Hum 3 699 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Katuje BF3, graficznie zjawiskowa, single player zawodzi... do multi niestety nie mam dostepu. @Red Miesiąc, to może być za mało. Drobna rada - zostaw wątek fabularny na SAM koniec(poza kilkoma pierwszymi misjami, coby w ogóle smoki latały po świecie). Po jego przejściu w moim przypadku gra straciła 75% tego, co mnie do niej przyciagało. No i idę wystawić plusa oczywiście. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Crysis 2 w czytniku... jeszcze nie zacząłem grać, ale gra w czytniku... no i zainstalowana, ale płyta w czytniku... ;P Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Torchlight skończony - no wiadomo została krypta Cieni z nieskończonymi lochami pod spodem. Ale to już randomy w sumie jak i cała gra - oprócz wątku głównego. 8/10. Bawiłem się dobrze - takie Diablo 2.5. jakby był Coop jeszcze to miód.Grałem na Hard i trudno nie było jakoś (wyjątek ostatni boss). Na normalu nie ma nawet co włączać Torchlighta. Pozdrawiam Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Skyrim - obok GTA IV to gra, przy której jak na razie spędziłem najwięcej czasu. 50h za mną i jak na razie końca nie widać! Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 U mnie rowniez Skyrim - 100 godzin na liczniku a kupe rzeczy do porobienia. Gra jest naprawde mega chyba najlepszy RPG w jaki gralem ever forever Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Castlevania LoS . Zacząłem od nowa bo nie ogarniam sejwa z 8 chaptera . Giera jest mega klimatyczna. Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 ja co piątek staram się wypożyczać jakąś nowość ale dzisiaj nic nie było nowego:(( chyba sobie walne cala trylogie gears of war... Cytuj
SorrowLast 0 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Jak grać lub włączyć splitscrenna w Dead Island? Nie ogarnąłem tego przez 1h.... Pomocy. Sorrow PL Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Darksiders, zastanawiam się dlaczego dopiero teraz w to zacząłem grać. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 ja to chyba uzalezniony od multi jestem ;/ dzisiaj mialem caly dzien na gre co zdarza sie raz na pol roku i w planych byl skyrim, a skonczylo sie glownie mulit halo, gow a na koniec mw3 musze sie ogarnac i nadrobic zaleglosci. Nie Ty jeden, singiel w grach w ost. czasie daje pitolem, te same ciągle schematy, które prowadzą głównie do pokonania ost. bossa i to mnie już jakoś przestaje kręcić, wole pojedynek z żywym przeciwnikiem.Ciesze się że dzisiaj wreszcie dopadnę DM w ME3 Cytuj
SorrowLast 0 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 nie ma split screena w DI. Czyli na jednej konsoli? Nie zagramy? To czemu jest na pudełku, że się da? Dzieki za odpowiedź... Cytuj
Linek 187 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Microsoft omyłkowo umieścił taką informację na pudełku, było o tym dość głośno po premierze Dead Island. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Tak dokładnie, nieźle się wkur'wiłem jak zobaczyłem, że się nie da. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 nieustannie od premiery Gears of War 3 - multi. dla odstresowania AC II Cytuj
Linek 187 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Próbowałem machnąć calaka w NFS:MW, ale nie potrafię przy tym usiedzieć - jeden z najgorszych NFSów ever. Model jazdy jest po prostu tragiczny, nie da się wyczuć samochodu, bo lubi sobie absolutnie randomowo wpadać w poślizgi, no i gra teoretycznie trochę kontruje za gracza, więc dodając do tego moje odruchowe kontrowanie, jest masakra. Może kiedyś do tego jeszcze wrócę, ale póki co mam dość tego czegoś. W związku z tym - standardowo gram w Fifę12, z dziewczyną gram w Batmana, no i muszę sobie znaleźć coś, do achievementowania - najbliżej mi w tej chwili do 007 Quantum of Solace. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Wczoraj zacząłem grać w Rage'a, ale byłem tak nawalony, że nie pamiętam o co chodzi... Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Nieważne, i tak nic nie tracisz. Fabuły tam nie ma. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 ME3 za mną. Zastanawiam się teraz, czy brać się za L.A. Noire czy też Lost Odyssey. ;/ Cytuj
canuks 63 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 BF3 na multi męczę + kampania i coop do zrobienia na dniach ... mam zamiar się z tym wyrobić do 27.03 gdzie wychodzi DLC do GoW3 i przesiadka ponownie na gyrosy .I znowu zacznie się rzucanie mięsem przed konsolą Cytuj
Linek 187 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 @Humulin Jeśli znasz bardzo dobrze angielski i potrafisz się skupić na grze, to zdecydowanie LA Noire, genialna fabuła, świetne wątki, które ciągną się przez całą grę, wciąż odkrywając nowe informacje, no i przede wszystkim gameplay jak nigdzie indziej. Jeśli znasz angielski tylko dobrze, lub nie będziesz się wystarczająco skupiać i kojarzyć faktów/ludzi, to możesz coś pogubić i myśleć, że gra nie ma ładu i składu. O Lost Odyssey się wypowiedzieć nie mogę, bo nie przepadam za jrpg. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Z angielskim nie mam problemów. Zacząłem L.A. Noire, jestem już na drugiej płycie. Świetna gra. Lost Odyssey poczeka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi