Opublikowano 2 stycznia 201114 l Autor Odbieram dzisiaj konsole (wymianka poszla na ps3 coby gt5 sprawdzic ;]) i zaczynam ogrywac swiateczne zakupy (Undead Nightmare, Limbo, Lara Croft GOL, Monday Night Combat, Hydro Thunder Hurricane, Perfect Dark i Quake Arena Arcade ) PS Zaszalalem jeszcze i dodalem do tego Battlefield BC2 z Games on Demand Niestety nie styknie juz na Vietnam Edytowane 3 stycznia 201114 l przez BartIrlandia
Opublikowano 5 stycznia 201114 l No do mnie dotarło wczoraj AvP a przed remontem męczyłem Dragon Age'a i Dead Space popijając God of War 3
Opublikowano 7 stycznia 201114 l BF: Bad Company 2 w multi - od marca 2010 (niezmiennie) Ostrzę kły na RDR Undead Nightmare, który już do mnie szybuje.
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Ledwo skończyłem DIRTa (po raz pierwszy na x360, po raz bodaj 5 w ogóle), a już dorwałem Just Cause 2, czaiłem się na to niezwykle długo, ale muszę stwierdzić, że ta gra jest genialna. Czysta zabawa, jeden wielki plac zabaw Do tego z dziewczyną ogarniamy karierę w Rock Band 2, a w kolejce czeka też Alan Wake, kupiony z oboma DLC. Po raz pierwszy stwierdzam, że w najbliższym czasie nie muszę kupować następnych gier Może tylko piosenki do RB.
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Ja ostatnio odpaliłem Trials HD, które kupiłem X czasu temu i chyba zaczynam łapać czemu jest takie popularne
Opublikowano 8 stycznia 201114 l Ja zaś powróciłem do calakowania Alana Wake'a. Jest to chyba gra, w której jest najwięcej rzeczy do zbierania, aż powoli mi się odechciewa
Opublikowano 8 stycznia 201114 l Wkręcam się powoli w BC2Vietnam i od tygodnia zabieram się za odpalenie POP-a Zapomniane Piaski... odpale za tydzień
Opublikowano 8 stycznia 201114 l SC:Conviction...po tych wszystkich negatywnych opiniach, nowe przygody Sama pozytywnie mnie zaskoczyly
Opublikowano 8 stycznia 201114 l Tez gram - ale jakos mnie nudzi, nie lubie stealthu. Najblizsza przyszlosc to dokonczenia AC2, RDR, DeathSpanka i Shadow Complex.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Dosłownie męczę Alan Wake nudne jak flaki z olejem ... Na multi dla relaksu BC2 . W najbliższym czasie JC2 i Ghostbsters a co ... Z arcadówek Plants vs. Zombies i Castle Crashers
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Ostatnio zacząłem grac w SC Double Agent:),swietna gra,grafika tez niezła polecam wciągnął mnie:) ,troszeczke tez i w AC II oraz G.R.A.W niedługo Batman AA dojdzie:)
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Aktualnie NFS:HP (Polecam!!), mam zamiar ukończyć wszystko na złoto - a kiedy to już nastąpi zatapiam się w RDR : )
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Mam Xa od świąt i ogrywam Fable 3, SC-Convictio, Alan Wake. Nie wytrzymałem do premiery na PS3 i kupiłem w weekend Mass Effect 2 - jestem oczarowany
Opublikowano 10 stycznia 201114 l The Orange Box - Half-life 2 już dawno skończone, HL2 Episode 1 - jeszcze troche i końcówka gry . No a potem, Episode 2 .
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Autor Ostatnio glownie Battlefield BC2 on-line i zaczalem Undead Nightmare
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Nadrabiam zaległości: Gears of War 2 + w przerwach Forza3 no i Castlevania Edytowane 15 stycznia 201114 l przez Ofsajd
Opublikowano 16 stycznia 201114 l Borderlands - aż mi wstyd, że dopiero tą gierkę "odkryłem" (co-op anyone?). CoD Black Ops - Veteran na przemian z multi. Kończę Bayonette.
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Prince of Persia 2010 i na multi na zmiane COD-Y i BF-Y Edytowane 18 stycznia 201114 l przez TheBesTia
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Fable III. Super gra, gorsza od dwójki, ale i tak świetnie się bawię i jeszcze sporo rzeczy mam do zrobienia w Albionie.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Multi na sportowo FIFA11 W singlu za(pipi)ista arcadówka Plansts Vs Zombi