raven_raven 12 014 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Potrzebuję postawić forum dla mojej klasy, jaki jest najlepszy silnik? Mam aktualnie phpBB by Przemo, ale jest to wolne i średnio fukncjonalne (ponadto słyszałem, że dziurawe i mało stabline). Korzystam z darmowego hostingu i zależałoby mi na jakimś prostym, ale ładnym i funkcjonalnym silniku. Nie potrzebne mi jakieś bajery, wystarczy dobry, zwykły silnik. Co polecacie? Dam plusy za pomoc . Cytuj
Ak0nia 28 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 załóż grono klasowe i haslem zabezpiecz. Cytuj
koniol21 9 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Ale na gronie, czy na fora.pl, jest dupa straszna - jak będziesz chciał się przenieść na inny serwer to cala baza idzie się paść bo nie masz do niej dostępu, wiec po przenosinach startuje się praktycznie od zera. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 na yoyo.pl se zainstaluj Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 (edytowane) Nie wiem czy to powrzechna praktytka, ale z moich doświadczeń to na yoyo pakują się strasznie wnerwiające reklamy + istnieje wysokie prawdopodobieństwo wpieprzenia się jakiegoś bota spamującego na potęge. Chociaż chyba stawiałem kiedyś klasowe na yoyo i przez jakiś rok jego żywotności trzymało się całkiem znośnie. Edytowane 12 września 2009 przez Walter_Cronkite 1 Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 smf jw przyklad: forum.gtasite.pl 1 Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Ja miałem kiedyś foruming na lua.pl , do czasu kiedy dodali reklamy :c Jednakże działało całkiem fajnie ;] 1 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Ja mialem pare forumkow na ipbfree, sztajniec potwierdzi ze calkiem spoczko bylo. Jedyna wada jest brak mozliwoscia instalacji Polskiego jezyka(jesli dobrze pamietam) i troche walenia sie z konfiguracjami, ale funkcji jest MA-SA. 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 Dziękuję wszystkim za pomoc, postaram się dać te plusy, gwiazdki czy jak to tam się zwie jeśli Wam zależy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi