Opublikowano 14 marca 201213 l ja to samo la noire 2 plyta nawet machnolem sobie rockstar pass po raz 1 w zyciu
Opublikowano 14 marca 201213 l ME3 + Deus Ex + Nexuiz Zanim skończę ME3 to zapomnę o co chodzi w Deus EX, heh
Opublikowano 15 marca 201213 l Skyrim,Skyrim i jeszcze raz Skyrim po prawie dwóch latach nie dotykania konsoli kuku mi zrobił straszne .
Opublikowano 16 marca 201213 l W końcu Skyrim dodatkowo Bionic Commando i I am alive. Wszystkie świetne we własnych kategoriach wagowych
Opublikowano 16 marca 201213 l Asura's Wrath. Dobrze że niektóre japońskie studia nadal potrafią zaskoczyć czymś oryginalnym.
Opublikowano 23 marca 201213 l ninja gaiden II , dirt 3 complete edition, multi gearsy na przemian z mw3
Opublikowano 23 marca 201213 l Po przejściu Mass Effect 3 nie chce mi się w ogóle grać :confused:. Ale od niechcenia dokańczam Fable 2, potem mam zamiar dokończyć ostatnia misje w Call Of Duty World at War Edytowane 23 marca 201213 l przez Milo
Opublikowano 24 marca 201213 l Ostatnio GoldenEye bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl, a teraz Battlefield znow zlapal mnie za jaja Ostatnio przez 3 miesiace nie bylo mnie dla nikogo zobaczymy teraz, znow narobie zaleglosci w nowosciach:-(
Opublikowano 24 marca 201213 l Battlefield 3 zaczął mnie wku... wiec w ramach odpoczynku postanowiłem zapodać sobie RE4. W sam raz na zakończenie 2 sezonu The Walking Dead.
Opublikowano 25 marca 201213 l Przez najbliższy miesiąc, może i dłużej Mass Effect 3 . Edytowane 25 marca 201213 l przez TheBesTia
Opublikowano 26 marca 201213 l Driver San Francisco. Całkiem udana gierka, dużo zadań. Chociaż chciałoby się w końcu wysiąść z auta i postrzelać
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Far Cry 2 - piekna grafika (wow jak zobaczyłem rok to się zdziwiłem plus świetnie odwzorowany ogień, jak sawanna płonie to miód!!), bardzo dobry klimat, pierwszorzędnie zrobione pojazdy. Ogólnie byłby miód malina - ale schematyczność misji - dojedź, zabij, wróć i tak w kółko powoduje duża montonnie. Same dojazdy zajmują duzo czasu a wymiana ognia z podobnymi ciągle przeciwnikami jest średnia. Do tego respawnujące się posterunki - idiotyzm i sztuczne wydłużanie i tak bardzo długiego gameplayu. Jest dobrze ale mogło być lepiej. Gra dobra ale montonnia zaboja w pewnym momencie. Po Kilkudziesięciu procentach odłozyłem. Teraz SHADOW COMPLEX. Powiem krótko: Flashback + Abuse + Super Metroid (zbieranie zdolności plus pwer upów) + komnatówka jak z Atari + świetna oprawa. RE-WE-La-CJA.9 na 10 na razxie. Kto nie grał-polecam!!
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Wróciłem do GoW3 .. mutli jednak w łapki wpadł mi MW3.. i ogrywam kampanię która jest całkiem całkiem ... natomiast mutli to jakaś kpina ,żywa kopia MW4 dosłownie w jakim byłem szoku jak je odpaliłem to nawet do MW2 nie jest podobne . W kolejce czeka Rayman Orgins do ogrania na dniach BF 3 poszedł w odstawkę i zapewne trafi na sprzedaż bo DICE naprawiając patchem 2 przeczy zepsuło 5 innych ... kpina
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l Odpalony po latach Portal: Still Alive, ale być może Batman: Arkham City (jeżeli listonosz postanowi jednak do mnie zawitać dzisiaj). Edit: ARKHAM! Edytowane 6 kwietnia 201212 l przez Piechol_Jr
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l z braku jakichkolwiek nowości cofnąłem się w czasie i pożyczyłem Burnout: Paradise - nuuuuda, Panie, nuda. Raczej nawet nie skończę.
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l W przerwach czytania sagi wiedźmińskiej baaardzo powolutku gram w Halo Anniversary(daje radę jak cholera). Wszystko to w oczekiwaniu na 17 kwietnia.