Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Faktycznie masz racje! Nawet w to gralem (pamietam misje w podpalonym więzieniu). No zdecydowanie okrojone było hehe. Faux pas moje sorry : )

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 181,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

A ja wczoraj zassałem dodatek Vietnam do Bad Company 2. Czemu wcześniej tego nie zrobiłem? Nie wiem. Normalnie klimat jak w Full Metal Jacket :) I ta muzyczka. Czasami z przelatujących helikopterów słychać Valkirie :)

Tylko coś serwery pustawe. Wczoraj w nocy grałem sam przeciwko trzyosobowej drużynie, ale parę fragów z miotacza płomieni wpadło :)

Przez niemal godzinę grania zarobiłem może z 500 punktów doświadczenia. A jak na koniec wróciłem do podstawowych trybów gry to po pierwszej rundzie na pełnym serwerze miałem prawie 5000.

Opublikowano

Po tygodniach posuchy z porządnymi pozycjami, wziąłem się za pierwszy z hitów tej jesieni - Deus Ex. Gra jest genialna.

Opublikowano

Przełączam sobie X'a pod mój TV koło łóżka (monitor na stałe zajął laptop, nie chce mi się kabla przełączać co chwilę) i zaczynam na nowo Final Fantasy XIII. Tym razem czas przejść tę grę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tyle lat gra ma na karku, a dopiero pierwszy raz zabrałem się za Gearsy 1 - już praktycznie końcóweczka. IMHO wizualia są lepsze niż w niejednej dzisiejszej grze.

Dziś jeszcze liznąłem nowo zakupioną L.A. Noire, co pewnie zajmie kawałek czasu.

Opublikowano

Gears of War 3 - przez najbliższe 3 miechy na pewno nie zagram w nic innego. A może...?

Opublikowano

jak wyżej :D

Opublikowano

Ostatnio moje dni wyglądają tak....gram w Gearsy potem pogram ze znajomymi w Splintera,parę walk w SSF4,Gearsy......prawie zawsze do 4-5 rano XD

Opublikowano

ostatnio Gears of War 3 no i oczywiscie codzienna obowiazkowa porcja CoD: MW2 online z zalozenia 2-3 rundki dziennie a w praktyce konczy sie o 3 nad ranem :music:

Opublikowano

MoH Airborne - zacna szpila , gram na expercie i daje popalić . Ostatnia dobra gra o 2 WŚ . Teraz same iraki i afganistany <_<

Opublikowano

Mafia 2 obecnie. Zayebiste. Aktualnie robię chapter

w więzieniu. Uwielbiam takie klimaty, jest gęsto.

Przyszły tydzień zapewne Enslaved & Girsy 2

Edytowane przez Red_XIII

Opublikowano

Gears of War 3 i do nowego Batmana nic innego...

Dokładnie tak samo, niestety trzeba jeszcze czekać prawie 3 tygodnie.

Opublikowano

FIFA 12 z angielskim komentarzem jest znacznie przyjemniejsza. :) Bede rowniez musial dokonczyc Fable III.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Zacząłem Shifta 2 - po zmianie ustawień pada da się całkiem przyjemnie jeździć.

A dalej w tygodniu dojdzie do tego jeszcze LA Noire ;)

Opublikowano

Skończyłem MoH Airborne . Wkur.wiłem się na tą grę . Od razu na extreme zacząłem przechodzić grę by się nie dupcyć z normalami i casualem . A po przejściu dostałem aczika za przejście na extreme , nie przejdę już tej gry więcej . Ale robiąc extreme mogły by wpaść acziki za niższe poziomy :/ . Giera za(pipi)iaszcza jest , choć ma swoje błędy i niedociągnięcia . Najlepsza 2 WŚ IMO . Dziś pora skończyć Bulletstorma na najtrudniejszym poziomie (ciekawe czy tam też z aczikami takie jaja będą?)

Opublikowano

pora skończyć Bulletstorma na najtrudniejszym poziomie (ciekawe czy tam też z aczikami takie jaja będą?)

nie będą, jeśli dobrze pamiętam przechodziłem od razu na najwyższym poziomie i dostałem GSy za wszystkie.

Wracając do tematu - gram w FIFĘ12, ściągnąłem też pierwszego Crysisa ale zostawiam go sobie na trochę później

Edytowane przez milekp

Opublikowano

GoW3 zacna gierka ,multi zassało mnie totalnie ,horda bajeczne ,sam singiel bardzo ciekawy .... ale co z tego jak siedzę cały czas na multi :D i ten stan rzeczy nie zmieni się szybko .

Opublikowano

Obecnie GoW 3, a przede mną jeszcze zaległe obie części Mass Effect oraz Dead Space. Żyć nie umierać.