Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

BartIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MasterShake
Opublikowano

Skończyłem deadly premonition. Gra strasznie nierówna, wiele archaizmów, dziwnych rozwiązań, przez większość czasu lecą 4 utwory a mimo to wciąga jak bagno. A teraz l.a. noire.

Opublikowano

Singiel:

- From Dust

- Ms. Splosion Man

- Castlevania na najwyższym + triale i zbieractwo

COOP:

- RE 5 - Vetren, zbieractwo, dodatki

- Ms. Sposion Man

- Dead Block

- Lara C. GOL - zbieractwo do calaka

Multi:

- BF1943 - jak zawsze

- RE 5 Versus

Opublikowano (edytowane)

Skate 3, Medal of Honor multi, Homefront. Forza 3 po kilku dniach ostrego katowania poszla w odstawkę.

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

Jak nieustannie Forza 3 z przerwami na Mortal Kombat.

Ostatnio mialem troche czasu wiec w koncu skonczylem pierwszego batmana o zabralem sie za AC, ostatnio znudzilem sie jedynka wiec moze tym razem mi sie uda wysiadziec do konca. W kolejce RDR i Bioshock 2.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po Alanie strzelam sobie relaks przy Naruto: The Broken Bond - przyjemna produkcja dla fanów anime. Dzisiaj mam nadzieję dorwać w swe łapy Dragon Age Origins, wtedy będę rzeźniczył plagę.

Opublikowano

Ostatnio coś mam hype na Splinter Cell. Ukończyłem w dwa intensywne wieczory "konwikcję" i teraz czekam na przesyłkę z Double Agent. W przerwie zabawiam się RDR: Undead Nightmare - całkiem miły dodatek do niezłego oryginału.

Opublikowano

Grasz w Splinter Cella od tyłu ; D ? Ja pykam w FIFE 11 i zastanawiam się czy zaczynać LA Noire czy grać dalej w castlevanie (narazie jeden chapter za mną więc nie wiem xD)

Opublikowano

Ano tak wyszło, wpierw kupiłem tego najnowszego, a potem dopiero naszła mnie ochota na starocia (nota bene ukończyłem go kiedyś na PS2, ale nic już z tego nie pamiętam - ponoć PS2'kowa wersja była jakoś okrojona/zmodyfikowana pod słabszą konsolę, więc z chęcią przejdę od nowa)