Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 11 września 2009 Autor Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) tak, o to mi chodzilo, stereogramy, wielkie dzieki tu jest stronka na której można robić własne stereogramy jakby ktos był zainteresowany http://www.flash-gear.com/stereo/ Edytowane 11 września 2009 przez _One_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi