Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 182,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Burnout Revenge multi <zzzzzzzzziąąąąąąąąą>

Opublikowano

Fifa na multi .. świetna gierka i dużo zabawy .

CoD: BO w singlu ... straszna bieda ni jak się ma ta gra do MW2 singiel słabiutki i wcale nie zachęca do grania ,a multi całkiem sympatyczne tylko nieco wolniejsze niz w MW2 .Ale da się grać .

I tak cioram sobie w obie gierki na zmianę :teehee:

Opublikowano

Just Couse 2 -dla mnie najbardziej wciagajacy sandbox na tych konsolach ! MIOD !

Opublikowano

Od premiery tylko Dragon Age II , wkręciłem się na maxa i do jej pełnego zakosztowania (czyt: ukończenia) nie widzę innych pozycji.

Edit: Ukończone DAII , w między czasie pograłem w ME2 Arrival (bardzo chwale) , troche ciupie w MW2 na multi jak jest swojska ekipa. Ostatnio zakupiłem DLC z Da Vincim do Brotherhood i Wormsy2 z promocji(DOTW) z dodatkiem , więc grać w co jest...

Edytowane przez TheBesTia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

od dzisiaj Tales of Vesperia na zmiane z multi black ops i midnight club la

Opublikowano

Mam trochę wolnego czasu i nabyłem kilka najbardziej mnie kręcących gierek. Na pierwszy ogień poszedł Crysis 2 i NFS Hot Pursuit. Obie gierki wgniotły mnie w fotel przy pierwszym odpaleniu. Grafa i grywalność idą w parze. W między czasie gram w urocze Sonic & Sega All-Stars Racing.

Opublikowano

Staram się ograniczać ilość tytułów, które wkładam do konsoli, bo już miałem tendencję do rozgrzebywania i odkładania na półkę. W związku z tym na tę chwilę dokańczam NFS:MW, w kolejce czeka NFS:HP, a w temacie multi FIFA10, Halo:Reach i jakieś arcade.

Opublikowano

Deadly Premonition - dawno żadna tak mnie nie wciągnęła. Świetny klimat, pokręcony bohater. Jeśli kogoś nie razi grafika rodem z Dreamcasta to jak najbardziej polecam, lepsza atmosfera miasteczka w klimatach Twin Peaks niż Alan Wake!

Opublikowano

Widzę, że nie tylko mnie wciągnęła ta gra. Jeśli komuś nie przeszkadza grafika, animacja i mechanika gry rodem z PS2 to napewno mu się ten tytuł spodoba. Świetny klimat, fabuła, bohater, rozmowy z Zahem o filmach klasy B z lat '80 :D - warto kupić - polecam wszystkim :)

Opublikowano

- Mortal Kombat 9

- Crysis 2 ukończony, ale nie do końca odłożony

- wracam do Bulletstorma

Opublikowano

Od 4 dni Dead Space.. miazga! Siedział ściągnięty z xbla dobre 2 miesiące i wkońcu się doczekał odpalenia. I teraz nie mogę się oderwać. A takto Fifa 11 po necie. W kolejce czeka Darksiders ;)

Opublikowano

Bulletstorm - polecam, choć raczej ta gra nie jest wieczna - w końcu zaczyna się nudzić, nawet w multi :(