Skocz do zawartości

Uncharted 2

Poziom trudności Pucharków 127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności trofeów w Uncharted 2?

• Bardzo łatwe
      7
    • Łatwe
      44
    • Średnie
      64
    • Trudne
      12
    • Bardzo trudne
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś wie gdzie najlepiej zdobyć medal:

NIEUCHWYTNY NINJA

(zabij pięci przeciwników z rzędu atakami z ukrycia)

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 16,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mamy trofea, podobne do tych z jedynki. Bez rewelacji.   First Treasure ( Bronze Trophy) Find one treasure   Apprentice Fortune Hunter ( Bronze Trophy) Find ten treasures   Novice Fortune

• No i jest platyna   Ogolnie latwiejsza niz w jedynce. Tam na Crushing bylo kilka momentow (ze 3-4) gdzie nerwy wysiadaly.. Tutaj wlasciwie tylko Lazarovic sprawil mi wieksza trudnosci. Reszta trof

• Zgadzam się - trofea bardzo fajne, różnorodne ale jednak zbyt łatwe moim zdaniem (najłatwiejsza platyna do tej pory). Co do GAU, parę postów temu podałem bardzo dobry sposób na nabicie trofika za kill

Opublikowano

Ktoś wie gdzie najlepiej zdobyć medal:

NIEUCHWYTNY NINJA

(zabij pięci przeciwników z rzędu atakami z ukrycia)

Misja w nepalu.

Mnie za to ciekawi gdzie zrobić trofeum za zabicie 75 wrogów i nie ginięcie oraz za 200 zabić GAU-19... Hmm...

Opublikowano

Co do zabiajnia po cichu to rozdział nr 2. Zabicia bez zgonu najlepiej robić na easy (ale na crushingu większa satysfakcja :) ), obojetne gdzie, osobiście polecam rozdział 5 i 6 bo jest dużo przeciwników. Do GAU19 polecam sam początek szóstego rozdziału albo pod koniec gry jak walczymy z żołnierzami i strażnikami w wielkiej komnacie.

Opublikowano

Mnie za to ciekawi gdzie zrobić trofeum za zabicie 75 wrogów i nie ginięcie oraz za 200 zabić GAU-19... Hmm...

Strona wcześniej, bodajże 59 post w tym temacie... :whistling:

Opublikowano

Zabiłem z rzędu 5 żołnierzy z ukrycia i nie wpadło

wogóle to co tak naprawdeę znaczy zabójstwo z ukrycia:confused:

Opublikowano

Można by powiedzieć, że jednym ciosem. Od tyłu, tak, że nie zdążą zaalarmować kolegów.

Opublikowano

Zachodzisz delikwenta od tyłu i wciskasz kwadrat. Zwykle kończy się to skręceniem karku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam już 62% trofeów albo 63%. Wciąż brakuje mi pozbierać wszystkie ukryte skarby i zaliczyć survivor. Ogólnie trofea jak i sama rozgrywka są wg. mnie dużo łatwiejsze niż w U:DF

Opublikowano

Można by powiedzieć, że jednym ciosem. Od tyłu, tak, że nie zdążą zaalarmować kolegów.

powinno wpasc w chaptre 2 lub 3 w muzeum

Opublikowano

Dzisiaj albo najpóżniej po jutrze zostanie mi przejść grę na crushing i survivor. No i teraz pytanie. Gdzie najlepiej zaliczyć survivor i jak?:unsure:

Opublikowano

Survival najczesciej wpada samo w roznych momentach (chyba ze sie nie starasz i czesto giniesz).

Jezeli nie wpadnie Ci na crushingu to ustaw sobie najnizszy poziom trudnosci i odpal dowolny chapter gdzie jest duzo przeciwnikow (na przyklad koncowke gry gdzie w duzej sali przeciwnicy respawnuja sie w nieskonczonosc a Ty stoisz na schodach i bijesz ich jak kaczki).

Opublikowano

Haa i jest platynka. Moja pierwsza :sweat: Gra jest za(pipi)ista. U:DF również który wpadł mi na 100% po dwóch dniach od platynki U2:AT :lol:

Opublikowano

Witam

moglby mi ktos powiedziec o co dokladnie chodzi z tym pucharkiem multiplayerowym - Buddy System?

i jak go najprosciej zrobic?

cos gram te mecze a wypasc nie chce:(

Opublikowano

podpowie ktos cos?...zostalo mi ostatnie trofeum do Platynki i nie chce wypasc:(

Opublikowano

Co Ty taki niecierpliwy? :)

Które mecze grasz? Co-Op? Ukończyć musisz po prostu jedną rundę co-op.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

to moze zapytam tak: czy jakos specjalnie wybiera sie tryb co-op? i co to znaczy w tym przypadku runda?

praktycznie nie gram multi (tu w U2 wyjatek puki co) stad z gory przepraszam za moze oczywiste pytania:(

Edytowane przez Artuus

Opublikowano

Daj "Matchmaking" i wybierz "Co-op objectives" i czekaj na graczy. I żeby Cie nie skłamać to wpadnie na początku (chyba) ale może mnie pamięć zawodzi, więc skończ tą rundę (przejdź do końca = osiągnij cel etc.). Na bank pucharek wpadnie ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

dziekuje bardzo jest tak jak piszesz

pucharek zaliczony:)

Edytowane przez Artuus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie bardzo kumam o co chodzi z jednym pucharkiem z nadchodzącego DLC. Rapid Fire - Get 7 Tripled Medals in Deathmatch,czyli co ? Np.w jednym meczu trzeba zrobić 3 razy Komandosa albo coś innego i powtórzyć to w siedmiu meczach ???

Opublikowano

Nie bardzo kumam o co chodzi z jednym pucharkiem z nadchodzącego DLC. Rapid Fire - Get 7 Tripled Medals in Deathmatch,czyli co ? Np.w jednym meczu trzeba zrobić 3 razy Komandosa albo coś innego i powtórzyć to w siedmiu meczach ???

Musisz zdobyć 3 medale za zabicie trzech przeciwników, w krótkim czasie.

Opublikowano

Musisz zdobyć 3 medale za zabicie trzech przeciwników, w krótkim czasie.

czy to prawda? :down:

medal za zabicie trzech przeciwników w krótkim czasie = potrójna stawka(nazwa oficjalna)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te nowe trofea mozna zdobyc TYLKO jesli sie kupi to DLC?Bez niego sie nie da?

Opublikowano

Z tego co wiem (U2 już nie mam) to żeby zrobić te trofea nie trzeba nic kupować tylko ściągnąć nowego patcha. DLC to nowe skórki, mapy itd.

Opublikowano

W multi wyraźnie pisze że aby odblokować trofea (możliwość ich zdobywania) trzeba kupić DLC