Myszaq 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 kolejny gametime na stronie http://www.telka.tvk.pl/index.php?op=programy&sop=show&idd=22&videoid=827 zapraszamy do goladania Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) jakie zasady obowiązują w oceniaczce GT? czym różni się nota 8.7 od 8.6 (prócz tego, że różnica wynosi 0.1)? czy oceny przyznaje tylko jeden recenzent czy też nota jest średnią wyciągniętą z werdyktów całej ekipy? rozwalająca akcja na koniec. już prawie myślałem, że te Beaty to Wasze Edytowane 11 września 2009 przez Kalinho Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Jak zywkle GT trzyma poziom;) Ale zawsze gdy to ogladam to mi smutno...bo kiedys wygralem konkurs a nagrody nie otrzymalem;(;D Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 Wyrzuciliście z GT to co mi się najbardziej podobało (zapewne nie tylko mnie) - scenki odgrywane przez Was przed recenzją danej gry. To miało swój urok, wyróżniało Was, bardziej chciało się to oglądać... a tak tylko świetna scenka z punciakiem i koniec... Cytuj
endrjuazkd 0 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Absolutna racja, program stracil przynajmniej polowe na swojej atrakcyjnosci. Oczywiscie, nadal bede was wspieral i nabijal ogladalnosc. Narka Cytuj
mashter 54 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 rozwalająca akcja na koniec. już prawie myślałem, że te Beaty to Wasze I wcale się nie pomyliłeś Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Nienajgorzej, aczkolwiek poprzednie cykle programu były lepsze. Cytuj
freak.4 0 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 akcje myszaqa to kwestia humoru, ale recenzje sa tragiczne. mozna usnac sluchajac tego monotonnego czytanego z kartki tekstu. podpatrzcie jak to robia za wielka woda, polecam http://revision3.com/coop pozdr Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Fakt, moglibyście podczas montażu zadbać o jakąś synchronizację lektora z tym co dzieje się na ekranie, nie jest to rzecz jasna konieczne ale fajnie wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi