soggare_PL 0 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Prince of Persia i GTA IV aktualnie.. potem juz czekaja Condemned i Condemned 2, The Darkness i Devil May Cry 4... będzie co robić, tym bardziej że już coraz zimniej :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 No, teraz: F1 2010, Rock Band 2, Brutal Legend i duużo dem. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Skończone Split/Second , czas zacząć... CONVICTION ; i bezustannie na multi MW1/2 , mam już ok. 720h stażu z grą , czy ja jestem normalny ? Edytowane 3 Października 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Po raz drugi próbowałem się zabrać za GTA4 i po raz drugi spasowałem. ja rozumiem fajne miasto, dość wyraziste postaci (choć np. motywacja działań Niko jest dla mnie mocno nieprzekonująca), ale na Boga- po co wrzucań pierdyliard misji od setki zleceniodawców, skoro już przy 5 robi się monotonnie- pojedź (taksówką bo szybciej), zabij, tyle. Teraz powoli wgryzam się w Bioshocka, robiąc sobie rundki po 30minut maks, bo od czasu Half Life'a 2 żadna gra tak zabójczo nie stymulowała mojej gaming sickness Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zgadza się GTA IV fajne ale cholernie monotonne sam spasowałem ,apodchodziłem 2 razy teraz zagrywam się w Red Dead Redemtion ... niby to samo GTA na dzikim zachodzie ...ale ten klimat ,widoczki ,misje fajne .Mam już 60% gry w 15H jakoś sie nie znudziło .Jedyne co przeraża to zbieranie tych cholernych kwiatków . W GTA IV było 100 gołębi tu mamy chyba 10x tyle kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pożegnałem się z Dead Rising 2 (świetna gra) i wziąłem się za moją największą zaległość z tego roku czyli Red Dead Redemption. Kocham Rockstar! Każda ich gra, czy to GTA czy Bully, wciąga mnie od początku, zachwyca wszystkim i zapewnia wiele godzin zabawy. Grając w RDR od razu mi się przypomniały czasy przedszkola i bale przebierańców gdzie każdy był kowbojem i miał rewolwer. Cytuj Odnośnik do komentarza
skiper01 0 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 aktualnie katuje Guitar hero 5 i powiem, że jest za(pipi)isty fun. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) w koncu sie zmobilizowalem i skonczylem cod 4 na veteranie w sumie nie calakuje gier bo nie mam na to czasu i checi ale kampanie mw milo bylo odswiezyc a w oczekiwaniu na black ops i dodatek do alana wracam na multi mw 2 Edytowane 11 Października 2010 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
KrychOo 2 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) aktualnie Cod mw2/1 Medal of honor i czasami guitar hero metallica Edytowane 13 Października 2010 przez KrychOo Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Obecnie na pierwszym planie Medal Of Honor ... całkiem spoko gierka ,na pewno miłe zaskoczenie po tym co mżna było przeczytać przed premierą . RDR ... dużo do zrobienia jeszcze aby calaczka wbić ,ale tytuł wybitny . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bandi 5 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 - Enslaved - ukonczone, ale czeka hard - wciąż Forza 3 - Splinter Cell Conv jak znajdę czas Cytuj Odnośnik do komentarza
LeowhyStacjaKultura.pl 0 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 HALO:REACH To moja pierwsza styczność z serią HALO i szybko po odpaleniu gry zorientowałem się,że straciłem sporo. Po REACH skuszę się na poprzednie części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemi06 0 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ja obecnie Alan wake ostatni poziom trudności (żeby nie było najniższego w ogóle nie ruszałem) Mass Effect 2 przeszedłem 3raz co dało mi wszystkie achivy No i szukam gier by wydać trochę pieniędzy na celowniku Dragon Age. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 (edytowane) Ja obecnie zaczynam przygodę z Crackdown 2. Na tapecie jeszcze jest LIMBO Edytowane 19 Października 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ac2, a do tego rozgrzebane pgr4, saboteur, condemned 2, c&c3, call of duty 3 które nie wiem czemu postanowiłem skończyć na veteranie, epizody z gta, moh airborne i sacred 2. Nie wiem kiedy to skończę, pewnie nigdy a viking już czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Brutal Legend. Obawiałem się. Obawiałem się czy ta gra bedzie powrotem do klasy Tima Schaffera z lat 90tych czy średniakiem w stylu Psychonautów. No i teraz biję się pierś. Jakże durnym byłem wątpiąc:rolleyes: Muszę przyznać że od kilku lat żadna gra mną nie pozamiatała jak starą szmatą tak jak zrobiło to właśnie Brutal Legend. Niby metalu nie słucham, tematem się nie jaram a jednak siedzę przed konsolą i cieszę się gówniarz. Ta gra ma moc... 'Through fire and flames...je je je' Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Troche MoH'a i New Vegas. Raz po raz zagram meczyka w Fife 11. Z niecierpliwością czekam Two Worlds 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Aliens vs. Predator, ale gra nie umywa się do poprzedniej części (czyli AvP 2)... Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Alan Wake na zmianę z Red Dead Redemption. Dwie najlepsze gry tego roku i nie wiem czy nie najlepsze w jakie grałem na tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Zgadzam się, gry wspaniałe, a ja dokładam do nich Mass Effect 2 w który znów gram żeby poznać wreszcie wszystkie dotychczasowe dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jeszcze trochę MoHa i zabieramy się w końcu do Alan'a Wake'a Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 nareszcie otrzymalem przesylke ze stanow z marvel ultimate alliance gold edition wiec od dzisiaj w to gram i od czasu do czasu multi mw2 w oczekiwaniu na black ops Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Medal of Honor obczajam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Kumpel przyniósł to gram w singla MW2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 AvP odpuściłem, mykam w Brutal Legend, cud-miód gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi