Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Faktycznie masz racje! Nawet w to gralem (pamietam misje w podpalonym więzieniu). No zdecydowanie okrojone było hehe. Faux pas moje sorry : )
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Red Dead Rademption, po kilku odsuniętych tytułach ten jest prawdziwą perełką.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l A ja wczoraj zassałem dodatek Vietnam do Bad Company 2. Czemu wcześniej tego nie zrobiłem? Nie wiem. Normalnie klimat jak w Full Metal Jacket I ta muzyczka. Czasami z przelatujących helikopterów słychać Valkirie Tylko coś serwery pustawe. Wczoraj w nocy grałem sam przeciwko trzyosobowej drużynie, ale parę fragów z miotacza płomieni wpadło Przez niemal godzinę grania zarobiłem może z 500 punktów doświadczenia. A jak na koniec wróciłem do podstawowych trybów gry to po pierwszej rundzie na pełnym serwerze miałem prawie 5000.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Po tygodniach posuchy z porządnymi pozycjami, wziąłem się za pierwszy z hitów tej jesieni - Deus Ex. Gra jest genialna.
Opublikowano 4 września 201113 l Przełączam sobie X'a pod mój TV koło łóżka (monitor na stałe zajął laptop, nie chce mi się kabla przełączać co chwilę) i zaczynam na nowo Final Fantasy XIII. Tym razem czas przejść tę grę.
Opublikowano 20 września 201113 l Tyle lat gra ma na karku, a dopiero pierwszy raz zabrałem się za Gearsy 1 - już praktycznie końcóweczka. IMHO wizualia są lepsze niż w niejednej dzisiejszej grze. Dziś jeszcze liznąłem nowo zakupioną L.A. Noire, co pewnie zajmie kawałek czasu.
Opublikowano 21 września 201113 l Gears of War 3 - przez najbliższe 3 miechy na pewno nie zagram w nic innego. A może...?
Opublikowano 24 września 201113 l Ostatnio moje dni wyglądają tak....gram w Gearsy potem pogram ze znajomymi w Splintera,parę walk w SSF4,Gearsy......prawie zawsze do 4-5 rano XD
Opublikowano 1 października 201113 l ostatnio Gears of War 3 no i oczywiscie codzienna obowiazkowa porcja CoD: MW2 online z zalozenia 2-3 rundki dziennie a w praktyce konczy sie o 3 nad ranem
Opublikowano 1 października 201113 l MoH Airborne - zacna szpila , gram na expercie i daje popalić . Ostatnia dobra gra o 2 WŚ . Teraz same iraki i afganistany <_<
Opublikowano 2 października 201113 l Mafia 2 obecnie. Zayebiste. Aktualnie robię chapter w więzieniu. Uwielbiam takie klimaty, jest gęsto. Przyszły tydzień zapewne Enslaved & Girsy 2 Edytowane 3 października 201113 l przez Red_XIII
Opublikowano 2 października 201113 l Gears of War 3 i do nowego Batmana nic innego... Dokładnie tak samo, niestety trzeba jeszcze czekać prawie 3 tygodnie.
Opublikowano 3 października 201113 l FIFA 12 z angielskim komentarzem jest znacznie przyjemniejsza. Bede rowniez musial dokonczyc Fable III. Edytowane 3 października 201113 l przez Qvstra
Opublikowano 4 października 201113 l Zacząłem Shifta 2 - po zmianie ustawień pada da się całkiem przyjemnie jeździć. A dalej w tygodniu dojdzie do tego jeszcze LA Noire
Opublikowano 5 października 201113 l Skończyłem MoH Airborne . Wkur.wiłem się na tą grę . Od razu na extreme zacząłem przechodzić grę by się nie dupcyć z normalami i casualem . A po przejściu dostałem aczika za przejście na extreme , nie przejdę już tej gry więcej . Ale robiąc extreme mogły by wpaść acziki za niższe poziomy . Giera za(pipi)iaszcza jest , choć ma swoje błędy i niedociągnięcia . Najlepsza 2 WŚ IMO . Dziś pora skończyć Bulletstorma na najtrudniejszym poziomie (ciekawe czy tam też z aczikami takie jaja będą?)
Opublikowano 5 października 201113 l pora skończyć Bulletstorma na najtrudniejszym poziomie (ciekawe czy tam też z aczikami takie jaja będą?) nie będą, jeśli dobrze pamiętam przechodziłem od razu na najwyższym poziomie i dostałem GSy za wszystkie. Wracając do tematu - gram w FIFĘ12, ściągnąłem też pierwszego Crysisa ale zostawiam go sobie na trochę później Edytowane 5 października 201113 l przez milekp
Opublikowano 5 października 201113 l GoW3 zacna gierka ,multi zassało mnie totalnie ,horda bajeczne ,sam singiel bardzo ciekawy .... ale co z tego jak siedzę cały czas na multi i ten stan rzeczy nie zmieni się szybko .
Opublikowano 6 października 201113 l Obecnie GoW 3, a przede mną jeszcze zaległe obie części Mass Effect oraz Dead Space. Żyć nie umierać.