Opublikowano 4 czerwca 201014 l Obecnie multi MW2 i czasem pyknę operację specjalną ,czekam na GoW2 i jadę z dodatkiem ALL FRONTS ... .W drodze także ALAN WAKE ... mniam . A w miedzy czasie TOY SOldiers ,Geometry Wars ,Doom 2 i kilka innych arcade .jest w czym wybierać
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Ja w tej chwili ogrywam 2010 FIFA World Cup oraz Bad Company 2. Obydwie gry bardzo mi się spodobały więc polecam .
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Assasin's Creed, kontynuuję grę zaczętą spory czas temu. Po takiej przerwie nie czuć znużenia i sie naprawdę przyjemnie gra.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Tyle gier na zmiane, ze nie wiem za co i w jakiej kolejnosci sie zabrac: - Fallout 3 - GTA 4 - Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - Mass Effect (do niedawna ) - DMC 4 - Alan Wake A juz do mnie jedzie Mirror's Edge O_o
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Czekam na Alan Wake'a , czekam az naprawią multi w GoW2 ... a tłukę MW2 na multi i czasami jakaś arcad'ówka
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Skończyłem Nier i wziąłem się za Batman Arkham Asylum, który był moją największą zaległością za 2009 rok. Gierka miecie. W kolejce czeka Lost Via Domus.
Opublikowano 10 czerwca 201014 l wciagnelo mnie call of duty 3 ktore mam juz chyba od 3 miesiecy i tak sobie pykam na tym najwyzszym poziomie trudnosci, spoko gra.
Opublikowano 11 czerwca 201014 l GoW2 !!!! na multi świetna sieka ,a w przerwach pomęczę alana i poszukam tych termosów i innych znajdziek
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Dokładnie jak gram od 4 dni to nie miałem ani jednego zlagowanego meczu , jedyny byl to wyszukiwanie meczy w tyg ,bo na weekend to migiem wyszukuje ludzi . zeby nie robic ot. To gram w GoW2 na multi i nast. tydzień cały także GoW2 bo dają XP x6
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Gram w Dead Space po raz 5(znalazłem skarb Peng ludzie ) Czekam na Dead Space 2 (JESTEM CHOLERNIE WIELKIM FANEM DEAD SPACE'A ) :potter:
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Skarb Peng to dosc ciezkie bylo choc byl tak blisko i byl tak widoczny xD Gram w Mirror's Edge i niecierpliwie czekam na sequel.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Dalej MW2 na multi , nowy mappack na prawdę zacny jest ! ME2 singiel - przejście nr 2
Opublikowano 18 czerwca 201014 l - Dwie misje do końca w Red Dead redemption i tak narazie zostanie. Narazie pohasam po prerii i porobię poboczne. - Ostatni epizod w Split/ Second i pewnie jeszcze dzisiaj zobaczę creditsy - w kolejce do nadrobienia FPSowe zaległości- Wolfenstein i Legendary a w wolnym czasie Puzzle Quest i Joanna d'Arc na PSP
Opublikowano 19 czerwca 201014 l GoW2 ... i chyba tak pozostanie jeszcze na długo do puki chętnych do gry nie braknie MW2 multi w przerwach Arcadóki ..... brak czasu a jest w czym wybierać
Opublikowano 20 czerwca 201014 l głównie GoW 2 multi (mam nadzieję że zrobią coś z tym wyszukiwaniem meczy bo ostatnio coś naknocili, do lagów to już sie przyzwyczaiłem - cienkie łącze mam xD ), UT3 ... i w sumie tyle w nic więcej mi sie nie chce ;]