Skocz do zawartości

Koniec trofeaps3.com

Disvertigo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale z przykroscia musze stwierdzic, ze to koniec trofeaps3.com

Niestety ale przy upgradzie bazy wywalilo blad i wszystkie dane. Próby reaktywacji spelzly na niczym. Do tego amatorsko nie zrobilem kopii przed rozpoczeciem upgrade'u.

Z góry przepraszam Kyo i Musiola...

WIELKA SZKODA! :( :( :(

Co dalej?

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A może osoby które tworzyły materiały, mają je gdzieś zapisane u siebie? Na pewno coś by się znalazło, i z czasem strona by się reaktywowała:)

Dużo naszych list jest tutaj na forum, część przetłumaczonych mam u siebie na mailu, wgranie oryginalnych list to będzie trochę czasochłonne zajęcie, jedynie nie wiem jak ze wszystkimi poradnikami co były na stronie.

No i główną kwestią jest to, czy Zeratul będzie chciał restartować stronę, jeśli tak, to na mnie może liczyć, choć to co się stało to jednak "małe" zaskoczenie...

Opublikowano (edytowane)

No kurde szkoda wielka - nie powiem. Trochę mam teraz zjechany humor...

Listy, tłumaczenia, poradniki, no i ranking... hlip hlip

Edytowane przez Kyo
Opublikowano (edytowane)

W związku z tym, że jedyna znana mi strona(polska) z trofeami zniknęła moje pytanie jest takie - Jest jeszcze jakaś? równie dobra? albo chociaż ciut gorsza?

www.Ps3center.bloog.pl / www.konsolowisko.pl

Ostatnia akatualizacja: Invicible Tiger: The Legend of Han TAo

Edytowane przez WESKER-DL
Opublikowano

Szacun. Nie każdy ma umiejętność przyznania się do błędu.

Dlatego, że nie potrafisz zdobyć platyn. (nie masz 100%).

WAT?

You wouldn't accidentally africa.

Opublikowano

Ehhh jak to zobaczyłem to szczena mi opadła. Jeśli będziecie chcieli reaktywować stronę chętnie Wam w tym pomogę, mogę przetłumaczyć co nieco i napisać kilka poradników. Wielka szkoda naprawdę... :(

Też się piszę, z szacunku do wysiłku jaki chłopaki włożyli w funkcjonowanie serwisu.

Gość pawel_k
Opublikowano

zgłoście się do firmy hostingowej gdzie trzymacie stronę - oni robią (o ile nie są idiotami) raz na dzień backup serwera - niech wam dadzą backup z wczoraj lub przedwczoraj...

• 1 miesiąc temu...