Opublikowano 17 marca 201114 l Kinect Sports i AC:B na zmianę.. potem w kolejce tyle gier na dysku i na półce, że do wakacji mam co robić ; )
Opublikowano 20 marca 201114 l Fifa na multi .. świetna gierka i dużo zabawy . CoD: BO w singlu ... straszna bieda ni jak się ma ta gra do MW2 singiel słabiutki i wcale nie zachęca do grania ,a multi całkiem sympatyczne tylko nieco wolniejsze niz w MW2 .Ale da się grać . I tak cioram sobie w obie gierki na zmianę
Opublikowano 22 marca 201114 l RDR : Undead Nightmare rewelacja & Crysis 2 Edytowane 22 marca 201114 l przez chris85
Opublikowano 22 marca 201114 l Just Couse 2 -dla mnie najbardziej wciagajacy sandbox na tych konsolach ! MIOD !
Opublikowano 30 marca 201114 l Odrabiam straty, Metro 2033 zakończone (+ równolegle książka), teraz zwiedzam Rapture w Bioshock.
Opublikowano 30 marca 201114 l Od premiery tylko Dragon Age II , wkręciłem się na maxa i do jej pełnego zakosztowania (czyt: ukończenia) nie widzę innych pozycji. Edit: Ukończone DAII , w między czasie pograłem w ME2 Arrival (bardzo chwale) , troche ciupie w MW2 na multi jak jest swojska ekipa. Ostatnio zakupiłem DLC z Da Vincim do Brotherhood i Wormsy2 z promocji(DOTW) z dodatkiem , więc grać w co jest... Edytowane 11 kwietnia 201113 l przez TheBesTia
Opublikowano 15 kwietnia 201113 l od dzisiaj Tales of Vesperia na zmiane z multi black ops i midnight club la
Opublikowano 15 kwietnia 201113 l Mam trochę wolnego czasu i nabyłem kilka najbardziej mnie kręcących gierek. Na pierwszy ogień poszedł Crysis 2 i NFS Hot Pursuit. Obie gierki wgniotły mnie w fotel przy pierwszym odpaleniu. Grafa i grywalność idą w parze. W między czasie gram w urocze Sonic & Sega All-Stars Racing.
Opublikowano 15 kwietnia 201113 l Staram się ograniczać ilość tytułów, które wkładam do konsoli, bo już miałem tendencję do rozgrzebywania i odkładania na półkę. W związku z tym na tę chwilę dokańczam NFS:MW, w kolejce czeka NFS:HP, a w temacie multi FIFA10, Halo:Reach i jakieś arcade.
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Deadly Premonition - dawno żadna tak mnie nie wciągnęła. Świetny klimat, pokręcony bohater. Jeśli kogoś nie razi grafika rodem z Dreamcasta to jak najbardziej polecam, lepsza atmosfera miasteczka w klimatach Twin Peaks niż Alan Wake!
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l Widzę, że nie tylko mnie wciągnęła ta gra. Jeśli komuś nie przeszkadza grafika, animacja i mechanika gry rodem z PS2 to napewno mu się ten tytuł spodoba. Świetny klimat, fabuła, bohater, rozmowy z Zahem o filmach klasy B z lat '80 - warto kupić - polecam wszystkim
Opublikowano 24 kwietnia 201113 l - Mortal Kombat 9 - Crysis 2 ukończony, ale nie do końca odłożony - wracam do Bulletstorma
Opublikowano 26 kwietnia 201113 l Alien Breed Trilogy, akutalnie część drugą, Sonic & Sega Allstars Racing, Knights Contract
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Od 4 dni Dead Space.. miazga! Siedział ściągnięty z xbla dobre 2 miesiące i wkońcu się doczekał odpalenia. I teraz nie mogę się oderwać. A takto Fifa 11 po necie. W kolejce czeka Darksiders
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Bulletstorm - polecam, choć raczej ta gra nie jest wieczna - w końcu zaczyna się nudzić, nawet w multi