Skocz do zawartości

Uncharted 2

Poziom trudności Pucharków 127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności trofeów w Uncharted 2?

• Bardzo łatwe
      7
    • Łatwe
      44
    • Średnie
      64
    • Trudne
      12
    • Bardzo trudne
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 16,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mamy trofea, podobne do tych z jedynki. Bez rewelacji.   First Treasure ( Bronze Trophy) Find one treasure   Apprentice Fortune Hunter ( Bronze Trophy) Find ten treasures   Novice Fortune

• No i jest platyna   Ogolnie latwiejsza niz w jedynce. Tam na Crushing bylo kilka momentow (ze 3-4) gdzie nerwy wysiadaly.. Tutaj wlasciwie tylko Lazarovic sprawil mi wieksza trudnosci. Reszta trof

• Zgadzam się - trofea bardzo fajne, różnorodne ale jednak zbyt łatwe moim zdaniem (najłatwiejsza platyna do tej pory). Co do GAU, parę postów temu podałem bardzo dobry sposób na nabicie trofika za kill

Opublikowano

Jack of All Trades ? Get 15 Triple Threat Medals

Taki jest opis trofeum, czyli wychodzi na to, że zabicie w jednej rundzie trzech z karabinu, trzech z pistoletu i trzech granatem.

A Tripled to zabicie szybko trzech wrogów.

Chyba :thumbsup:

Opublikowano

to jest chyba potrójne za grożenie

ciekawe czy te medale bedzie sie zdobywać tylko na DM czy np na grabieży będzie zaliczać

wczoraj wpadło ost trofeum z DLC i na chwile obecną znowu jest 100%

Edytowane przez TWISTER1981PL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakaś szansa, że znajdę 9 osób na grilowanie i szybkie potrójne zabicie :turned: ?

Opublikowano

Zgłoś się do Hysza - on Ci pomoże xD Już raz "to" robił (pomagał) :]

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

(pipi)a zrobiłem, nie jestem (pipi)ą trofeową ;( pomagałem innym.

Edytowane przez Hysz
Bo tak!

Opublikowano

Mam takie pytanie jeśli gram w co-op w trybie sieciowym, to zabici tam przeciwnicy liczą się do trfeów np z head shotami lub za bronie?

Opublikowano

Grigori, co do "Protectorate" to nie lepiej spróbować zebrać 10 osób [2x5] ? w sposób opisany przez Ciebie jest na pewno lepszy niż normalne granie ale i tak problematyczny ... a przy okazji może zlitujecie się i dacie zrobić bbq i triple kille w deathmatch'u :teehee:

Co-opa miałem robić od wtorku z kolesiem, który miał załatwić trzeciego; więc jak by nie było tego trzeciego to zapraszam. ALE, że sam jestem zainteresowany co-op'em to możesz mnie wpisać na swoją listę [na razie mam tylko jedną misję na hard]- hs jest, czas w tygodniu od 18.00/20.00 [w zależności od dnia] do 24.00.

edyta:

Co-op - wszystkie pucharki z tym związane w obu DLC. Koniecznie wymaga to cierpliwości i zgrania, więc bez headsetu i samozaparcia nawet się nie wpisuj.

1. Grigori

2. TAKESHI-X-PL

3.

Edytowane przez TaKeShiX

Opublikowano

Jakby się tyle osób zebrało. Ale wątpię.

popytam osoby z mojej listy, które byłyby chętne a nie są chyba na forum [z dwie na pewno] i wpisze je ...

z 10 by się nazbierało ale weź się spotkaj w tym samym czasie :turned: ...

Opublikowano

dzisiaj będę po 20 więc możemy pograć copa najchętniej przeszedłbym te 3 mapy na crushingu i ten nowy tryb nie pamiętam jak się nazywał ewentualnie jakby nie było kompletu możemy pograć zwykły mecz

Opublikowano

Nikt nie chce pograć w tego Plundera?

ja jak mogę to chętnie

Opublikowano

Medal Protectorate z drugiego DLC. Potrzeba 5 osób, gramy w Plundera rzecz jasna i patent polega na tym, że jedna osoba nosi (nie rzuca) skarb póki żyje, reszta jej broni. Nie zanosimy go do skrzynki. I tak w kółko, ci co mieli mało fragów i medali Defender (po tym można poznać, czy się obroniło tragarza) podnoszą skarb i oni są bronieni. Da się tak zrobić te medale, trochę to trwa, ale na pewno dobra zabawa. Wymagany headset ku uciesze uczestników. ;]

1. Grigori

2. Takeshi

3. Kapa_pl

4.

5.

Na razie brak planów, tylko jutro mi nie pasuje. Wieczorami jestem dostepny

Co-op - wszystkie pucharki z tym związane w obu DLC. Koniecznie wymaga to cierpliwości i zgrania, więc bez headsetu i samozaparcia nawet się nie wpisuj.

1. Grigori

2.TAKESHI-X-PL

3.Kapa_pl

Na razie brak planow , tylko jutro mi nie pasuje.Wieczorami jestem dostepny.

Dobrze by było ciut prędzej wiedzieć na kiedy się ustawiamy. Pozdrawiam

Dopisywać się do listy kopiując post i dodając swoją ksywkę w odpowiednie pole.

Opublikowano

Ja jestem chetny jak nadal aktualne jak cos szukac na ps3 PolyeGeon

Opublikowano

tak aktualne. Grigori proponuje rzucić konkretnym terminem:

Wtorek (01.06) godz. 20.00 - pisać czy Wam pasuje

Medal Protectorate z drugiego DLC. Potrzeba min 8 osób, gramy w Plundera/Grabież w WLG [5 zakładka od prawej, nie wiem jak jest po eng [w zależności od ilości osób] . Szansa na wylosowanie się grabieży w tym trybie to 1/6 ale tam jest najmniej ludzi i jest szansa zagrać 3vs3 bez przypadkowych osób. poza tym po wylosowaniu DM albo likwidacji można nabijać medale tripled/bbq jakby komuś brakowało.

żeby zrobić protectorat bezproblemowo potrzeba 10 osób...

1. Grigori

2. Takeshi-X-PL

3. Kapa_pl

4. Jaro7PL

5. PolyeGeon ?

6.

7.

8.

9.

10.

Mam nadzieję że osoby {kapa, herbatnik ..) z poprzedniej ustawki się za bardzo nie zniechęciły bo nie wyszła za dobrze ..

Edytowane przez TaKeShiX

Opublikowano

Nie Takeshi, jak nie będzie minimum 8 osób, to nam nic z tego nie wyjedzie. Najlepiej, jakby był komplet. Skończy się tak jak poprzednio.

aj, i zapomniałem dodać, że od czwartku do poniedziałku, to mnie na pewno nie będzie.

myślę że 6 cierpliwych osób dało by radę ;) , ale wiadomo że im więcej tym lepiej 8 lub 10.

ok zmienię na wtorek, może do tego czasu więcej się znajdzie...

zainteresowani patrzyć stronę wcześniej i się dopisać

Edytowane przez TaKeShiX

Opublikowano

Ja na pewno jestem wiec ten znak zapytania mozna usunac jak cos kontakt na gg bo tam czesto przebywam ;)

Opublikowano

Ja na pewno jestem wiec ten znak zapytania mozna usunac jak cos kontakt na gg bo tam czesto przebywam ;)

znak zapytania bo nie podałeś w jasny sposób PSN ID, po drugie napisz czy Ci pasuje wtorek [za tydzień] 20.00

Opublikowano

Wtorek 1 czerwca na dzisijesza dzien mi pasuje ale wiadomo jak to jest planujac z takim wyprzedzeniem moze cos wypasc...ale jesli nic dziwneg osie nie wydarzy to jestem gotowy i zwarty

Opublikowano

Dopisuje sie.

1. Grigori

2. Takeshi-X-PL

3. Kapa_pl

4. Jaro7PL

5. PolyeGeon ?

6. Jareczek_PL

7.TWISTER1981_PL (o ile nic mi nie wypadnie to powinienem być)

8.

9.

10.

Opublikowano

zgłaszam się jak narazie mi pasuje termin :)

Dzięki za ostanią ustawke :) jak będzie kolejna to chętnie się pisze ? :)

Edytowane przez Old_Kyo
Używamy opcji 'Edytuj'.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przejrzałem większość stron tego tematu i pomyślałem, że kilka rzeczy wypadałoby sprostować (albo przeoczyłem jak było...), może się komuś przyda kto jeszcze nie grał/nie wziął się za trofea tej zacnej gry.

Mordowałem się ze Steel Fist Masterem (albo Expert, już nie kojarzę - w każdym razie ten za 10 pod rząd), dobrą godzinę. Poszperałem po forum i podobno wpada tylko jeśli nie będziemy używać aimingu z L1. Myślę, że to trofeum jest zaglitchowane. Za 5 wpadło mi celując L1, za 10 dopiero kiedy przestałem - za pierwszym razem nawet. Możliwe że wersja gry ma tutaj jakieś znaczenie (bo wielu twierdzi, że wpada i z celowaniem, niby na filmikach też są z celowaniem). Także jeśli ktoś się z tym męczy warto spróbować bez L1. v1.20 (wersja do sprawdzenia m.in w Game Data).

Co do skarbów: jest 101. Strange Relic też się wlicza i na koniec widnieje jako 101/100. Tka samo jak komuś, mi wpadł trofik za przy stu (czyli zamiast za 100, to za 99+jajko).

- - -

No i wiem już że Crushingu w U2 nie zrobię. W "jedynce" mordowałem się tylko z tym zalanym kanałem i na statku w deszczu, w "dwócje" takich akcji jest mnóstwo, tam gdzie dostaje się pierwszy raz granaty, most w tybecie, ostatni boss, grubas w pociągu itd. Co za bezsens. :/

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Połowę to i ja przeszedłem, tyle że jest kilka misji, w których mi "nerw" nie starcza. Najbardziej przegięci są kolesie w tych pancerzach z tytanu... Łapią z 5 headshotów - jakiś nonsens. :/

Opublikowano

Na pancernych nieocenione są granaty, ciepiesz dwie sztuki po wpakowaniu kilku kulek i kolesi nie ma, albo korzystasz z magnum ;)

Opublikowano

Jatka w The Dig i ostatni boss to hardcore (przynajmniej dla mnie :P). Ile ja k* nasłałem to tylko moi sąsiedzi wiedzą... ale platyna wpadła. Rządzę. ;p